..

2010-12-31 @ 16:34:57
Hemma efter stallet funderar nu på om jag ska locka håret lite eller bara fixa till de lite rakare..



Totalt ofixad, kanske dags att börja..

Nyårsafton

2010-12-31 @ 12:30:15
Godmorgon, städning i full gång... host

Gästerna kommer inte förens sju så blir väll bara en massa fix fram tills dess (och blogga såklart) ska till stallet dessutom så de blir en break ;)

Nej nu ska jag sättta igång lite musik och kanske börja..



Addera lite smycke som blingar... på nyår ska man glittra lite extra ju :)

Anorexin tog livet av henne...

2010-12-31 @ 01:20:07


Läs hela artikeln hääääär på aftonbladet


En sak jag kom tänka på med denna artikel var att de blir mycke uppmärksamhet kring de, att hon dog, folk reagerar och tycker de är hemsk osv men ingen direkt åtgärd mer som att folk tycker det är synd men lägger locket på. Hade de varit en överviktig person som dött hade de blivit ramaskri, varför har man inte gjort de och de osv då hade de blivit en stor grej av de och förändringar men nu! Nej allt fortsätter kretsa kring att man ska va smal, "normal", idealet, bantning, kropps fixering mm. Men varför inte ta tag i samhällsproblemet, visst tar man tag i varje enskild person i bästa fall men man ska väll se till att de inte sker, fler ska väll inte få anorexi, allt fler ska väll inte behöva dö innan de ska ske förändring, förhindra de i tid. Sjukdommen är hemsk nog som den är man ska väll inte behöva få de för att få hjälp, nej man ska göra något i tid! De räcker tydligen inte bara att snacka allmänt om att man duger som man är, varje person är bra på sitt sätt osv för de har vi sätt att de inte har någon större påverkan. Ska sjukdomen behöva krypa ner i åldrarna?, barn ska väll inte behöva oroa sig för att bli tjock. Hur långt ska de gå innan någon reagerar? Vandrande skellet är ingenskönhet eller hällsosamt.

Någonting måste ske för i nuläget händer de inget, folk reagerar och tycker bara det är hemskt men vad mer..!


Dagens tips - Shoppa GRATIS!

2010-12-30 @ 16:48:19

Shoppa kläder, smink, skor, accessoarer eller småsaker helt gratis på H&M, Kicks, Nelly eller Åhlens.
Låter de inte bra att fylla ut graderoben med nya vår kläder eller få ännu mer på mellandagsrea helt gratis utan någon som helst kostnad bli då medlem här ...

Kläder, smink, skor, accessoarer och liknande kan man aldrig få för mycke av right?!




Jag är medlem bli du också!

Ut i snödriverna

2010-12-30 @ 16:02:05

Japp då var man hemma igen efter en sväng till stallet och en tur ut i snö i driverna så han fick jobba extra mycke. Brodda för säkerhetsskull, är ju isfläckar på vissa ställen så de funkade att även trava lite smått, inga problem med raketer eller grannar som skottade taken. Peppe var bara allämnt sammarbetsvillig och gjorde vad som bads fast han snabt blir trött pga han inte är igång konditionsmässigt osv..


Håll tummarna

2010-12-28 @ 23:04:54

F*n säger jag nu i efterhand att jag raderat alla inlägg och gjorde en nystart men så blev de har nu bloggat i mer än två år hade nämligen en annan blogga ett bra tag innan denna... Men men minns iallfall förra nyår då jag hade en partytopp och lackleggins fast de slutade med någon slags magsjuka och spydde hela kvällen och natten hemma hos pappa med hinken brevid mig när raketerna avfyrades ingen rolig syn som jag INTE hoppas upprepas...

Vanligtvis alla andra år ser man fram emot och hoppas bli ett bra år, man typ tar dag för dag och ser possitivt på de men icke detta kommande året känns som bortslösat år. Några få månader "vanliga" innan den fasansfulla operationen som kommer va ångest x antal dagar eller veckor innan sen ett rent helvete efteråt utan hästar eller liknande, inte få rida på flera månader när jag är tillbaka igen är året nästan slut och de blir massa att ta igen i skolan typ inget liv känns de som. Fasar såklart mest för operationen om de lyckas bra osv.. Dessutom är de mitt sista år på ponny som inte går att utnyttja, inte en galopp på en gröning, skogen osv. Ovanpå allt vet vi inte hur de blir med Peppe om vi får han sålt de året eller inte hur långt hinne rjag sätta igång honom osv..

Nej 2011 är bara ett år för mig att ta mig igenom inget annat iallfall så som de ser ut i dagsläget...

Stå där och kolla när de nya året skjutsupp i vanligafall se fram emot men för mig blir de mer en dag närmare operation..


Med låtarna i huvudet

2010-12-28 @ 19:27:21


Whoopsi glömmde nämna köpt Jay Smiths skiva (fick presentkort i skivaffär)
Jag menar ooofta man köper skivor nu för tiden haha xD men men när man hade så var de bara att spendera och de va väll inget snack om saken och vilken skiva..!

Gah låtarna fasnar direkt i huvudet så här sitter jag och nynnar/sjunger ingen dålig skiva inte..

Maybe I am bored..?

2010-12-28 @ 19:21:04


 

Irriterande att butikerna lägger ut vår kollektionen som mer liknar sommar jag menar här i sverige är vår när man går i tunn jacka, lång byxor och t-shirt inte barbent, shorts osv... dessutom är de snö så lixom inte sommar liknande redan tack, vårkollektion räcker... Frågan är hur våren kommer bli känns lite som förra med lite ökenstuk, färgstarkt, jeans osv men men får väll vänta och se inte riktgt väder för de än...


Yeye nyår here I come!

2010-12-28 @ 16:57:17
Nyårs klänning  (check) 

Blev en tur på Centersyd med Philip för att hitta nyårskläder eller ja jag tänkte mest köpa om jag hittade vilket de blev...

In på Cubus och hittade bland annat ett par byxor & klänning såklart på ordinarier så de blev bara klänningen till en börja med, MEN när jag kom till kassan var de tydligen halva priset på lågklänningen som de blev, både jag och expiditen lite paff men hur glad som bara irriterande att jag inte tog byxorna då också dem kanske var på rea dem med?!

 

Kanske något sånt.. ↑

Älska enkelheten, mönstret och förengånsskull en långklänning jag inte drunknar i :))

Topshop

2010-12-28 @ 00:32:50


Älskar verkligen Topshops kläder eller ja hela butiken man kan gå där i evigheter och personalen är alltid trevlig och verkligen service däremot är dem ganska dyra så har därför inte särskillt mycke där i från men några toppar, jackan och mössan har de blivit. Älskar kläderna verkligen, aldrig tråkiga och sådär välldigt speciella som jag starkt gillar.

Här ovan ser ni tre plagg som jag gärna hade tagit med mig hem... speciellt pälsvästen som jag länge letat efter den "perfeckta" men även den härligt galna fjäder jackan.

Har fått en kännsla av att butikerna har blivit så tråkiga och jag kräsen att dem lixom inte är unika nog så som H&M, Kappahl, JC, Ginatricot ja ni vet dem "vanliga" fast några enstaka plagg kan man ju såklart hitta där.
Med ett undantag Cubus som tidigare bara känndes som en tråkig familjebutik har numera fått en hörna med mer mode vilket gillas skarpt.


Ingen speciell dag

2010-12-27 @ 16:41:05

Idag har de inte hänt något särskillt men känns endån som jag fått massvis gjort.. märkligt

Kollade på en massa Svenska Holywoodfruar klipp i "morse", gick ner och käka frukost sen fick jag ett ryck att städa mitt rum som sen fortsatte i köket och vid Tvn efter de blev de lite bus i trädgården med Dezzie och har precis bakat muffins ;) Kan tyvärr inte cykla till stallet eftersom vägen där jag cyklar är igen plogad så får vänta tills mamma kommer hem (både bra och dåligt..)

Känns faktist märkligt att ha de så städat på rummet brukar fort hamna en massa kläder överallt (och annat..)

Nu åker jag vidare till stallet!...


Om jag fick önska!

2010-12-27 @ 00:50:57


Om jag fick önska skulle jag vilja va klädd såhär i en härligt snygg röd Kingsland jacka, snygga Kingsland ridbyxor med bett på fickan och galet snygga silvriga Hunters.. hästen skulle få ett mysigt Rambo fleece täcke och Prestige grimma. Önske outfit att hämta hem storhästen... ;)

Varför har man inte dessa godingar hemma?

Galen shopping

2010-12-26 @ 20:14:49

Precis som alla andra galningar åkte vi ut på mellandagsrea och kom hem med x antal påsar fulla med mode stuff.

Bara för att det är billigt har jag fortfarande samma krav och lika kräsen och köper inte vad som men detta fick följa med hem..↓

 
Topshop 800 kr
Sådär speciell, mysig, udda som jag bara älskar ;D



Resterande... T-shirt Jc 199 kr (har den under jackan på bilden ovan)
                    Ring Jc 39 kr
                   
Vantar Veromoda 99 kr
                   
Mössa Topshop 249 kr

(halva priset på allt)


I can always dream...

2010-12-25 @ 22:42:20
Det är kallat, snö täckt land mitt i vintern så långt ifrån tävlingssäsongen man kan komma och Peppe kan inte mer än bralla i hagen hur man än slår knut på sig går de bara inte att komma igång och sätt igång honom NU. På kvällen när tankarna faller på plats får jag den dära taskiga kännslan att jag känner mig dum för att jag inte kan rida och sätta igång honom istället låter jag drömmarna sväva iväg. Drömhästen som jag engång provred den dära fruktansvärt regniga dagen, jag kan fortfarande få den dära kännslan och upplevelsen som om jag vore där just nu. Varje gallopsteg, tag i tygeln minns jag så bra så jag låter mig drömma bort, bort till tankarnas goda sida.
Jag drömmer mig bort all utrustning jag skulle vilja ha, utrustnig som jag ser i affären men inte köper för att jag spara mig till nästa häst, till en såndära drömhäst. I drömmarna finns inga begränsningar, där finns de inte att hästen är för dyr, utrustningen är för dyr eller köpa lite åt gången inte heller att just den hästen möjligtvis redan är såld. I tankarna spelar jag upp videobandet men i verkligheten vågar jag inte ens kolla på de, rädsla för att inse sanningen...

Sitter här och öppnar kuvären med pengar, önskar att jag kunde spendera varenda öre till min "nya" storhäst, surfar på nätet efter utrustning jag vill ha men ännu en gång sparas pengarna till hoppet...




(Inte denna hästen...)

Please mommy?!

2010-12-25 @ 17:20:59
Vintern tycks hålla i sig länge och väl, kanske ska man investera ett par varma godingar..↓

 

Med anda ord de varmaste i snyggt format som jag kunde hitta

Kängorna från fravorit affären Scorett 999 och stövlarna från Dinsko för 1099, varför kan inte sånthär va på rea?!

You didnt know...

2010-12-25 @ 17:13:09

sex saker om mig...

Hatar (vanliga) college tröjor
Trivs bäst utan smink och har alltid så lite som möjligt
Lever efter mottot: man kan aldrig få för mycke & är expert på att rata kläder
Beställer aldrig från nätet eftersom jag alltid vill prova och se hur de sitter först
Älskar att hjälpa folk med kläder, shopping och styling.
Lever i nuet och köper aldrig kläder eller skor till nästa säsong "modet styr"



Right now utan smink i ett parfym fyllt rum.. (fick en underbar parym som jag sprutat hela rummet med hihi ;)


Showroom

2010-12-25 @ 13:52:32





Fult eller snyggt, galet eller hemskt. Galet och snyggt skulle jag säga..

Dagen efter julafton So What inte är min inspiration drabbad eller sämre för att det är dagen efter..

Leopard leggins (julklapp från igår) älskar blusen (dock mammas som hon knappt använder) och så mitt egna hemmagjorda handsmycke som sålänge varit mode men inte funkar att köpa i butik, nu prova jag mig på de och jag gillar de starkt!


Massiv volym

2010-12-25 @ 13:38:13

Sitter här med massiv volym i håret fick nämligen bland annat en Volumemaster (Björn Axen) som jag var så nyfiken att prova.. Ärligtalat hade jag egentligen hellre behövt/velat ha en vanlig plattång men såhär blev fallet...



Fick några slantar så kanske blir de råd till en vanlig plattång utöver en modesväng?!


God jul föresten!

2010-12-24 @ 23:35:45




Jultomten

2010-12-24 @ 23:24:59


Vår egen jultomte... (äldsta och minsta kussinen)

Ny dag i morgon

2010-12-22 @ 23:50:51


Försöker somna tidigare ikväll för att gå upp ännu tidgare i morgon, iväg och fixa en del grejer inför julafton osv..

Dagens nageltips!

2010-12-22 @ 16:13:11

När bas färgerna är tråkiga och livlösa eller bara vill prova på något nytt testa då detta glittrande nagellacket...

Vanligt nagellack med glitter i glittrat faktist i själva verket inte särskillt mycket istället fixar jag mitt eget med några enkla steg och knep..↓



1. måla färgen du vill ha under
2. lägg på den mängd glitter du vill ha med en pensel (detta glittret är silvrigt och köpt i vanlig mataffär)
3. Lägg till sist på ett genomskinligt lager som skyddar

Klart! ↓




Right now...

2010-12-22 @ 13:51:19


Just de ansiktsmask... vit som ett spöke (haha jag som trodde redan jag var vit..)

Inlägg nr två

2010-12-22 @ 00:37:05
Små fixar lite på rummet ska strax göra mig i ordning kan faktist inte lägga mig så sent som tre är så jädrans trött på "morgonen" dessutom vaknar frukatnsvärt sent...

I morgon är jag egoist och fixar ansiktsmask, hårinpackning, måla naglarna, bestämma julaftonsoutfit (trots att jag helst av allt velat ha långklänningen..) osv allmänt fix inför julafton så man bara behöver duscha och byta om samma dag ska nämligen bort tidigt eftersom jag ska på två håll..




Aja höörs i morgon!



Whoopsi..

2010-12-21 @ 23:44:19
Ja de blir såkallt fullrulle när man vaknar mitt på dagen och ska strax därefter på shoppingtur och därmellan hinner man bara fixa sig men nu sitter jag här igen och uppdaterar i vanlig ordning om min dag.

Som sagt blev de en shoppingtur på "lilla" köpcentret inte så värst långt här i från så de blev bara bussen dit, hittade tusen en saker känndes de som men hade dock slutade bara med två rejäla smycken. Blev lite spara i slutet eller ja ska handla julklapp till Peppe för pengarna... I vilket fall som blev de en härligt enkel silverring och ett maffigt guld och svart halsband som blir extremt läckert till rätt outfit där den kan lyftas fram ;)

Hittade massa godingar jag bara ville ta med mig hem men stoppade mig själv med att handla för en max summa... bland annat var de en lång klänning i härligt mönster och tro eller ej de finns hopp för oss korta att bära långklänning utan att försvinna eller se ut som köttbullar, YEYE jag som gillar långklänningar nästa gång åker den med hem hihi (och neej de är inte bara till sommaren minst lika snyggt med långklänning till vintern om inte ännu snyggare) Den andra "godingen" var en blus i transparent och snygg passform / modell för övrigt några olika harremsbyxor som också satte sig bra, allt detta fann jag på Cubus. Dem har faktist fått in mycke bättre kläder nu tycker iallfall jag ;)

Nog om allt mitt shoppande bilder på de jag handlade kan jag fota en annan dag..


Sneak peek

2010-12-20 @ 19:44:09

Är man lat blir bilden nått sånt hära... observera dålig bild kvalite och fel färg inställningar.

 

Jeans - ginatricot / kofta - veromoda (ny) / leopard topp - H&M / ring - glitter


Godmorgon mitt på dagen...

2010-12-20 @ 13:51:08
Dags att vända på dygnet, utnyttja jullovet och vakna mitt på dagen. Man får så mycke mer gjort på kvällen  och dessutom går dagarna ännu fortare ;P

Klockan närmar sig två och här sitter jag i pj & mysig morgonrock, kanske dags att börja tänka på dagens outfit och nej nej de ska inte bli halvslarvigt eller mjukisar bara för att jag är hemma och sen bara ska cykla till stallet..

Egentligen massor att göra så som inlämmningar som ska in IDAG & packa upp + plocka i ordning osv men de ska jag nog hinna med (om jag inte fasnar vid bloggen allt för länge..)

Har precis varit inne på facebook vilket händer några fåtal gånger i månaden haha xD bara för att checka lite och ja nya msn fattar man ju hälften av...

Ja nu babblar jag baara en himmla massa onödig info



random bild.. bara jag som sätter upp håret / fixar de och är nojjig vad jag har för pj trots att man har morgonrock utanpå?!.. aja såhär ser iallfall jag ut på morgonen.


Dålig uppdatering

2010-12-19 @ 22:46:34
I know, super dålig uppdatering men de är väll inte såå ofta de händer..

Har iallfall varit hos pappa hela helgen och nyligen kommit hem, har lite planer på att starta en separat blogg för att endast ha bloppisar där osv alltså inte privat eller så men men mer info om de kommer helt enkelt när det är klart!


Tankarna finns där

2010-12-18 @ 23:06:05
De händer ibland att jag söker på "oss" på google och finner resultat, startlistor, bilder men framförallt minnen och tillbaka blickar. Jag har lärt mig att älska honom som den han är utan att han ska behöva prestera, uppgångar och förbättringar utan för hans personlighet och vad han ger, lika envis och odräglig precis som mig ibland, lika stor vilja och aldrig låta besegras. Ibland blir jag ledsen, besviken och nära på att tappa hoppet på honom men framförallt hela situationen. Många gånger tänker jag att de är över att tävla med honom för min del men vem har sagt de?, vägen är lång men den är inte oändlig, viljan är större än vägen resten är upp till mig och Peppe såklart.
Varjedag blir jag påmind utav alla rosetter vid sängväggen men den kommer en dag snart utökas och ger jag mig f*n på de kanske jag kommer få min första dressyr rosett med Peppe någongång!

Varför ska jag ge upp när jag annars alltid är så djävulskt envis, varför ge upp när jag har ett helt år kvar trots att större delen av året kommer gå åt till operation men vägen är som sagt inte oändlig...




Sista julshoppingen

2010-12-18 @ 19:31:53
Idag var det dags för en runda med pappa för att handla den sista julklappen och eftersom de var den sista så passade jag på att handla lite till mig själv, ;)



Väldigt basic kofta från Veromoda 169 kr.
observera den högra bilden visar rätt färgnyans (dålig bild kvalite)
Funderar på om jag ska ha denna gröna eller i svart.. svart har man annars i alla andra koftor och blir lätt missfärgat. Simpel kofta som kan bäras till de mesta så man även kan använda kortärmade toppar dessa kalla vinter dagar dessutom hänger den snyggt på sidorna... bilderna gör inte den rättvis, kommer användas och ersätta de simpla, tråkiga och urtvättade koftorna.



För ynka 30 kr slog jag till och tänkte att den gröna kan va bra att ha när tröjorna är stora och lite öppna i sidan eller bara vill va bekväm... den lila hängde med (två i ett paket) Hittade dessa på H&M.. har dockinte provat dem.

Och såklart julklappar som inte visas..



Julavslutning / terminsavslutning

2010-12-17 @ 22:55:29

Yey! Härligt med ett helt jullov framför sig, göra vad som faller en in och såklart fira julafton & nyår!

Någon enstaka lektion på eftermiddagen bara ta de lungt på sen var de julavslutning på resturang med hela skolan, fika och frågesport fram till fyra. Efter de va så gott som alla taggade till ett härligt jullov även om jag inte har en aning om hur lovet kommer bli ;)
Kikade precis på online och fick reda på några betyg från ett arbete som faktist gick bättre än väntat och dessutom kan höja mig ytterligare så ska absolut fixa underlovet och lägga till i arbetet.. ;)


Jag gillar / gillar inte

2010-12-15 @ 22:25:31
Innan jag fortsätter plugga blir de en liten uppdaterings paus...

Jag gillar:

-
Päls: Jackor, västar, bolero, kragar
- Metallic kännsla.. (leggins, byxor)
- silvrig, glansigt, skimmrande (linnen)
- Ormskinn
- Långa stålarmband
- Ringar i metall (stora) (utan färg)
- Udda och nytänkande inom kläder och mode
- Halvslarvigt instoppad topp i byxor
- Enorma kilklackar
- Grå stickade raggsockar
- Hunters
- Röda naglar eller manikyr (dock ej lösnaglar utan riktig salong manikyr)
- Skinnhandskar
- Polotröja utan ärm

Jag gillar inte:

- Jeans / leggins & tröja "modellen/varianten"
- Skor från sportaffärer. Ska helst va från en skomode affär med undantag idrottsskor
- Stickade koftor (varianten med knappar..) (har en hemma att mysa i bara)
- Min garderob (innehållet..)
- Slitna och urtvättade mjukisar
- Urtvättade kläder
- Vida jeans
- Manchester myxor
- Plastiga stövlar med liten klack
- Blommiga "tant" gummistövlar
- Mössor
- Tröja / tunika med skärp vid magen
- Äkta päls









Happy ending

2010-12-15 @ 17:26:12


Tandläkar skräck som man har skulle jag till tandläkaren och "laga" ett hål men de visade sig inte va ett hål utan bara irriterat tandkött förmodligen så de blev bara possitivt eftersom de blev skola efter besöket...

Gosiga dunjackan ligger i tvätten så de blev rena rama självmordet att cykla till tandläkaren i en tunn höstjacka som jag kompleterade med en enorm halsduk. Fast tur nog åkte jag med pappa hem, hihi ;) (ja, jag skulle egentligen till stan idag men blir istället innan skolan i morgon förmodligen)



Dagens accessoar blir en stooor halsduk: 
Såhär ser min ut som är vikt på mitten...
Inte de små "normal stora"  halsdukarna utan stooor, ju större desto bättre (gör den till blickfånget!)

  

Ospeglande kläder

2010-12-14 @ 17:00:39
Ett tag nu har garderoben kännts trist, enformig, fantasilös och verkligen inte speglat min smak med undantag favoriterna. Ratat tråkiga kläder som numera bara hänger i garderoben. Klätt mig i jeans och en tröja, inte kännt igen mig i spegeln. Suckat varenda gång jag öppnat garderoben dessutom är jag en sån som inte gillar upprepning av outfits, nyskapande ska de va, nyaste trenderna och modemåstena men vad gör man med ett halvstudiebidrag? inte långt på vägen kommer man men man kan väll inte geupp för de? Man ska väll inte behöva jobba extra eller tigga pengar av föräldrar och dessutom utan något fritidsintresse, nej jag ger mig inte mode handlar inte om pengar. I morgon beger jag mig ut till stan och tar en titt på ett plagg som kan pigga upp garderoben och samtidigt en julklapp till mamma.

Tappra försök att göra om basplaggen försöker jag nu igen, denna gången med ett silverkors mitt på ett svart linne...


Höstas utan att behöva tänka på varma kläder, is och snö...


utseende

2010-12-13 @ 22:58:26
Jag tror på inre utseende, alla kan ha en dålig dag, känna sig ful, håret ser hemskt ut osv men sålänge du tror på dig själv, ha hellre en bild i huvudet på hur du ser ut, när du har en dålig dag eller tycker du ser hemsk ut. Jag brukar säga håll huvudet högt oavsett vad, tappar du hållning och tro på dig själv blir de genast sämmre, deppar du och glor i marken blir världen inte mycke bättre. Istället för att hänga upp dig på hur hemsk du ser ut inbilla dig istället något annat sålänge du inte blir allt för självgod. Utseende handlar inte om kläder och smink däremot har det en stor del, en snygg outfit är inte lika snygg på någon annan däremot kan kläder och smink få dig att känna dig snyggare och självsäkrare vilket är viktigt din egen kännsla spelar in mycke.


Dagens tips till alla med dåligt självförtroende:

När du har en dålig dag håll huvudet högt och tänk dig själv när du faktist tycker att du ser bra ut eller är nöjd, "den inre tanken speglar utåt..." (lura tankarna)





Luciadagen

2010-12-13 @ 22:45:48
Lucian "firades" med lussekatter och glögg utan luciatåg eller liknande traditioner.

Måndagen tillbringades föredemesta att vänta på försenade tåg... känndes åtminstånde som de, hopplöst att vänta och vänta på ett tåg, gav nästan upp... men hem kom man med skjuts från station ut till stallet.

Absolut inte min dag idag, börjar med att inte veta när fördjupningen börjar eftersom jag ska göra en upg som jag inte var förbered på sist, när jag väl fick veta när de var hade jag redan missat bussen. I dagligordning vänta på tåget fryser man häcken av sig, ofocuserad rättskunskap vilket betyder ännu mer att göra hemma, fet lunch och sist men inte minst en bad hair day! Säg mig varför skiftar mitt hår till äcklig gul brun färg när jag fryser och är i skolan, såg totalt vansinnigt hemskt ut idag och hela håret fruktansvärt torrt, finns de någon behandlig man kan göra i salong som vårdar håret osv så de inte blir värre och kanske spricker, mitt hår tåler nämligen inte denna kylan.. Tror i vilket fall som jag tar en sväng om salongen i morgon där vi är stammisar både jag och mamma och hör med dem?! Ska ju låta de växa inte klippa..

Ung och bortskämd sen därefter Hollywoodfruar.

Varför ska de bästa modebloggarna va så sega på att uppdatera?!
Haha mitt i allt detta julklappsshoppandet känner jag bara för att köpa något plagg till mig själv och sen vänta och se vad man får.. ska ju trots allt hitta en till mamma också som för övrigt är den sista ;)





En härlig vintersöndag

2010-12-12 @ 23:09:20
Idag har de "bara" varit en såndär härlig vintersöndag som i mitt fall blev att gå upp vid nio, käka frukost vid tredje adventsljuset tänt, stallet vid elva, underbar ridtur, pyssla i stallet, hemma igen vid halv tre. Käka, krypa upp i soffan och kika på någon gammal repris, laptopen & fixa inlämningsupg, muntlig redovisningssak fram till kvällen och såklart middag däremellan.

Har fått mycke gjort och tiden har rusat iväg men härligast var ju ridpasset utan tvekan.
Anna som äger stallet hade tydligen ännu mer mark än jag visste om så hela baksidan av ridbanan & hagarna var en stoor gräsäng och bäst av allt var ju att där varken va isig eller fruset så de gick utmärkt att rida ett ordentligt ridpass. Stort som tre ridbanor kom vi i full fart, med kännslan av friheten och lycka på sammagång både jag och Peppe överlyckliga :) Att tassa runder på isen, snöstylter, frusen mark osv har gjort att ridningen blivit begränsad men inte idag inte...



Älska bilden, dålig kvalite underbart fin häst..


Mitt i julklappshandlandet

2010-12-12 @ 01:02:49


Två köpcenter, nästan alla julklappar klara och pengarna i ständig "rörelse" dock inte in, endast ut.
Trots resultat utan något till mig själv mer än ansiktsmask och peeling blev de lite ögonshopping i vanlig ordning, denna gången slog tanken mig om jag kanske skulle köpa ett par gråa mjukisbyxor med tighta, snygga ben som jag fick syn på inne på Vero moda. Inte till att mysa i, stallet eller så som man brukar ha mjukisar utan till en uppklädd överdel och använda dem typ som ett par harremsbyxor...
Kontrasten som gör grejen samtidigt som de blir en mer bekväm outfit, kanske ska man slå till?

Ovan ser ni dollyblond i en bekväm men ögonfallande look även en tidigare look som jag starkt gillar med skinnkorsett och kilklackar.

Dagens inspiration

2010-12-10 @ 16:08:11

Klev av tåget och fick genast inspiration i mode svängen, sugen på hela outfiten faktist men framförallt pälsjackan som gick i olika bruna färger, resår ner till så den blev typ poffig. Många som är emot men min personliga åsikt är att fejk päls är minst lika snyggt och pälsjackor skenerellt lyfter hela outfiten, blir en helt annan attityd och prägel dessutom ser dem så härliga ut. Helt såld på just den jackan och skulle helst av allt bara vilja köpa den NU.

Hela outfiten..:

Ur snygg pälsjacka
Vit stickad lång halsduk
Svarta jeans
Svarta kängor
Skinnvantar (svarta) och skinväska i svart och silver typ som den från modekungen fast utan nitar...

Den bästa inspirationen är när man bara råkar på något såhär random..

 (bilden lånad från denna bloggen..)
En billig variant från H&M, en utav många tusentals olika pälsjackor.


Torsdag

2010-12-09 @ 15:42:44
 
Play with the camera..

Dagen har varit bra hitintills, åkte bil till skolan, skolan nära stationen, Vg på provet som skrevs i morse, Vg i rättskunskap hitintills som jag fick veta idag. Skolan har gått fort och inte allt för dryga eller sega lektioner,
halvdag. Ja mycke mer kan man inte begära..

Idag då SKA jag lämmna in uppgiften så mycke mer än såhär blir det inte förtilfället!

Garderoben frukansvärt tråkig och icke nytänkande, dessutom ska alla pengar läggas på fina julklappar denna månaden, där av inga outfits inlägg, tummen ner för de..

.

2010-12-08 @ 22:30:27

“De kommer dagar då livet går upp och ner, dagar eller stunder då inget duger, inte tillräckligt bra. Jag ger hellre upp när jag inser att de inte blir så bra som jag ville, åtminstonde enligt mig.
Jag trycker på delit och allt raderas, flera timmars arbete men de komme endån aldrig bli tillräckligt bra, aldrig nöjd. Kastar iväg allt, bildar en enda röra, här inne innanför min dörr som en bambi på hal is, utan att kunna ta mig för innan jag ramlar...”



Keep my head high

2010-12-08 @ 17:34:04


Dagens look

2010-12-07 @ 13:13:30


Bilderna blev lite väl ljusa så har gjort att försök att förbättra dem i Photoshop..

Inget smink och ingen ansträngning på klädfronten heller men va f*n går man knappt två timmar i skolan kan man väll kosta på sig de och ha en dålig dag..?!

Klädvalet sen ni ovan.. :
T-shirt - Bik Bok / Jeans - gina / kängor - dinsko / Jacka - mc kinley

Favorit jeansen fick åka på, snyggast bak i från haha xD sitter som en smäck och ja observera att färgerna inte riktigt stämmer jeansen är bland annat inte så ljusa på vissa ställen...

Som ni ser och kanske märkt har jag en period där alla tröjor bärs halvslarvigt instoppat nästan som en liten accessoar som jag personligen gillar stark ;)
 

Borde egentligen inte

2010-12-06 @ 22:35:44

Borde egentligen inte sitta här och blogga behöver egentligen fortsätta med arbetet som jag hållit på med sedan jag kom hem och ännu långt ifrån klar dessutom tickar klockan och snart dags att sova för att hinna upp i tid men jag har varken ork eller tid att fortsätta med arbetet.

Har kikat på både ung och bortskämd och Hollywood fruar ikväll så nu blir de väll att göra sig iordning, tvätta bort sminket, borsta tänderna, antislitage i håret + spary balsam... ja ni vet göra sig iordning helt enkelt.

Morgondagens planer blir sovmorgon, fortsätta med arbetet trots att de skulle va inne i kväll, rida och pyssla i stallet, på lördag blir de julklappsshopping & fika på något köpcenter med mamma ;)

Dagens blev min favorit skjorta under den döljdes en silverglittrig topp ihop med svarta basic jeans och kängor.



Godnatt säger jag för idag!


Tjo!

2010-12-06 @ 17:38:32


Pluggat nu sedan jag slutat med några få små pauser.. sånhär överskottsenergi har jag efteråt dock välldigt mycke kvar..

Nanannana...

2010-12-05 @ 20:24:51



Fake the smile

2010-12-05 @ 20:14:33

 (bild lånad från google)

Jag står inte ut, jobbigt att fejka smilet.
Le och vad glad som man säger men när de inte längre har någon betydelse vad man egentligen tycker eller säger ibland, finns de bara en sak, fejka smilet lyssna bara knappt och håll med...
Allra helst hade jag velat va hemma, bara ta de lungt och fixa apu arbetet nej inte ens apu arbetet har jag kunnat eller hunnit fixa och nu är jag inte särskillt motiverad eller focuserad...






Peppe står också på listan...

2010-12-05 @ 00:21:03


Ja när de kommer till julklappar räknas inte Peppe längre som "djur" nej han är mer eller mindre en familjemedlem och ska självklart också få en liten "julklapp" eller ja snarare något nytt på julafton och extra gott... Texten på grimman & grimskaftet stämmer ju in klockrent " My Prince" (den blå) självklart ska han få en sån... ;)

Hiss

2010-12-04 @ 09:57:00

Något udda, enkelt men svårt att bära är svarta läppar. Var på tapeten för ett tag sedan men håller fortfarande i sig dock syns de inte särskillt mycke eftersom de åter igen är så svårt att bära upp. Somliga dissar men jag hissar, älskar kontraster, något som drar blickar och gör betydlig skillnad. Till någon enkelt eller feminin outfit kan de va snyggt att lägga kontrasten på läpparna. Kan inte bli så mycke fel om man har en bra passande outfit och basic restan av sminket men vågar du bära de?, de är frågan...

 


I tv soffan framför idol

2010-12-03 @ 23:42:38

Ikväll har de blivit snacks i soffan framför idol på Tv här hemma hos pappa, oväntat nog var de Minnah som fick följa med Jay i finalen känns fel att hon fick komma till final när hon egentligen åkt ut men så är iallafall fallet.
Men och andra sidan var de endån helt rätt som gick till final, Jay som bara toppar allt och Minnah som verkligen känns som en artist, Olle har aldrig varit min favorit eller fått den dära wow upplevelsen, för mig känns han fortfarande som en snubbe som lirar på gitarren och sjunger lite dovt heller inte den riktigt mäktiga kännslan men i och med att han var typ en tittar favorit trodde jag han var klar för final... men som sagt man vet aldrig vad svenska folket röstar!

Jay är iallfall redo för finaaal han om någon kan sjunga allt ifrån lugna, rock till riktiga utmaningar (han är ju absolut ingen som lirar runder på säkra kort) inte för att jag gillar hårdrock eller hans stil utan för att han verkligen kan sjunga sjukt bra och som artist, helt grym.
Men man får inte glömma hela idol kvällen var ju grym! 




Lucka två

2010-12-02 @ 10:01:47

2010-12-02

Gick upp som vanligt vid halv 8 trots att skolan inte börjar förens halv ett, kollade på Vakna med the voice fram till nio och käka frukost samtidigt. Har precis gjort rent mina låga kilklackar (ska nog önska mig ett par "riktiga" typ från nelly.com) Egentligen höstskor med ytterstlite typ flece insida så hade tänkt ha ett par gråa raggsockar som sticker fram lite och fjäderörhängena men ja kläderna har jag ingen aning om ser lite tråkigt ut på den frånten iallfall när jag tittar i garderoben...

Funderar lite på om jag ska ta tåget en timma tidigare, in om en butik för att byta väskan eftersom de knäppet blivit löst och vidare till lagerhaus eller i morgon alltså innan skolan eftersom vi går eftermiddagar...



Dags att skriva önskelista & inhandla kläder till julbord redan till helgen är de julbord med farmor, farfar, pappa och bror.


Tralala

2010-12-01 @ 20:33:48
Veckan rullar på, snö fortsätter att falla och gammla skolrutiner påbörjas...

Dagens klädval är knappt värt att nämna de enda jag prioriterade var att inte fryysa...

Just de gårdagens shopping var en svart "mullberry" väska och fjäderörhängen ;)

Blev en skrittur i den härligt glittriga snön i stalltäcke & grimma myysigt ;)



Förra året & förra stallet...