Söndag

}
2011-06-19 @ ${EntryTime
Går kvällen spenderades hemma hos pappas flickvän till sent på kvällen på hennes balkong, små snack, gott att äta och musik bjöd kvällen på. Vaknade upp i hennes lägenhet och några timmar senare efter vi fixat oss sprang vi ut i bilen i ösregn för att spendera några timmar inne på köpcenter. Inte något som lockade visserligen mycket folk som yrade efter rean men inget alls idag, tog istället en nyttig fika, vetegräs smoothie. Hemma hos pappa nu och väntar på att middagen ska bli klar sen åker jag hem till mamma, packa om för att sen i morgon åka vidare på vår sparesa ;)

Dagarna rullar på utan att man egentligen behöver ha koll på tid och rum, planerar upp dagarna med roligheter och gör allt annat än att rulla tummarna precis så som jag tycker de ska va. Spontan utan att känna sig uttråkad nej sommarlovet har börjat perfa för min del ;)


BTW fick fnys för att vagabond gummistövlar faktist är mycket snyggare än Hunters så kommer köpa ett par sådana istället när det är dags... Höstregnet eller vinterslasket kanske? (såg nämligen sådana svarta idag..)





Kommentarer

Skriv gärna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)
"
URL/Bloggadress:
"
Kommentar:

Trackback