Vintermorgon

2010-11-30 @ 10:50:53
Känns nästan som jag är ensam om att faktist gilla vintern, julen och snön alla bara klagar, visst är de kallt men så härligt mysig årstid visst finns de nackdelar men vilken årstid har inte de?

I villet fall som håller jag på att fixa lite mat, tänkt äta hemma istället när man börjar så sent.

Till en annan sak iband blir jag bara så himmla trött på folk som tror dem ska va något märkvärdigt, spela allan och tro att alla tror personen är så himmla rolig när de bara är så fruktansvärt töntigt bekräftelsebehov, tror de är så coola att klanka ner på andra eller fälla kommentarera till dem blyga eller som dem tror sig påverka och trycka ner men vem har sagt att alla blyga har dåligt självförtroende, bara för att man inte är beronede av att stå i centrum varför ska man då va tråkig. Visst jag har inte världens självförtroende men jag bryr mig sällan längre om folks kommentarer eller när de vill dra ner en okej jag har höga krav på mig själv och sällan nöjd med betyg och liknande prestationer, självkritisk och hård mot mig själv men jag bryr mig inte längre om folk som spelar allan och tror dem kan påverka med deras kommentarer så ge upp!


Dagens..↓



Hittade inget roligt så blev en halvslalpp look idag

Jeans, slappt linne halvinstoppat, stickad kofta md upprullade ärmar & lång halsband + krova boots, användsflitigt dessutom är de ju inte så många skor som funkar i detta väder...



Dagens...

2010-11-29 @ 22:41:21


Strosar runder här hemma i strumpbyxor och college tröja fotade istället en liten titt på dagens dock gör sig denna bilden absolut inte rättvis men iallfall...

Dagens outfit såg ut följande:
Militärgrön skjorta med pälskrage
Jeans "dekorerade" med lappar
stort löst linne halvinstoppat
grova kängor och såklart strumpbyxor frusen som man är...

Tog fel på tiden till Ung och bortskämd så har precis kollat på veckans avsnitt på datorn, tar väll en titt i garderoben och ser om jag finner någon ide eller snygg matchning till morgondagen för övrigt springer tiden iväg som vanligt..

Back to real

2010-11-28 @ 21:43:12
Slut på praktiken, tillbaks till skola. Känns konstigt på något sätt, har totalt glömmt schemat (förutom vilka dagar som är längre osv men inga tider..) väskan har precis tvättats beställde egentligen en ny men med en massa strul har jag bestämd mig för att hitta en väska i butik istället. Gjorde beställningen säkert tre fyra gånger men varje gång var de något som klyddade får se till att hitta en ny väska på tisdag då de blir julshopping med Joanna bland annat julklappar ska inhandlas. Arbetet ska ta tags denna veckan och verkligen "rå" plugga för detta arbetet skulle gjorts lite varje dag men har istället blivit inget alls nu blir de samma igen, tråkigt att klä sig på morgonen, inga kunder att hjälpa, packa upp nya kläder och strömma in med inspiration nej papper och penna i handen med boken brevid sig, första bästa bekväma kläder nej så ska de verkligen inte bli speciellt inte gällande klädfronten...

Haha mina planer om att så smått skumma lite på arbetet stor del av helgen, KNAPPAST inte en sekund vill inte ens öppna blocket nej har inte kommit längre än att kolla online och alla tusen olästa nyheter. På måndag då börjar de.. Back to real! 


Gammal bild, i bussen från Nova

Tänk innan praktiken var de höst, inte ens en snöflinga knappt fallit medans idag är de snötäckt...

Riktig julkännsla

2010-11-28 @ 15:13:56


Morgonen började med att baka lussebullar sen vidare ut till stallet, blev en liten stund på ridbanan dock fick man kratsa allt som ofta, stylterna blev inte små och kom ganska snabbt men Peppe skötte sig bra och trivdes bra med att jobba lite i den härliga snön ;)

         (mobbas inte för hur jag ser ut på bilderna haha xD)
   



Mysig lördag

2010-11-27 @ 16:53:31


Dagen började med nybakta bullar till frukost och senare en tur till stallet, ut i kyla för att sen uppskatta värmen och inomhus ännu mer men de går faktist inte att ljuga om hur fint de faktist är med all denna snö.
I stallet blev de en massa pyssel och avslutningsvis en skritt promenad blev även en sväng om posten för att skicka ännu ett paket därefter bar de av hemmåt, värma upp kroppen, komma i julstämning och städa.
En liten spegel kom upp, två "krokar" i väggen för att hänga plagg antingen någon favorit eller nyshoppat..
Nu är de bara helspegel som fattas använder ju förtillfället den precis utanför (nästan..)

  (klicka för förstoring)



Detta har jag myst runt i idag (förutom i stallet)

ful stickad långkofta - ginatricot / t-shirt - Bik Bok / gammla leggins - Bik Bok / & raggsockar (tyckte mest de va fint och matchade lite med koftan, gillar de råa typ.. xD haha )



Strax middag tänkt sen va lite "kreativ" och göra om två tråkiga plagg får väll se hur de slutar...
Inte en blekaste ide ens..


Dagens outfit + lite extra bilder!

2010-11-26 @ 20:03:06





Godmorgon

2010-11-26 @ 08:30:03


Godmorgon på er, äntligen fredag och sista dagen på praktiken! ;D
Pälsboleron fick åka fram ner klätt med jeans och grova kängor + halsband utan berlock.

Blir en sväng på nova efter praktiken att kika julklappstips osv, ha de bäst uppdaterar senare ikväll med en hel outfit bild!



Kalla tider = varma färger (på naglarna)

2010-11-24 @ 23:09:36


Bakom skinnhandskarna kommer de dölja sig hallonröda naglar, isblått metallic blev för kall färg...
 
  

Sminket av, klockan tickar så måste egentligen soOova...


Dagens tips

2010-11-24 @ 19:40:00



Visst kan de va skönt att slippa trängas i tjocka kläder bakom alla klädhyllorna, istället åka hem diret i lugn och ro nätshoppa samtidigt som man gör något annat och ett plus i kanten är ju att de är mode!

Pratar såklart om NovaQueen ,blusar, stickat, tunikor, byxor, väskor, skor mm.

 

Mysig kofta i vinterns helrätta färg rött!                           Eller varför inte ett par bekväma kilklackar?!


Ja kika själva på... http://www.novaqueen.se/ och se vad ni kan hitta själv hade jag tänkt beställa lite.. ;)



Lördag

2010-11-20 @ 22:31:44
En dag utan planering eller tidspress ägnad större delen i stallet att mysa och pyssla med pållen min ;)

Longering
Frissera manen, svansen & luggen
bortsa, borsta och borsta
massage
skrubba hovarna & smörja
man och pälsglans & fläta svansen = tip top ren och fin häst trån tåpp till tå (om man då lägger ner mycke tid)

Stallägarens unghäst har nästan precis kommit hem, stor som peppe med långa ben, spinkig, korset högre än manken och totalt opropotionerlig men gud vad härlig personlighet han värkar ha, busig, nyfiken och kelen. Får väll se hur de går med han och peppe när dem släpps ihop.

Glömde ta med kameran..



Only the best

2010-11-20 @ 00:18:21

Ännu en kontroll hos veterinären igår vilket visade på att han är helt ren och veterinären är redo att släppa honom, rida fullt ut och komma igång igen men blir han halt igen så är de kört fast de är inte troligt så som de ser ut nu iallfall... dock ska vi tillbaka om 8 veckor för omskoning osv. På senaste tid har han visat extremt humörsvängningar och sur, allmänt konstig och irriterad så tog blodprov som ska kolla levern och testosteronhalten framförallt om de skulle va något som missades när han kastrerades eftersom han uppför sig ofta som en hingst, visar dem värdena normalt så är han helt enkelt välldigt dominant och givetvis träna bort de strikt.
 

Min lilla prins är fortfarande för feet, dags att banta!
Har inga direkta planer för morgondagen kör väll hem om och hemtar ett par varma stövlar så jag kan pyssla eftermiddagen lång i stallet.

Ps dags att ta nya bilder tyvärr inte såhär härligt väder längre.


Lovely

2010-11-19 @ 17:05:28

Livet flyter på även fast bloggen stannat upp lite...

Föll ännu en gång för ett par plagg när jag stod där och arbetade, kunde genast se mig framför hur / vilka outfits vilket resulterade till en hel kasse full med underbara kläder som fick följa med hem...

 

Föll handlöst för denna snövita pälsboleron (typ fjädrar /päls, fejk ofcourse)
Uppklätt eller nerklätt - väljsjälv!
ynka 399 kr för denna skönhet
 



Lite tuffare stil, en t-shirt som jag personligen inte tycker är sådär trist som t-shirts gennerellt är (stavning..?)
Blev en till mamma också hihi ;)
149kr st



Sött halsband till inspirations lösa dagar eller hela outfits...
99kr

Blev en militärgrön topp till mamma också, haha tänkte först att en av topparna skulle va i julklapp men ää köper en annan julklapp istället ;)

Fredags shopping, lycko shopping, veckans shopping ja detta är nog de enda jag kommer sakna från praktiken att kunna kika mellan hyllorna hela dagarna..


play with the camera

2010-11-17 @ 18:06:19
                 

Dr shopping...

2010-11-17 @ 15:53:17

Ett besök hos doktorn & röntgen och avslutningsvis ögonshopping.. ;)

Hatar verkligen att vistas på sjukhus, se alla skadade, britsar, sjuksköteskor, kliniskt usch verkligen obehagligt för min del och bara tanken på att jag ska vistas en vecka inlaggd på sjukhus bland andra med skador. Men de känndes faktist lättare efter detta besöket och tydligen var de frivilligt om man ska göra ett ingrepp men jag var redan inställd på de och jag har väll egentligen inget riktigt val om jag vill leva ett "normalt" liv?!
Läskigt att dem ska stoppa in ett långt titanrör i ryggen. Fasar mest för paniken, ångesten och rädslan när jag rullas ner, ska sövas och läggas under kniven, har jag tur får jag riktigt lullmedel som verkligen hjälper för sist var verkligen ett skräck exempel jag aldrig vill göra om... Nej men de finns många delar som skrämmer mig angående allt detta men de ledande fördelarna är att jag kan syssla med hästar resten va mitt liv och få en storhäst jag kan tävla och hela den biten och inte glömma direkt när operationen är klar är jag minst 3-4 cm längre, TJOHO! hihi där är förklaringen till varför jag inte blivit längre på ett tag eftersom när jag växer i ryggen så kröker den sig mer. Satta upp mig på väntelista dirket och operationen lär ske inom 6 månader till ett år. Efter operationn får jag inte rida på 4 månader, ledig från skolan 3 veckor och inne på sjukhus 1 vecka sen är de drygt ett år innan de är heelt läkt.


Körde senare och åt på resturang med mammi och pappa, sen vidare för lite ögonshoping fast tomhänt kom jag inte hem...
Bokpapper, speciell plastficka / mapp och en ring ;), tack tack!
Hittade en ur skön skjorta i fulsnygg mossgrönt med ljusbruna lappar på ärmarna + läckert halsband dock ska de väntas tills jag beställt väskan och shoppat lite i morgon...


Bara en "vanlig" vardag...

2010-11-16 @ 19:17:37
Japp då var de dags för "dåliga veckan" alltså ingen simning idag som vi egentligen skulle ha gjort just nu...
Helt okej på praktiken dock kunde jag knappt stå ut i morse men fick senare en ipren och kunde fortsätta som vanligt, i morgon ska vi till läkaren så jag är leeedigt ;) på torsdag blir de nog en hektisk dag med en massa att göra och massa kunder = tummen upp! + att jag ska handla en massa saker som jag sett ut hihi ;P

Åkte med pappa hem och sen inom stallet, nu sitter jag här och ska springa ner i duschen..

Ps. någon som vet vart man kan köpa långrandiga tunna tights?

 

I skapandets stund

2010-11-15 @ 23:08:01

Trött på de enkla, avsky för tråkigt...

I skapandets stund står man framför spegeln, finner nya ideer, nya lösningar och nytt sätt att tänka, denna gången slutade de med metallic och army...

Det nyinköpta partylinnet kikar fram bakom army inspirerade skjorta tillsammans med lappjeans och kängor smyckade med nitar och spännen...



Skymtande tjuvtitt på morgondagens outfit (dock ej skorna på bild)

I min barnsligt söta pyjamas sitter jag och förengånsskull ser framemot pågående veckas slut, om turen är på vår sida kommer de bli galet mycket folk och massvis att göra sånt som får timmarna att flyga förbi och inte att glömma bort att jag är ledig på onsdag dock hade jag hellre jobbat häcken av mig. Saker som jag förträngt och stöttbort ska dessvärre upp och tiden knapar allt närmare och skräcken allt större... (en heldag att snacka med läkare osv om den helvetes skoliosen)

Med ett gladare smile på läpparna ska jag krypa ner under täcket för att kolla på tyvärr sista avsnittet av show by kling


Godmorgon!

2010-11-15 @ 08:28:53
Ovanligt enkelt att stiga upp ur en varm och mysig säng som man allt som oftast vill ligga och dra sig i och där av somna om men inte idag...

Fixad och klar (redan..)

Om bara några få minuter kilar jag till bussen så blir bara ett kort morgon inlägg.

Ännu en vecka full med praktik, suck bara halva tiden som gått...

Ps blir ingen bild idag, fasnar helt enkelt inte på bild idag.

Att tänka omvänt

2010-11-14 @ 23:26:35

Folk verkar ständigt sura och klankar ner på folk som bloggar så allt ser så glamoröst och perfeckt ut med små problem. Folk kommenterar ständigt kom till verkligheten, väx upp, sluta lev i en fantasi osv. Men om man tänker att steg längre är ju faktist de majoriteten av folk som läser bloggar som faktist följer den typen av bloggar, folket drass lixom till en värld i glamour utan problem, den typen av värld många folk säkert drömmer sig bort till. Varför ska då dessa bloggare klankas ner på när de självaverket är läsarna som styr som har så fruktansvärt stor påverkan egentligen. Varför stör sig folk på dem som bloggar i en fantasivärld när dem endån drass till dem för alla dem kommentarerna som skrivs är ju folk som följer bloggen av någon anledning. Att tänka omvänta är inte särskillt ofta folk gör...

Dessutom så kan en blogg läsas utav alla vilket betyder att vissa saker näms helt enkelt inte, sen får man ju själv sortera om man vill framställa framförallt de possitiva eller allt och tänker man efter så till stor de av alla bloggare väljer att visa positva saker mer. Du väljer vilken bild du ska ha (du tar inte vilken som helst), vad du ska skriva, hur du ska skriva osv.


Ps bild lånad från google.


Söndag

2010-11-14 @ 19:32:25
En typisk söndag...

Sova länge, fixa små grejer, halv slö, inget smink och inga tider att passa.


Var på jackt efter ett par grövre kängor som passar till de mesta typer av byxor att bryta av resten av kläderna med + bekväma så kom hem med dessa...  (Dinsko 499kr) 

Dessa kommer säkerligen användas flitigt till tighta jeans, lite mer lösa jeans, leggins, haremsbyxor, "udda" byxor så som mina gråa med fickor på benen, tunikor osv, osv... Ja ni förstår vad jag menar.

Nej nu måste jag fortsätta plocka i ordning på mitt rum, ta fram kläder som ska skänkas och förbereda inför redovisningen i morgon, packa ner i väskan, kolla mejlen så jag kan skicka de jag sålt och annat smått..


Ska jag / ska jag inte...

2010-11-12 @ 20:02:39
Halva av halva ordinarie prislappar skulle sättas ut på vissa plagg, då jag hittade en lite udda kofta. Liknar typ som dunfjädrar på utsidan i svart med guldknappar (tror isåfall jag klipper av knapparna)
Liknar denna fast i svart och kofta istället för jacka...  (bild lånad från lisaplace )

349 kostade den och så halva av halva (ca 87kr)

Dock har jag inte ens provat den dessutom vet jag inte om den finns kvar efter helgen...


Föresten har aldrig tanken slagit er att när ni provar kläder frågar man sig själv om man kommer våga sticka ut med den, har alla andra också en sån, vad ska andra tycka, kommer jag likna blablabla osv...

För nu är jag så himmla trött på att tänka efter vad andra ska tycka och tänka, gilla eller inte gilla, varför kan man inte bara fråga sig själv tycker jag om den, vill jag ha de och har jag råd typ...
Gillar du något som sticker ut så ta de som en utmaning, räta på ryggen och fejka ditt självförtroende.
Våga vara du...

Jag har bestämt mig för att förbättre mitt självförtroende, våga vara mig själv, våga säga nej i vissa lägen, kunna stå på egna ben och inte förlita sig på någon annan. Jag behöver inte någon att alltid åka bussen med på morgonen eller hem, jag kan köpa något plagg som kompisen inte tycker om, svara ärligt när de gäller smak.., inte komma i jeans / leggins och t-shirt + sneakers för att inte visa att jag är mode intresserad och smälta in i mängden. Jag har en bit kvar till att få de självförtroendet jag vill ha men de är sånt jag jobbar med helatiden. värst är nog min byghet okej jag ska inte säga att jag har världens sämsta självförtroende för de stämmer inte men betydligt bättre vill jag ha, för min egen del & underlätta...


Fredagen firas med shopping...

2010-11-12 @ 16:50:22

(silver, mörk skimrande i olika ljus)

Tänke mig denna glansiga party topp i loose fit (tog några storlekar större) till ett par jeans halvslappt instoppat och ett par grova kängor till vardags...

Basic känns så tråkigt, nej varför inte party kläder ner tonade till vardags?!

Ps bilden gör inte plagget rätt...


-

2010-11-11 @ 12:31:48
 


Svarta jeans möter leopard topp, hängandes ner för ena axlen som bryts av med silvrigt halsband.
Frusen som man är lägger jag en scarf över axlarna och halvvägs ner för mina nakna armar.

Fixa håret och sminket som återstår...


Ingen praktik idag

2010-11-11 @ 11:15:01

Som rubriken lyder... ingen praktik idag har sjukt ont i ryggen (ja de "vanliga" har dock inte haft de på ett par dagar nu, håller tummarna på att de är ok i morgon igen)

Har inte gett mig tid att klä på mig "riktiga" kläder.. 
sov t-shirt, förkorta mjukisbyxor, lång stickad kofta + fårskinnstofflor (usch ingen höjdare ska se vad som kan rotas fram ur garderoben)

Funderar lite på att ta bussen ner till posten och skicka två paket som blivit sålda (de andra har jag inte fått någon adress till)

Tänk att de bara är ca 5 veckor kvar till jullovet och om bara någon vecka är de första advent... julen närmar sig med storm steg. Butikerna har börjat så smått med pynt & julkläder, redan nu är de dags för mig att tänka på julklappar (vad jag ska köpa för julklappar) Har ni kanske börjat köpa och tänka på julklapparna än?

Som ni säkert inte missat sägs de bli den kallaste vintern på tusen år, vet inte riktigt vad jag ska tro om de, återstår väll att se..


Denna jackan kommer iallfall hålla mig varm i vinter...


10 November

2010-11-10 @ 22:22:46

Långa dagar på praktiken, hemma sent, fixa stallet efter = dagarna rinner helt enkelt iväg och bloggen blir åtsidosatt men de har iallfall blivit åtminstånde ett inlägg om dagen...

Kom upp i tid och han i tid dock hade butikschefen glömmt låsa upp gallret så de blev inom några butiker och kika (självklart passar man på..) En lång dag väntade fram till 17,00. Tänkte att jag kunde jobba över en timme eftersom jag försov mig dagen innan, med lite sälskap och snack flög den sista timmen iväg... Blev skjuts hem, middag, stallet, borsta och pyssla om Peppe...

Kikade precis på mina auktioner på tradera...
Yes, endast en som inte blev såld var av två fortfarande är aktiva
Hitintills har jag "sålt" tre saker som ska skickas iväg snarast möjligt...
Nu ska de fixas och packasin så de snart kan skickas iväg...


Ajdå...

2010-11-09 @ 10:41:14

Woopsi inte så snyggt att försova sig till praktiken...

Mamma väckte mig som vanligt dessutom sa hon "gå nu upp så du inte försover dig.."  vilket jag självklart lyckades med, vaknade fem i tio (började tio) och nästa buss till tåget går inte förens halv 12.
Har precis ringt till Bik Bok och håller på att göra mig i ordning eller ja ett litet blogginlägg också. Bara för att man bor i en liten håla går bussarna så himmla sällan annars hade jag ju inte blivit så mycke försenad...

Aja gjort är gjort man kan bara se till så man inte gör de igen..




Vad ska man göra..?

2010-11-06 @ 22:42:33
Vet inte riktigt vad jag vill längre...

Ska jag satsa på att få tillbaka stinget eller har jag också tröttnat?

Totalt förvirrad och ingen aning vad jag längre vill


Ett liv...

2010-11-05 @ 23:41:56

Ibland önskar jag att jag inte höll på med hästar, att jag bara var en vanlig tjej som umgås med vänner och älskar att shoppa jag tänker faktist många gånger hur de skulle va om jag inte hade häst, att jag kanske hade haft högre månadspeng, mer tid till vänner och slapp att alltid tänka på att fixa hästen, shoppa mer och köpa sånt som jag vill ha men prioriterat bort. Mer tid till skolan hade jag haft bättrebetyg då osv. Jag känner faktist ofta att det är tusentals saker jag vill ha eller göra men som jag inte kan just för hästarna. För en dag skulle jag bara villja va helt vanlig precis som vem som helst. Att jag har egen häst eller hästintresse är inget jag nämner i första hand vissa vet faktist inte ens om de självmedvetet väljer jag att inte nämna de eller ens ta upp de om folk inte frågar för de blir lixom som en stämpel samma som om man är blyg men tillbaka till ämnet. Såfort folk får veta att jag har egen häst och mitt stora intresse är folks första reaktion "men är inte de jätte dyrt eller är inte de sjukt dyrt en häst kostar väl...!?" de är iallfall de folk alltid, varför ska folks första reaktion alltid va pengar och status?
De värsta är nog avundsjuka som lyser igenom inte bara bland dem som också vill ha egen häst utan dem som har de men kanske inte kommer någonvart, en del tycker de är snobbigt och sen finns de dem som är så fruktansvärt rädda för hästar och ska spela coola som lixom fäller de dära kommentarerna som "jag ska döda din häst" "hamburgar kött osv". Ständigt ska folk acceptera på olika sätt och inte bara acceptera de precis som vad som helst annat...

Förtillfället känns de som hoppet runnit ut, hittar ingen sadel som passar och evigheterstider till jag kan rida, hoppa och tävla överhuvudtaget på riktigt om ens någon gång dessutom ska jag operera den helvetes ryggen som jag inte vet hur de kommer gå eller sluta och i hela smeten är peppe kinkig och sur som vi inte förstår oss på och kommer hans ens hålla? Helst av allt hade jag bara velat börja om och köpa en annan häst, en storhäst, ge bort Peppe och skita i den j*vla ryggen och istället satsa stenhårt på framgång. Men med samvetet i bakhuvudet och inte minst att man har fäst sig vid Peppe trots att han är förjävlig ibland är de bara otänkbart och ha två hästar kan jag glömma eftersom de redan är fullt i stallet och någon egen gård lär vi inte hitta.

Att behöva gå upp tidigt på morgonen för att hinna rida innan skolan när andra ligger och sover, stressa hem efter skolan för att hinna till träning, kämpa och få motstånd på träningarna men samtidigt känna att idag lyckades vi faktist, missa Tv progam man annars sett för att man kommer hem sent, direkt in i duschen och sen sova, tvinga sig ut i ur och skur när man hellre stannat inne för man tränar inför tävling, spendera hela dagar på tävlingsplatser, tidig morgon till senakvällar. Puschad och åter puschad. Helger som bara flyger förbi, vardagar som knappt spenderas hemma och kämpar för att få ihop. Det är de jag brinner för och de är så mitt liv ska se ut..! (ge mig de livet tillbaka...)

Jag lever i ridsporten det är mer som en livsstil, istället för att själv tävla och spendera dagen på tävlingsplats tar jag andras arbetsdagar bara för att va där, där jag egentligen ska va med häst...

Ibland vill jag bara ge upp och strunta i mina drömmar, gå till en meningslöst liv utan passion eller mål men drömmarna är för starka för att ge upp trots att hoppet nästan är borta... 

Jag kan inte längre hoppas på att mamma ska köpa en storhäst till mig nej de får jag stryka från önskelistan...

Jag vet inte vad jag ska göra däremot vet jag vad jag vill men de är trots allt på hästryggen jag är lyckligast..







2010-11-05

2010-11-05 @ 18:17:06
Fredag och jämn vecka = pappas helg

Idol, datorn & snacks i kväll...

Väntar på att maten ska bli klar under tiden tänkte jag länka till några tradera annonser som jag laggt ut

Ländtäcke storlek ponny

Benskydd (fram + bak)

Allt extremt billigt, har lite annat också bland annat ett par jeans som jag måste fotta när dem är på men fler länkar dyker förmodligen upp efterhand....



Ännu en ... detta visste ni inte om mig

2010-11-05 @ 01:21:38
Kollat en massa, bloggar & filmklipp om och om igen haha... men tänkte snart gör mig iordning men först blogga lite och berätta ännu en detta visste ni kanske inte om mig...


Oftast när folk frågar hur de är säger jag alltid åtminstånde okej eller bra eller om någon frågar hur de är med ryggen säger jag alltid bra eller helt okej däremot om personen frågar om jag har ont i ryggen säger jag som de är. Jag säger lixom aldrig dåligt eller ont osv eftersom jag hatar att oja mig, tycker de känns oförskämmt att prata om mina problem och bekymmer alla har vi våra bekymmer varför ska jag då oja mig som om jag hade världens problem dessutom vill jag absolut inte att folk ska tycka synd, ha med kännsla osv. Nej de finns barn som svälter, folk som sitter i rullstol, förlamade och tusen en värre saker än om jag är förkyld, är nere, ont i ryggen osv, visst jag kan skriva de i bloggen men de är ett undantag eftersom det är den plats jag skriver av mig.



Ego

2010-11-04 @ 20:41:00
 
(oh no the duck face..!)

"Ego time"

Noppat ögonbrynen & i morgon måste jag fixa håret, ansiktsmask, naglarna mm...
Små saker som gör stor skillnad

Mobilbilder

2010-11-04 @ 13:33:30

Tappade mobilen i havet på semestern i sommras efter de funkade inte kameran i mobilen...
Tänkte förnya och byta ut bilderna till nya så jag slipper ha på stranden i sommras...
Här kommer därför några mobilbilder som inte visats: ↓


gick vid strandkanten tidigt på morgonen när vi kampade i falsterbo...

 

 



  



Resten har ni sett...
 


Paus i justeringarna + dagens tips

2010-11-03 @ 22:14:45
Nu har de fixats och fixats här på bloggen som ni säkert ser och för er som tyvärr inte ser allt så beror de på vilken verison av word man har.

Till en mer klinisk utan att va tråkig design...

För att ni lättare ska se vad som änsålänge gjorts...



1. Nytt teckensnitt på rubrikerna
    Ändrat så alla rubriker alltid har stora bokstäver så de blir tydligare
    Bytat till svart text och vit bakrund
    Smal text
    Minskat rubrikerna (storleken)

2. Laggt till meny under header

3. Nytt teckensnitt
    Mindre text
    
4. Minskat texten
    Minskat storleken på texten när man klickar på en länk    


Nu är de framförallt headern som ska bytas ut mer smått och gott kommer...



Mitt tips till er när ni ska göra vid er blogg är att spara hela kodmallen i ett word dokument skulle de bli något som krånglar finns de alltid där men dagens tips är att skaffa en separat blogg till att mixtar med design där kan man enkelt gå tillbaka och kolla vanliga enkla grunder så som att få tillbaka vanliga rubriker vilket jag faktist använde mig av idag eller prova nya headerna ja där kan man egentligen mixtra med allt och gå tillbaka och kolla. Du kanske inte har nytta av de i början men sen

   

Höst

2010-11-03 @ 16:06:15


                                        Foto från fönstret...

Tog en sväng till stallet och visade allt.. cykla dit och cykla hem, faktist inte så jobbigt att cykla när man cyklar med någon.

Mocka, packa hö, morötter, sopa & bortsa Peppe...

Tårna kalla som isbitar och nypon röda kinder.

Förengånsskull skönt att bara va inne, titta ut genom fönstret och uppskatta hur mysig hösten faktist är, titta ut på hösten som snart blir till vinter...


oplanerad dag

2010-11-03 @ 13:13:42

Vaknade innan solen ens gått upp, rostade macka och kollade på morgon tv, vaknade ett par timmar senare, bakade några goda kakor och slötitta på tv. Utanför fönstret är de kallt, ruggit och blåsigt alldeles gråtrist höstväder, nakna träd och marken täckt av löv...

Dags att rusa iväg och göra mig i ording, hoppa på cyklen och möta upp sen vidare till stallet...


f*n att man ska bli sjuk under lovet..!

2010-11-02 @ 22:57:57


Sitter i sängen med feber, tjock i halsen och totalt mör i kroppen...

Jag som hade sett fram emot detta lovet och kunna passa på göra en massa kul så blir de såhär bara andra dagen, lyckat! Dessutom har jag tagit en annans arbetsdag i helgen så då kan jag verkligen inte va sjuk...

Hihi hoppas jag vaknar frisk i morgon.. ;)
Har verkligen noll lust att strosa runt i fula outfits bara för att de ska va bekvämt...

Gammla låtar...

2010-11-02 @ 13:22:37
Hittade min mp3 som jag inte använt på några år, bytade batteri och sitter nu och lyssnar på alla gammla låtar vissa som man var helt såld på och vissa som väcker tankar, nästan som att spola tillbaka tiden...

I med lurarna i öronen och drar till stallet på cyklen!




Shopping

2010-11-01 @ 23:30:23


Höst / vinter shopping...

Var på jackt efter en massa toppar men slutade istället såhär!

Hett i höst: svarta jeans, päls och kängor vilket de blev på dagens shopping ;) 

Personligen gillar jag inte när leggins "ersätts" med jeans eftersom de inte är som typ en byxa eller de materialet dessutom kan man inte mixtra med de på sammavis som ex ha tröjan halvslarvigt innanför mm. Dessutom tycker jag personligen de ser slarvigare ut att använda de som en byxa och inte alls lika bekvämt...
Jeansen är då köpt på ginatricot för 199kr (riktigt billigt med andra ord)

Hittade även en jätte söt kofta med päls från Bik Bok för 399kr.

Kängorna blev de på öppetköp eftersom jag velar mellan dem och ett annat par från dinsko men de blir nog dessa... Skopunkten 399 kr.

och inte glömma foundation..., tycker faktist de är svårt att hitta perfeckt nyans, sort och uppfylla kraven så bad faktist om hjälp och slutade med en L´oreal true match som hon rekomenderade starkt och provade fram, har själv aldrig haft den tidigare så jag får väll se om den är bra nog.. ;) 149kr kostade den...