Keep dreaming

2011-08-31 @ 19:20:14


Plötsligt är dagarna så mkt bättre trots att det egentligen inte är någon skillnad på dem, plötsligt kan man sova så mycket bättre och vakna upp i tid utan att stressa och kvällarna försvinner... You make me feel good, but I still asking myself if you are for real...

Sitter egentligen bara på mitt rum och gör ingenting jo tänker, tänker på vad jag borde göra och drömmer en aning...


Siste augusti

2011-08-31 @ 13:27:19
Temadag - UF heladagen easypeasy! Känns bara totalt kaos då vi inte lyckast komma på en ide alla är på men förengångsskull härligt med temadag skulle egentligen gå 8 till halv 5 men blev halv 9 till kvart i 12 och inga barnsliga lekar som de brukar va på temadagarna x)

Lagom irriterad på skånetrafiken, slutar precis så de matchar men så är tåget försenat så man missar bussen från kävlinge, lagom roligt att gå i trekvart hem!!! (såklart går de bara engång i timmen) hg"W#&hf%(@!

Skönt att va hemma iallafall, fixa lite pluggsaker fick en ide bara och ska byta samhällsfråga som skulle redovisats igår men han aldrig redovisa sen springer dagen som vanligt, veckan går utför och det är snart helg :)


Tisdagen den 30 Augusti

2011-08-30 @ 14:05:32
So far so god!

Man är verkligen inte människa på morgonen men sen! Uf företaget är kaos, ny ball lärare - intressant kurs och sen sist samhälle b med samhällsfrågor, argumentera/hugga med sanningen och "varför meningar". Inte illa precis men sen kommer de mindre roliga den satans skånetrafiken man får vänta på tåget en timme varje dag. Bara hem om en kortis ska nämligen ta bussen om sådär två timmar till körskolan, sitta på körskolekurs i roliga fyra timmar baaah döds tradigt ju ooorkar inte trada de i hela fyra timmar. Men snacka om att man är motiverad till körkort när man är less på skånetrafiken hihi :)Godmorgon

2011-08-30 @ 07:11:05Slänger på mig lite kläder, käkar frukost och upp med håret i en knut...

You make me weak at the knees, asking myself if you are for real...

Skola och skola sen körskolekurs ooorkar inte vill/ tycker bara de ska bli kväll ;)


Fin ponny

2011-08-29 @ 17:57:00


Skrittade på denna fina ponnyn i förra veckan. Nästan sexmånader sedan jag klev av sadeln och nu är jag på den långa vägen tillbaka igen WIHO äntligen kan man lätt säga! ;)

Workout

2011-08-29 @ 15:12:35
Puh, preciis kommit hem, galet trött och galet ont i höfterna. Har inte så bra pel på läget längre så upptäckte att de inte gick någon buss till furulund i vanlig ordning 14,10 som man vill tro så de var bara att knata hem med motvind och tung väska. Fick iallafall rejäl träning när jag gick som en idiot för att de inte skulle ta allt för lång tid x) Se det goda med det onda JUE.. ;)

Kudden dög inte så bra så morgonen började med överspidat trött sen tunga ögonlock, spengelska på spanska lektionen och vart annat hjärnsläpp, dugliga lektioner men endån allt toppen.

Försökte föresten köra på en annan variant för att inte platta och slita på håret..↓


New week

2011-08-28 @ 22:02:55

Plötsligt gick helgen fort när det var utgång igår, framför sig har man en traaadig skolvecka meeen förmiddag förvisso ;) Nu börjar väl plugget på riktigt med läxor och riktiga lektioner...

Kaaos i rummet, packa upp och packa ner, bort med grejer, fram med grejer men sånt är livet varannan helg hehe :P

Aja denna veckan måste jag...
Skicka ett packet
Använda linserna
Beställa klipptid & träna sjukgymnastiken sånt man lixom bara förskjutit...Har gått & pyst i söt topp och stora brallor heladagen...


Woppa!

2011-08-28 @ 17:20:22
Inget att skriva men uppdatera iallafall...

Surfat på nätshopping extremt behov av brallor bara några billiga som funkar då menar jag mer typ som jeans känner att jag är lite för bra på att rata kläder. Sugen på antingen klorblekta jenas, svarta vaxade, skinnbrallor med tyg på sidan eller grå svarta ormskinnsmönstrade typ sånna här alltså ↓
Trivs för bra i dem nya brallorna från topshop att dem andra inte längre duger såbra och kan behövas lite växling ;)(Sofi Fahrmans jenas från Acne)

The day after

2011-08-28 @ 12:13:28

Avicii igår, ont i fötterna idag

Kvällen blev lyckad trots förstört hår, regn och packat med folk men taggad och tryck är allt som krävs ;) 

No camera - no pics

Precis kommit hem till pappa duschat och ska bara slööa för sjukt vad man är trött idag x)


(bild i repris)


Once upon a time

2011-08-26 @ 23:20:16Stormar med lite bilder bara. Som sagt en bild säger mer än tusen ord.


Uppdatering 26/8

2011-08-26 @ 21:27:52


En uppdatering kan jag iallafall bjuda på!

Skola och skola, efter andra lektionen kommer huvudvärken man är lixom inte van vid skola efter tio nästan elva veckor. Varenda lärare ska tagga en till studenten, sporra en att sattsa och göra ett riktigt bra sista år men endån är största delen skoltrötta. Långa hålor tar kol på en inte bara de utan man ska vrida sig dubbel för att lyckas läsa matte B som fick ta stryk när jag var borta fem veckor men de ska gå och jag får väl göra vad som krävs vilket är att läsa matten med två olika klasser och gå på dem lektioner som passar enligt schemat... galet men nu har jag ju trots allt ingen hästapålle. En annan rolig grej är att jag får vansinnes träningsvärk så de heter duga av hålfotsinläggen, vader, rumpa och utsida lår blir åtsminstånde formade/tränade eller vad man vill kalla de haha x)

Nej men asså börjar verkligen gilla hösten faktiskt vill bara komma igång och in i allt så de lixom flyter på...
Små taggad till UF företaget faktisk och försöka sattsa på lite finare betyg nu sista löpsträckan ;)

Hemma hos pappa nu, utgång i morgon!


25/8

2011-08-25 @ 22:11:43


Today

Sovmorgon, åkte med bror till skolan som började 11,25 två lektioner sen två och en halvtimmes dryyyg håla till sista lektionen. Alla lektioner rakt igenom vart bara så totalt pissetråkiga med betygskriterierna & "introduktion".
Käkade lunch i stan och kollade butiker, vad ska man annars hitta på lixom på en as dryg håla!

Slutade sent - hemma sent & början på mörkt ute, drog nästan direkt för att storhandla passade på att checka lite till företaget & nu är man hemma igen!

Dagens outfit:


Inspirerades av en bild med nylonstrumporna syntes tydligt och en stor udda jacka, snodde de rakt av men det blev mer jobbigt än bekvämt när strumporna och tightsen delade sig från varandra så fick jämt dra det rätt.
Sen collegetröjan med lappärmar skulle varit någon annan man ibland blir de bara för brott på morgonen x)
Nej tights kan jag numera säga absolut inte är min grej, känner mig inte alls särskillt bekväm mer nojjig.
Nej detta är verkligen en sån outfit jag kan säga en gång aldrig mer! x)


No good

2011-08-25 @ 01:41:16
Aj, aj, aj kan verkligen inte somna...

Alla möjliga tankar kommer upp, egentligen inget seriöst men dock.

Kommit fram till att...
jag allt som oftast har ord på de mesta (asså egna ord eller kallelser på sånt man inte vet vad de e eller kallas)
pratar fortfarande om Peppe i nutid och som om han fortfarande finns
vilka dialekter som är "snyggare" än andra... ;)
jag lägger löjligt mkt tid till att tänka
skrattar i tid & otid av olika anledningar (inte gapskratt då)
jag har hög ämnesomsättning (mätt lätt & hungrig snabbt)
jag alltid tycker jag fattas kläder..(plagg som jag tycker jag borde ha)


bara en bild häromdagen (tisdags)


Wednesday

2011-08-24 @ 16:29:31


Letat som en galning, provat femtielva outfits, letat, funderat och tänkt vad jag ska bära på lördag!
Mitt i allt hittade jag röd läppenna som jag var tvungen att prova, körde ett test med naturellt och illröda läppar.

De du!

2011-08-23 @ 22:47:07

Heeelt uppe i min stora ide till UF, fick den nyss i kväll. Letar nu ööööverallt efter inspiration, här hemma i tidningar, nätet ja vart enda hörn! Galet, fullgång och plannerar i huvudet. Tell you när jag vet säkert om de blir denna iden ;)

Upp och ner vända dagar pga skolan, ingen skola i morgon men enligt schemat torsdag och framåt btw icke så härligt att första dagen slutar fem (börjar visserligen inte förens 11,25) Roliga sms som piggar upp och taggar dagarna sönder för utgång på löördag! Trots att jag inte har en blekaste aning vad jag ska ha på mig men det är väl som vanligt  x)
Hairdo

2011-08-23 @ 19:26:53
Pyser vidare i harrems brallor istället (rädd att få feta knän och dålig passform i jeansen)

Måste verkligen ta tag och beställa tid till frissan för gud såg de speciellt precis hur skadat och skört håret är/blivit, behövs en kur och bli av med dem slitna topparna. Håret har tagit extremt mkt skada på sjukperioden och fortfarande är de inte repat. Neej beställa tid i morgon när jag väl har tid och börja med inpackning en gång i veckan! Bästa jag någonsin gjort - gå till en frissör man verkligen litar på och känner sig trygg med ;)

Nej tänk vad de ska va mkt klydd md håret när man är tjej.. x)"klackarna i taket"

2011-08-23 @ 13:13:20


Första dagen i skolan, inget wiho precis!
Rörigt schema med många långa hålor pga mina ind, men fortfarande för & efter middags scheman dock inte alls så bra & korta dagar som dem lovat.. Mitt schema är visserligen inte helt klart eftersom jag ska läsa matte B också (han aldrig bli klar med kursen pga op) Btw blir lack på att såfort man går ut och fixat håret osv bara några minuter senare ser håret ut som en golvmopp, korvat upp sig och lockat sig hejvillt!

OMG säger jag bara, känner mig gammal när jag ser alla nya ettor... x)

Outfiten var inte mkt tanke bakom, bara snabbt slängt ihop favoriterna!

Tjocktröja - Tribute / linne - ginatricot / halsband - home made / jeans - Topshop / Klackar - Scorett


A la höst

2011-08-22 @ 15:09:24
Inget snack om att det är sommar längre. Klär mig i höstkläder när man går ut i blåsvädret med en liten gnutta sommar på naglarna. Orolig mage och en hjärna helt inställt på misslyckande väntar jag på att klockan ska bli dags att gå ner till bussen för ett besök hos optikern.

Kanske tar & visar en outfit bild på hela outfiten md jackan som gör själva grejen seeenare men tillsvidare en seak peek på nya brallorna som är världens skönaste som jag då bär idag ;) (fickor på sidorna och drakjedjor vid anklarna)
Oopsi!

2011-08-22 @ 12:02:04

Tänkte jag skulle ta en lång dusch men så slutade de inte, skulle raka benen men utanvetskapen om att myggbett på smalbenet skar jag de rakt av, blodet bara forsade så plåstrade om de och med mammas tips om att lägga benet över hjärtats höjd la jag mig på soffan med benet högt, tror inte jag sover bort halva dagen iallafall JOSÅKLART! Suck blir galen på att jag inte kan hålla mig vaken och lyckas vända dynget :/

Käka frukost och göra mig ordning nu iallafall...


Måndag morgon

2011-08-22 @ 08:38:48

Fattar inte varför jag vaknat redan, vaknat och sovit halvt genom hela natten 24/7 men vissa saker kan man bara inte skriva om i bloggen...

Siiista lediga sommarlovsdagen, suger att behöva sticka till optiker med dem förbaskade linserna jag aldrig lyckas klara av själv, hatar att pilla i ögonen och är less på de möget! Tappat hoppet om att lyckas md linserna känns bara så omöjligt för att de inte är vanliga linser. Tappat hoppet om annat också för tillfället.. suck!

Neej mene om man skulle dra sig ur sängen, gå ner och duscha kanske och icke sova halvadagan ;)

Sweet dreams!

2011-08-22 @ 00:09:01
¨

Ska försöka sova, bjuder på två bilder! ;)
Hoppas lyckas vända på dygnet tills skolan på tisdag...


Fem månadersedan...

2011-08-21 @ 22:20:44

...jag kom hem!
Äntligen säger jag bara, de var en måndag och eksakt sju dagar efter operationen, minns hur mycket jag längtade hem och hur spänd jag var för allt.

Vaknade på morgonen och visste precis vad jag ville ha till frukost, visste vad som förväntades, mamma packade ner allt i väskor och jag vilade för att orka.

Fortfarande hade jag ont och fortfarande kunde jag inte riktigt resa mig själv ur sängen men villjan tog mig dit. Sjukgymnasten kom och jag skulle prova gå i trappor, gå på rak linje stå på ett ben och rak framför spegeln, märkligt obehaglig kännsla men jag fixade de!
Fortfarande blödde snittet och frånvarande kännsla ganska ofta men jag ville så mkt så mkt så jag äntligen fick åka hem. Minns hur sakta klockan gick efter att vi beställt taxin, de blev en liggande taxi på bår men gud vad de gjorde ont, en stenhårdbår och alla dessa ojämnheter på vägen.

Dezzie blev överlycklig jag också till en början när jag insåg att jag varken kunde sätta mig eller lägga mig, soffan var för låg och ryggen för stel, fick panik och skrek att jag kommer aldrig klara de! Kännde mig som en gammal pensionär med stolsdyna, toaförhöjnad och duschpall, en idiot som inte kunde klara mig själv, beroende av mediciner och mög rent ut sagt! Mamma skrattade och sa bara att du blir suksesivt mer rörlig och klara allt mer själv men de begrep inte jag och tänkte hur f*n ska jag bli mer rörlig med en pinne i ryggen, den försvinner inte precis! Då kännde jag mig bara så beroende av allt, som låst i min egen kropp, i en kropp som var stel som en pinne och skör.

Tillsist fick jag till de och mot kvällen kom hela släkten iprincpip och några till för att fira att jag kom hem och att operationen gick bra, käkade våfflor och fick presenter.

Gud vad jag hade längtat efter denna dagen men aldrig skulle jag gissa att natten skulle bli ett sånt helvete..

Nu blir de inte mer ältande om sjukhusdagarna ;)


21/8 - dagens outfit

2011-08-21 @ 16:18:26


Simpel, thats it! Baggy jenas och favorit linnet + själv skapt halsband + då jenasjacka osv..Don´t tell me who I am

2011-08-21 @ 13:44:38


Augusti värme och höst mörker.

Precis bokat biobiljetter till en nysläppt film, mysigt att se bio på en söndag och komma ut när det plötsligt är bäckmörkt välkommen till hösten ungefär!


Temat - för fem månadersedan precis

2011-08-20 @ 21:24:39Var så deprimerad och less på sjukhus att de knappt var sant, nästan redo att rymma där ifrån.
Pappa & Kristina kom hade nog något besök också innandess, gick ner och käkade glass och kom ut ur sjukhusmiljön för några minuter (hade med rullstol eftersom vi inte visste vad jag skulle orka)

Tränade jämt på att ta mig upp ur sängen själv, gick i korridoren gång efter gång, fick övningar jag skulle göra. När de bara var jag och mamma kvar på kvällen fick jag som vanligt ångest och ännu mer deprimerad, startade mobilen och svarade på alla underbara som hade hört av sig via sms. Ringde till kussinen och snackade och sen hittade vi faktiskt en bra film på tv... Sprutan på kvällen, livrädd som vanligt och fortfarande minst lika ont gjorde de. Käkade allt jag orkade och drack så mkt jag kunde för att jag ville HEEEEEEM!


Pics

2011-08-20 @ 18:43:01Knäppt lite bilder - nu,  redigera och klippa ihop dem!


Brainstorming

2011-08-20 @ 15:26:46

Ska starta ett UF företag nu i 3:an så håller på brainstorma för fullt på alla förslag som kommer upp, skriva ner och sen sålla. Har åtminstånde hitintills 3 ideer som jag är riktigt sugen på men fler ska jag komma på så jag kan välja den absolut bästa!

Problemet är att de jag egentligen vill starta i framtiden är förstort och tar för mkt tid när man går i skolan dessutom måste man nästan bo på egen gård... Ville heller inte göra något så enkelt förslag som att gå ut med hundar, luka rabatter, skotta snö osv vill göra något jag verkligen tycker är kul eftersom man ska hålla på med de så mkt och länge!Letters from you

2011-08-20 @ 14:11:08


Sitter med boken full av ord, full av minnen, full av Peppe händelser...
Skrevs logg efter varje dag när jag inte fick ta hand om min pålle själv, så vi kunde läsa hur allt gick och försöka se signaler om skadan skulle komma tillbaks.
Men det är sjukt hur han ena dagen kan finnas och några blad senare är han borta...
Hur allt kan förändras bara så, hur man kan läsa om hans bästa stunder och nästan återuppleva sen är han bara väck.

Skrev i loggen när jag fick rida igen alltså nu då men finns ingen Peppe kvar längre, hade räknat ner hur många dagar de var kvar tills jag fick rida han igen men de blev aldrig mer, inte en enda gång. Hade räknat med att jag kunde komma igång och rida på honom, suksesivt mer och mer men nu vet jag inte ens hur jag ska börja...

Läser andra som skriver inget dig, inget mig eller liknande men ibland måste man se vad det är värt, inte själviskt vad man själv vill, vad som är bäst och tvingas leva med de. Aldrig ångrat att vi tog bort honom för jag vet att det var de bästa vi kunde göra för honom men att sakna och önska att de skulle gå annorlunda kan man alltid...♥You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have!

2011-08-20 @ 13:44:54


Guys have big egos and girls have low self-esteem!

Vaknade strax efter eller innan 12 och precis som alla andra mornar dem senaste dagarna känner bara en omöjlighet hu f*n jag ska hinna upp till skolan och orka sitta hela lektionerna. Tänkt länge att man ska lägga sig i tid för att ha en möjlighet att kunna vända dygnet men varje kväll är likadan.

Sitter här en lördag precis som de vore en söndag efter gårkvällen, lack på att killar är som dem är, ångest för att skolan snart börjar och en alldeles förstor villja...

See you!

2011-08-19 @ 19:28:48


Freeedag, drar ut till lödde nu.. Hörs i morgon med uppdatering & grejer! ;)

19 mars för fem månadersedan

2011-08-19 @ 17:56:25


Dagen började bra, tvingade i mig frukost och var mer och mer tvungen att sitta upprätt i sängen men när jag satt mig på toan två sekunder susa de i öronen och allt blir alldeles oklart, suddigt, vit som ett lakan och svimfärdig och spyfärdig från klar blå himmel. Ringde på larmklockan och sköteska for in, körde mig direkt in på rummet, hissade upp fotändan och spydde i ett kör tills jag var ekandes tom i kroppen och föll ihop av orkeslöshet. Tydligen var de vanlig reaktion på alla mediciner, magen inte tillsist tål allt men sjukt vad de gjorde ont att spy när revbenen vidgades och ryggen märktes av.

Deprimerad och nere heladagen
, fick massa besök men bäst av allt var när bror och mikaela kom på kvällen.
Hade hittat god dricka och kunde börja äta de som faktiskt var gott så vi käkade chips, godis och gifflar på kvällen, mamma var helt galen och gjorde allt för att jag skulle äta. Tror vi såg något på tv men de var absolut den bästa dagen på hela sjukhustiden, hur glad som helst för att dem ville vara där på kvällen när dem kunde gjort annat.

Sköterska kom in för att plocka bort alla kanyler samt nålen i armen och mamma som började ulka när dem drog ut den långa slangen i halsen visserligen blundade jag för att jag inte klarar av sånt men endån...
En stund senare kom dem in med hela brickan med midicinerna och SPRUTA som jag inta hade någon aning om, en klexan spruta mot blodproppar. Jag som är liiiivrädd för sprutor och verkligen gör allt för att slippa men jag var som fängslad i min egen kropp, kunde inte fly bara skrika så jag knep med tårna och skrek som en gris när hon stack. Gjorde ont när hon skulle nypa mig i magen, sticket och när vätskan spred sig. Tur nog var Mikaela som livade upp och fick mig att skratta åt sprutan lite istället för att va vansinnig x)


19/8

2011-08-19 @ 17:11:25


Åkte en sväng till Lund med mamma som sagt, käkade på barista och hjälpte mamma hitta snygga träningsskor. Kom hem med en kalender till plugget samt inom för att kolla på nya lokalerna. Nytt, fräscht och öppet!

Huvudvärk på g efter att ha snackat med lärare om plugg antar att dem inte ville höra min ärlighet när dem frågade om jag var taggad, längtade tillbaka till rutiner eller tyckte åtminstånde de skulle bli kul svaren blev blankt NEJ! Jag är bara ärlig, kanske för ärlig ibland x) Iallafall inte de svaret dem ville höra, TOUGH LUCK!


Mot Lund!

2011-08-19 @ 12:55:22


Trotsar vädret och går utan jacka in i de sista använder istället tjockare/varmare tröjor :P
No makeup only me


Hell no!

2011-08-19 @ 11:18:56
Sjukt rent vad man jämt ska vakna sent, skolan känns som en omöjlighet att hinna upp i tid eller ens palla med hela dagarna!

Måste sätta fart, ska hinna duscha och klar till halv ett drygt. Ska iväg med mamma och fixa lite småsaker och käka lunch ute ;)Ingen bild / ingen bild / ingen bild / ingen bild / ingen bild / ingen bild / ingen bild / ingen bild!


Andra halvan av del fem...

2011-08-18 @ 23:25:51

...några timmar senare blev de besök av mamma, philip & farmor, farfar och då pappa. Mamma hade köpt med sig en massa gott för att jag skulle äta hade ju inte alls orkat med lunchen efter röntgen och hela köret.
Och såklart ville dem se att jag kunde gå..↓

 

Efter att dem åkt och man pillat lite i middagen kom morfar & jessica som livade upp allt gott och väl med morfar skämt. Stannade seeent in på kvällen så jag var super glad men när mamma väl skulle åka kom ångesten, ville inte längre, grät, kände mig ensam och fruktansvärd ångest.

En sån obeskrivlig kännsla av att tappa gnistan, viljan att kämpa, att va stark men jag fick sån ångest att jag bara inte ville något, känndes meningslöst, omöjligt, ville inte leva, ville få allt ogjort. Orkade inte veta att jag skulle sova och vakna 24/7 av smärta och glo i taket, vakna till ännu en dag och ännu en dag på sjukhuset, aldrig komma hem såg lixom inte ett slut och fick ganska ofta sån ångets.

Under dagen togs mofinpumpen bort (fick smärtlindring av läkare när de behövdes) och katetern snacka om skönt att inte ha femtielva slangar efter sig och speciellt morfinet vågade jag inte använda i slutet för jag tyckte det var så obehagligt att jag inte såg tvn som var två meter framför sängkanten. Att allt bara blev suddigt och oklart, virrig såfort jag fick en dos så undvek den mer en jag skulle gjort... Fick även efterlängtat duscha (denna dagen eller dagen innan), sitta på en duschstol som en pensionär och bli duschad. Kunde då inte ens lyfta händerna över huvudet eller luta huvudet bakåt. Sjukt vad man kunde va slut efter en dusch då man egentligen inte gjort något men då tog ju allt på krafterna. Privatliv fanns inte på den tiden när man skulle ha hjälp att duscha och hjälp att gå på toa, dra ner och upp byxorna eller bytaom. De var bara att sudda ut och leva med de att blotta sig själv, låtsas som man var nudist och inte hade något emot de...


Scary skinny face!

2011-08-18 @ 21:08:29


Att jag gillar smalt och no fat tänker jag inte sticka under stolen med men det här skrämmer mig lite...
Hur smal/tjock kroppen är och benstrukturen är en annan sak men när man ser såhär undernärd ut i ansiktet och speciellt ögonen ser obehagliga ut då reagerar jag! För mig säljer inte kläderna för femöre, tycker mest bara de är hemskt och bläddrar gärna hellre snabbt förbi. Fattar verkligen inte hur svenska Elle kan ta med den här bilden! Jag menar liite borde dem endån ha att säga till om! Btw förutom detta uppslaget var inspirationen bättre än på topp, massa att snappa upp och göra sin egen prägel så funderar du på att köpa tidningen i butik så tveka inte!

If I could turn back time...

2011-08-18 @ 20:31:53
Haft ett för bra sommarlov, för bra för att längta tillbaka till real och rutiner. För bra för att hinna med och uppfatta vilken dag det faktiskt är, bara blickat framåt och ibland saknat de gångna...

Nästan ångest för att börja skolan igen på tisdag, så mkt på en gång...

De bästa av sommaren 2011:
Lyxat oss på hotel & spa i torekov
Träffat en massa nytt härligt folk
Tagit upp kontakten med några gammla vänner
Haft tid att umgås med vänner man knappt hinner se när allt är fullt upp kring skolan..
Strosat på stan/affärer & snackt sk*t
Båten över till Helsingör
Photoshoot
Nördat mode
Körkortstillstånd efter mkt om och men..
FALSTERBO!!!

& tusen en annat roligt men detta är ju helt klart bara toppen på isberget som man säger! ;)
Ångrar inte något bara att den gick så grymmt snabbt!

Del fem första halvan..

2011-08-18 @ 13:52:56
Today fem månader sedan den artonde!


Pappa låg fortfarande inne med mig och de blev en fullspäckad dag.
Började komma in i mönsret, vaknade och visste vad som gällde. Vaknade på morgonen och visste vem som jobbade, att de var dags för frukost och visste vad det fanns att välja mellan. Maten gick inte alls, ville inte äta och inget smakade inte hjälpte de precis att maten var sämmre än skolmat eller att man hade noll ork att äta bara att vara. Fick ju veta senare att jag fått förlite blod och därför orkade jag heller inte äta som jag skulle. Men allt gick lixom som en ond cirkel. Hade ingen energi så orkade inte äta och fick ingen energi för att jag inte orkade äta...

Strax efter frukost skulle jag åka ner på två röntgen. Usch minns gubben som hämtade mig och körde ner mig i sängen kallade mig snäckan, körde som en idiot över trösklarna så de gjorde ännu mer ont. Flåsade, svettades och var anfådd som han "sprang", när vi åkte i hissen upp frågade han: hur är de snäckan och droppar svett rätt ner på min kudde, Uuuä vidrigt, snacka om äcklad!

"väntrummet" utanför röntgen. ↓
Vet att jag gjorde en annan röntgen tidigare men inte vilken dag denna dagen var de iallafall en som jag var tvungen att stå upp blickstilla och spikrakt. Men så mkt ork hade jag egentligen inte så två personer och pappa fick hålla mig för att jag inte skulle trilla ihop och vila varannat foto ungefär. Sen var jag totalt slutkörd, somnade på vägen tillbaka.En stund senare kom doktorn och några sjuksköteskor som skulle lägga om förbandet och kolla på snittet osv. Tuppade av pga obehag när dem rörde vid ärret, en märklig kännsla av obehag och noll känsel. Pappa var såklart snabb med kameran men bilderna är helt ärligt viiidriga :/

En stund senare kom läkaren tillbaka och tog med pappa för att visa bilderna.
När han kom tillbaka sa han inte ett ord, gick lixom inte, grynigt i rösten och rödaktig i ögonen. Han kollade på mig chockad och helt utom ord på samma gång. Pressade fram några ord: Jag trodde inte de var så pass och kollade på mig igen ännu mer rörd. 

Aldrig att han visat sig så kännslosam, fällt en tår eller så chockad. Aldrig någon som faktiskt sett eller insett de men att han reagerade så var faktiskt stort för mig. Varenda en som sett bilderna blivit helt paffa inte ens dem man träffar dagligen...


18/8

2011-08-18 @ 11:34:02
Godmorgon everybody! ;)

Halva dagen gått, hinner bara med lite smått & fixa mig innan jag måste ta bussen ut till mammas jobb för att som sagt följa med henne på ett prova på träningspass...

Btw
Har sammlat ihop alla dem mest sommriga kläderna som shorts, vissa toppar & bikini. Lägga i garderob i källaren. Allt sånt som inte funkar att använda i höst och skiffta med att hämta de jag la där i våras som pälsar, stickat eller trender som inte var tillfälliga!


Random bild bara

He knows the tricks

2011-08-17 @ 23:28:47Lunchen blev längre än tänkt, trevligare än tänkt och ännu bättre nu såhär på kvällen! ;)

Krypa upp i sängen, fylla i nagellacket och läsa efterlängtade Elle strax... Härligt att njuta av dem sista sovmornarna när man varit uppe med tuppen. Följa med mamma på ett prova på träningspass i morgon...

Btw blev ett tidsinställt inlägg innan när jag icke var hemma!


This day 17 mars

2011-08-17 @ 16:00:00

Mååånga bilder som inte kan visas, bilder som ärret är färskt, ser räligt blodigt ut. Mitt ansikte är uppsvällt, kritvitt. Håret som en golvmopp är ju bara resultat efter sängliggandes och de duschmedlet. Dessutom får ingen personal synas på nätet klipper därför ut ansiktet på många bilder!

MEN ännu en ressume om denna dagen för ecksakt fem månader sedan...

Upp & gå längre sträcker samt oftare ↓


Mamma köpte spraybalsam och håret kunde ÄNTLIGEN borstas ut :) ↓Fick äntligen ha mina egna kläder som vi hade köpt innan för att dem skulle funka, speciellt sina egna underkläder var efterlängtat och ja slippa ha dessa pappers kläder x) ↓

 


Who says?

2011-08-17 @ 12:59:35


Gjort mig iordning för andra gången idag, drar nu höörs! :)

Tröttare än tröttast...

2011-08-17 @ 09:47:04

Gäsp! Preciiis hemkommen efter ögonläkaren, mycket snack och bara lite check av ögonen. Vet inte hur många gånger han nämnde att han var super nöjd och att allt såg snyggt ut (antagligen med musklerna och där han skurit, trixat osv) Gjorde en operation senast för ett år sedan och nu efter tycks de inte behövas fler ändringar isåfall bara om något blir galet. Läste tbx i journalen sedan jag var barnsben, har ju gått där sålänge jag kan minnas och finns inte någon som inte känner till en. Snacka om hästarna i vanlig ordning. Minns när man var där på ögonkliniken heldagar, vissa dagar bara för att åka dit och leka och träna balansen andra dagar för att göra tester, lapp för ögat och droppar. Men som han sa jag är med född i de och vet inget annat, lär mig och blir skickligare ju mer tiden går att hantera saker man aldrig tänker på.


Bild från förra fredagen...


Today and tomorrow

2011-08-16 @ 23:18:15
Börjat bli en vana med tjejsnack på kvällen innan man ska dejta kudden anyways ska upp nästan med tuppen imorgon för att besöka vanliga hederliga ögonläkaren i morgon. Förmodligen uppföljning av ögonen och prata med läkaren hoppas nu INTE på fler operationer.

Plannerat att sen sticka till Lomma och käka lunch ute på resturang med en del av släkten... äsch skriver mer i morgon! 
New you

2011-08-16 @ 18:30:40

Känner mig ofräschare än på evigheter, kännslan av spacklad sedan igårkväll. Doften av smink, parfym och lotion blandat efter en kväll på sminkevent. Nej duschen here I come! Kör en drös med hemma spa produkter. Riktigt sugen på att boka ytterligare en spa weekend i torekov kanske redan i novmber?! ;) Iallafall kör den tradiga men nödvändiga varianten hemma.

Efter att ha spaat i torekov med bubbelbad, skålat champagne, varma pooler och den harmonin är allt annat som inte håller samma mått inte riktigt samma eller närheten av spa längre men anyways..Today five mounths ago

2011-08-16 @ 16:59:47
 

(alla bandagen är för att täcka kanylerna och nålen i armen, har även en kanyl i halsen, drän i ryggen och andra slangar)
 
Minnena flyter ut, minns händelser men inte ecksakt vilka dagar... (skriver de jag vet & minns)

Första dagen att faktiskt upp och gå, första dagen med besök.
Minns att en sjuksköterska tog helt fel när hon hjälpte mig att resa mig så av ren reflex specielltt smärta slog jag till henne en blåklocka, förväntar mig f*n att dem ska kunna hur man gör och inte förvärra eller göra fel. Snacka om att jag hade ont sen och var sne på henne resten av tiden.

Första besöket som sagt, fick veta hur Peppe hade de och de var första natten pappa sov hos mig på sjukhuset. Det var också då dem helvetes nätterna började. Kunde absolut inte ligga på ryggen och sidorna minns jag att höfterna värkte extremt mkt och inget hjälpte.

Världens bästa började jobba samma natt som jag var tvungen att vändas 24/7 och ta smärtlindring var tredje timme drygt. Hon var verkligen en ängel, aldrig att hon sa nej, tvekade eller besvärad att vända när de behövdes. Kom alltid in med ett gottskratt och på humör. Hon var vekligen guld värd, kunde sitta och småprata tills medicinen börjat verka, man glömde smärtan för ett tag och piggades upp sen när hon gick kunde man sova på sekunden. Berättade om hur man gjorde med skolios opererade förr och deras sjukhustid efter operation, gammlingarna som skrek på hjälp när dem yngre tryckte på larmknappen och roliga skämt. Tillsist var de hon som var höjdpunkten på dagen eller ja natten, kunde berätta om dagen för henne och plötsligt var natten bara borta så vaknade man till en ny dag igen.


New shoes - Converse

2011-08-16 @ 09:00:00


Närmare titt!Take my hand and walk with me

2011-08-16 @ 09:00:00


Närmare titt som inte riktigt visats i "nyshoppat"

Stor favoriten just nu, bär den helst 24/7. Bara så perfeckt, funkar till allt men endån neutral, lätt att klä ner eller använda som jacka och absolut inte att glömma så underbart myyysig!


KAOS

2011-08-16 @ 08:24:13

Somnade vid tre halv fyra, mamma väckte mig för en timma sedan och sa att pippi fågeln dog i morse sedan dess har jag bara försökt att somna om men allt är bara kaos.

Kaos med tankarna, gårdagens smink. Kaos med/i mitt rum, femtielva klädval ligger på sängkanten framme, sminket, plattången, kamera laddare, resväskan tömd i all hast med allt dess innehåll slängt i en hög på skrivbordet, shoppingpåsar blandat med tvätthög och så ja nagellacket som jag gav mig på igår...

Massa planer på g för dagen så lär inte ha mkt tid till att blogga ;)Temat del två...

2011-08-15 @ 23:41:33
Som sagt "temat" del två alltså för ecksakt fem månadersedan...

För att jag inte haft tid att blogga som jag gjorde i går skriver jag heela dagen istället i en kort ressume!

På morgonen eller snarare förmiddagen blev jag upprullad på mitt enkelrum.
Första jag tittade efter var foto på Pepps ♥
Nästan inget minne alls från denna dagen, sov 24/7 och mööör i kroppen som aldrig någonsin.
Brydde mig inte för femöre mer än vart min morfinpump var, thats it!
Tbx!

2011-08-15 @ 22:47:18Såhär såg alltså kvällens outfit ut!
Lite rock inspirerat hade då conversen till...
(Bilderna togs såklart innan jag stack)

Preciiis hemkommen, allt en enda röra för att jag knappt varit hemma..
Puss hej hörs i morgon! ;)


Måndagens..

2011-08-15 @ 16:23:23New shoes, new jeans...

Härligt att cykla ut på landet med öppna fält, motvind och dålig luft i däcken...

Såhär ser dagens outfit ut om någon timme eller två får man väl byta om till kvällens outfit ;)


Sista veckan

2011-08-15 @ 12:15:31
Sista lediga veckan sen är man bara ledig helgen och måndag innan skolan... suck

Traadigt att va hemma själv, för många saker som får mig att minnas och inte glömma. Jobbigt, fattar inte hur man bara kan förändras på en milssekund...

Iallafall ska träffa en kompis idag en snabbis inga särskillda planer vad vi ska gör men endå så måste göra mig iordning för att snart cykla hem till henne. Sen ikväll har jag lovat att komma på ett sminkevent som jag egentigen inte riktigt orkar men blir nog bra iallafall bara man kommer till skott och hinner med tåget ;)Hurry, hurry, hurry!


Sista inlägg för dagen & "temat"

2011-08-14 @ 23:36:47
Okey ett sista inlägg för dagen & temat...

Nu ecksakt för fem månader (halv elva ca) sedan blev jag ner rullar på intensiven för någon timma sedan.
Nyss upptäckt alla femtielva slangar och nålen jag hade i armen som mätte pulsen och något annat som pep för jämnan. Nu precis vid elva tiden "hälsat" på alla som jobbade på natten och mamma fick något att äta. Precis lokaliserat mig och på vägen ner hälsat på bror. Då först insåg jag egentligen hur pass de var, hans blick hans min och att jag inte ens kunde sträcka mig efter honom. Grät när jag träffade honom och kännde bara "Helvete vill inte detta!"

Någon gång vid denna tiden halv tolv, tolv tjöt hjärtmaskinen så mamma for upp och skrek på sköteskorna att pulsen stannat så jag blev livrädd och helstirrig men så var inte fallet utan bara att nålen i armen klämts men shitt trodde seriöst att jag skulle slockna..

Natten: Mamma satt i en fötölj brevid min säng hela natten. Maskinerna väsnades värre än en torktummlare och sköteskorna kom & kollade min kännsel varje halvtimme. Låg och glodde rakt upp i taket och somnade till ibland så trodde jämt att jag var någon annanstans. Sa inte ett ord bara glodde och höll morfinpumpen i handen...Pics

2011-08-14 @ 20:06:03


Today

2011-08-14 @ 17:26:29

Bestämmde för att ta tag & faktiskt göra något så stack till bjärred och käkade mjukglass, ut på långa bryggan och tog en dricka sen kände på vattnet... Inte så intressant att veta men iallafall ;)

Sitter i liiten lägenhet och surfar på nätet innan vi ska käka, lite smått dryygt men ska iallfall hem ikväll.
Borta bra men hemma bäst var de ju!

På tal om "temat" för dagen
(asså för ecksakt fem månader sedan denna tiden..)
Just nu fem halv sex låg jag på uppvaket och var fullständigt säker på att jag somnat på golvet. Ni vet den kännslan när man känner sig stel och lite ont i ryggen kanske efter man somnat på soffan eller så...
Totalt yrvaken och ökentorr i munnen, orkade inte öppna ögonlocken knappt och försökte lokalisera vart jag var osv... 


Sorg

2011-08-14 @ 14:05:17
Dör lite inombords när jag läser alla fina dikter i tidningen till dem som gått bort.
Till dem som kämpat i livet, till dem som lämnat något kvar.
När någon skriver så man känner igen sig, hur fin döden egentligen är.
Hur mycket sorg vi än känner och saknad att vi alltid ska minnas minnena och unna dem den frid som dem faktiskt förtjänar.

Tre begravningar på sista åren och den allra bästa & närmaste lämnat men dem alla förtjänar den frid... ♥


Söndagen den 14 augusti

2011-08-14 @ 12:24:57

You know what!

Idag för ecksakt fem månader sedan låg jag på operationsbordet uppskuren och full gång med operationen.
Nu klockan 12 hade jag redan legat där i fyra timmar och hade drygt fyra timmar kvar...
Det var idag för fem månader sedan jag kunde blivit förlamade från midjan det hade varit första dagen i mitt liv som rullstolsburen om en enda skruv hade gått någon milimeter fel.
De var då precis nu allt förändrades och allt skulle bli kämpigt. Livet vändes upp och ner.

Massa frågor

2011-08-13 @ 21:07:02
Hur bor du: Hemma hos mamma i hus
Brukar du komma i tid: Beror på till vad...
Kan du laga mat: Nee
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar handel på Jensen mer inriktat egenföretagande
Vad har du på dig just nu: Halvhöga mörka jeans, slarvigt instoppat nugat färgat linne med djup rygg
Har du någon fobi: Aa, råttor & extramt tjocka människor
Hade du en bra kväll igår: Absolut!
Vilket är ditt senaste inköp: Converse
Din favoritdryck på morgonen: Juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Hmmm, studiebidraget tror jag ;)
Har du sovit i din egen säng inatt: Aa eller ja min säng hos pappa..
Vad hade du sönder senast: Säg de du..
Vem snackade du med senast: Någon i huset..
Varm favoritdricka: Te
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Iiiisvatten ;)
När gjorde du senast något riktigt dumt: Hmmmmm
Saknar du någon just nu: Aadå
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Dra blyga som en typ, oärlig, falsk. Inte acceptera eller ge en chans, förutfattade mening, nervarderande.
Någon jag stör mig på: Ne orkar inte med sånt irriterade bara men försöker glömma.
Intressen: Ridsport & mode
Senaste person du ringde: Mammi
Senaste person som ringde dig: Får svara mamma igen då x)
Vad drack du senast: Coca cola
Vill du ha barn: Om jag hittar en bra pappa kanske haha ;)
Längtar du till din nästa födelsedag: Neee
Har rakat dina ben någon gång: Om jag har!
Är du sugen på något nu: Aadå mkt...
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Zero
Använder du hudkräm: Aa
Micro-pop eller poppa själv: ?
Brukar du baka: Händer väll
Röstade du i det senaste valet: Nee
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Haha nee är en sån som alltid tycker de kan bli bättre...
Vilken låt lyssnade du senast på: Just the way you are.
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nepp
Vad tycker du är äckligt: Råttor, fett, döda djur, känna sig ofräsch, obehagliga killar/män...
Har du pengar på mobilen: Aadå

13/8

2011-08-13 @ 16:33:27
Dagen idag är bara segast men inte tråkig konstigt nog x)
Aja har iallfall fixat skor med pappsen blev ett par låga converse. Så olikt mig man bara kan komma men de enda i sneakers väg som funkar med inläggen som faktiskt funkar i min stil asså med kläderna osv. Absolut inget fel på converse egentligen bara de att snörskor och sneakers inte precis är min grej, you know street style/casual.
Meen som jag tänkte i huvudet en a-linjeformad jacka klär converse ner snyggt samt om man har en poncho. Tänker helt enkelt göra så att conversen klär ner looken till vardags look.Old pics..

12/8

2011-08-12 @ 23:25:49

Uppdatering: Lomma just nu med pappa & co. Jackt efter skor i morgon... lågskor. När man inte längre ska ha minsta lilla klack finns de nästan inga skor kvar och dessvärre inga skor som passar dem fula inläggen.
Funderar på en "allårssko" eller bara en lämplig höstsko...

Who cares?!

2011-08-12 @ 16:34:49


Dressed like a boy...

Skjortan - MQ / oversize  linne - H&M / Jeansen - Topshop

Taggad för lite tjejsnack och middag...


My new jeans

2011-08-12 @ 15:28:07


Batteriet dog...

Blir dessa nya jeansen ikväll men skor & topp har jag inte en blekaste aning...
Skoskav så de heter duga efter igår (snygga skor är oftast inte fotriktiga minst sagt..)

Old

2011-08-12 @ 12:37:39


Japp, lösenordsskyddat bloggen för tillfället ett par dagar eller fler...

Dagens to do är inget mindre än:

Fixa iordning på rummet - för mkt överallt :/
Packa - pappas helg
Mixa ihop en outfit
Fixa hår & sånt shitt
Hem till en vän ikväll som är dagens planer ;)

Livet

2011-08-12 @ 01:08:41
Läste detta så klockrent på någons blogg häromdagen: ↓

I lyckan känner man sig ett med hela världen, i olyckan alldeles ensam...


Helt ärligt känns som jag går igenom någonslags höstdeprission, tungt hårt och jävligt. Pallar inte med att sova för att vakna till en ny dag, livet springer nästan iväg för en men måste lära mig att springa jäms med de istället...
När man bara inte orkar något, orkar ta tag i något. Man funderar för mkt och deprimeras av alla egna neggativa vibbar man har. Tror det är nu jag börjat inse att Peppe inte längre finns här istället för att stöta det ifrån mig, inser faktumet och påverkas hårdare av kritig när man är som skörast. Skolan som kommer över en som ett lass, utan motivation eller styrka. Orkar inte gå till skolan dag ut och dag in för att kvävas av information, läxor, arbete och företaget... Det är nu jag behöver vännerna som mest, dem nära och bästa

Nu jag tvivlar på mig själv, tillåter mig själv falla och inte alltid vara den hårda insidan, inte den som alltid ska visa mig neutral och osårbar, låta mig visas svag och fälla en tår. Jag kan inte ha för hög press på mig själv, förhöga förväntningar och villja.

Innerst inne är jag DEN som vill bevisa för alla att jag kan, ska och vill att jag är någon och en dag ska komma långt i livet men toppen på livet har ännu inte kommit för de har bara börjat...
Perfeckt jeans!

2011-08-11 @ 22:33:53


YES jag har hittat dem ÄÄÄÄÄntligen ;)

Mööörk blå, sitter som en smäck, mellan högsta & lägsta i midjan & suuuper sköna.

Investerade dem på TOPSHOP för 699 kr.

(Visar kanske bilder i morgon.. ;) )

Hoppas bara inte dem krymper för mkt i tvätten..

BTW As uttråkad, pallar inte sova och vakna om igen på nytt kan dessutom inte sova känns bara som allt bara rullar på dag efter dag om man vill de eller ej nästan lite deprimerande :(


That!

2011-08-11 @ 21:34:18
Blir lack på varenda j*vel som stämplar en som blyg. Som om man är någon j*vla art, nåon sort, en sån dära lixom ungefär. Jag är inte den, inte sån som man kan kategorisera INGEN blyg person kan man stoppa i en kategori. Blir så frustrerat, arg, ledsen på varenda en som drar blyga över en kam och lixom sätter en stämpel.
Inte någon som ger en en chans, en chans att förbättras, ändras eller uppmuntras. 18 ***** år har jag kämpat mig ifrån de men de enda jag lyckats med är att göra de mindre synligt. Endå har man dom fördomsorden om blyga i nacken och inte påtal om osynlig...

En blyg jävel är en "såndär" som är tråkig, osynlig, tyst, inte vågar stå på sig, inte pallar trycket och osäker på livet. TROR folk, inte ett ord som stämmer faktum är att blyga många gånger är starkare mentalt men de syns inte för att dem hörs inte...

 
 


Fake the smile

2011-08-11 @ 20:27:40


I can allways fake the smile but I still check into the ground, the black ground and the puddles...


Tips!

2011-08-10 @ 19:06:12


Maddi Jane sjunger låten Just the way you are


Tjoloho..

2011-08-10 @ 16:37:10

Sån dag där man icke har något att göra så man gör allt och inget x)
Började med att vikaom kläderna i garderoben men stötte på nedersta lådan med ridkläder, var bara tvungen att prova, tralla runder i de nya ridbyxorna i en outfit... Tja onödigt men jaja..
Har gjort allt annat onödigt också som man jag aldrig annars gör...

Äsch, äsch, äsch vill att dagarna ska gå fortare framåt... ;)


Here you go!

2011-08-10 @ 14:26:13
Under kategorier döpt till: Min skolios historia hittar ni de mesta har säkert missat några inlägg men dock...

När jag bläddrade tillbax slog de mig hur mkt jag förnekade diagnosen, att få diagnosen känndes för mig som att få en bekräftelse på att något var fel med mig. Som om de var mitt fel att jag fick de, jag slog det ifrån mig och kallade det inte ens skolios sa bara att ryggen var sen, vansinnig på folk som kallade det för skolios och inte på tal om hur rädd jag var. Att jag är rädd för döden är inget nytt, eller att jag grubblar för mycket på livet. Saken gjorde de inte bättre att det var ett rent helvete förra ögonoperationen då menar jag när jag skulle åka ner & sövas osv...

En rubrik jag skrev till en lång text innan op.. rubriken talar mkt för sig själv ↓Vill bara dela med mig av min upplevelse, döljer jag sanningen är de ingen mening det är såhär de faktiskt är & var... Till alla er nyfikna men framförallt er som behöver stöd & själv ska gå igenom liknande."Godmorgon"

2011-08-10 @ 12:55:14


Precis duschat, blåsväder ut så blir lite småfix fast hade hellre gjort annat ;)

Btw bestämt mig att ta tag i skolios inläggen. Skapa en särskilld kategori & ta lite nya bilder osv. Har nämligen märkt hur stor efterfrågan det är på stöd och research. Vill att folk ska kunna söka och kunna läsa & se andras historia, bli peppad och motiverad till de bättre, se hur de blir efter osv...
Var är tryggheten?!

2011-08-09 @ 23:43:30

I all nyfikenhet klickade jag in på en blogg mamma tipsade mig om inför operationen när jag var som mest rädd, någon som själv hade gått igenom skolios operation dock en mildare grad men lixom för & efter resultat, hur hennes erfarenhet var osv.

Så kom jag fram till hennes inlägg om Lex-Maria anmälan och blir bara så jäkla irriterad. Hennes Lex-Maria anmälan var för att hon hade fått en förhögdos mofin i sin pump och jag har själv "fått" en Lex-Maria anmälan då dem höll på att ge mig fel tvättat blod, hade de gått in i kroppen vet dem inte ens om jag hade levt idag. I sista sekunden dem upptäckte de tur nog. (vilket även betyder att jag fick förlite blod)

MEN grejen är den att man åker till ett sjukhus, blir inlaggd eller undersökt och iprincip lägger sitt liv i deras händer med deras kunskap. Man litar på dem tillfullo, att dem vet, kan och gör rätt. Inte kan man dubbelkolla att dem gör rätt osv de ska vi f*n inte behöva heller. Jag menar åker man till sjukhus är man där för att vårdas inte skaffa annat som är DERAS fel. Jag som har värsta sjukhus skräcken har förlitat tanken på att dem vet vad dem sysslar med, gör och kan de bäst. Vem ska man lita på och tro på? Ska någon lixom behöva dö innan dem ska bli nogrannare? Sjukt irriterad jag menar sjukhus får bara inte göra fel där handlar det om liv och död! Inte nog att man ska behöva oroa sig för om operatioen går bra nu kan man knappt ens lita på att dem gör rätt i så "petitess" saker! Finns absolut ingen ursäkt!

Nej mer pengar borde läggas på sjukvården helt klart, det är där vi ska känna oss trygga ju!När man är som minst, hjälplösast och noll kraft ska man då behöva ligga och tänka på vad näst??
När man är glad att man lever och inte förlamad ska man då va rädd för att annat ska hända???!


Pssssst!

2011-08-09 @ 22:47:16

Ridiculous

2011-08-09 @ 22:31:16


Jag just nu...

Sitter med spegeln i högsta hugg och petar mig själv i ögonen känns löjligt värre x) Men vill man något får man väl se till att göra vad som krävs alltså vänja mig vid att peta i ögonen så man kan lyckas hantera dem förbaskede linserna själv...  Haha och dem som sa att tjejer va egoistiska...
 
(för er som inte förstår varför linserna är så svåra så är de för att dem även ska dämpa min nystagmus alltså betydligt hårdare och större än vanliga linser.. det som ställer till de lixom)


It all comes around...

2011-08-09 @ 17:17:12
Trenderna på sistonde har inte förändrats vidare mkt mer bara förnyats. Givetvis behöver man nytt jämt, förnyelse och suktan efter okänt. Personligen tycker jag det är fruktansvärt tråkigt att de inte kommer in något nytt som spräcker mönstret, något nytt att suckta efter som man inte tidigare sett, nått sånt där alla avskyr till en början... Däremot är budgeten glad när förra säsongens plagg kan användas ytterligare ett varv till: här ska jag visa er några.. ↓Metaller, den stora trenden i höst, syntes så smått förra hösten men kommer än mer denna säsongen.
Toppar, byxor, armband, väskor, nagellack... (Ackta er bara för ett plastigt/billigt resultat...)Mönstrat.. reptil (orm & krokodil), samt djurmönstrat...
Själv kör jag de som en accent och inte hela vägen med allt i olika skärande mönster...Stickat och åter stickat..

Okej att slänga plagg som är uranvända, slitna eller något fel på men trendmessigt nej!

En investering som jag gjorde förra hösten mot våren var min A-linje formade jackan som verkligen kommer slitas med hälsan denna säsong då jag gillar just A-linje format mer än någonsin!

Tips ta en titt i ert outfit galleri och finn vad ni kommer plocka fram och återanvända!

Hej du..

2011-08-09 @ 13:33:20


Inte kul att ha pissetråkigt och planer förstörda pga oväder.. :/


Natten mot tisdag

2011-08-08 @ 23:33:07

Jahapp då helt plötsligt ser veckan annorlunda ut efter en vända på facebook... Plötsligt måste man sätta klockan på väckning och buss att passa men att snacka sk*t med cheyerna faller aldrig fel x) Hehe.. See you tomorrow!

Look like this right now before I go to bed... ↓
Text

2011-08-08 @ 17:14:38

Hey I am just a stupid blonde girl who can't read your minds, so what do you think if you dont tell me I cant know...

Cyklat runt och runt, det är nu jag behöver dig som mest när jag är förvirrad och bara vill lägga armarna runt din hals. Snusa på din päls och sitta upp på en tur...

Btw när man behöver skriva som mest är just då man inte bör skriva det här...

Mode listan...

2011-08-08 @ 15:04:59

Favoritplagg i garderoben just nu: Basic linnen med djup rygg i naturfärger

Byter gärna garderob med: Kan inte bestämma en...

Trivs bäst i: Jeans som sitter perfa..

Bästa stiltipset: Våga prova det som är fullt på galgen, våga tänka om... 

Vanligaste färgen på mina kläder: Jordnära färger i svarta, vita, gråa, bege nyanser

I höst kommer jag gå klädd i: Tighta byxor, loose fit upptill & svepa in sig i en stor poncho eller kofta. (Jordnära färger) Helst ingen jacka och gärna ridskomodell eller kängor på fötterna.

Men absolut inte i: Stor rak kavaj, allvädersjacka, mjukisar, gubbskor eller färgsprak

Jag doftar just nu: Gucci envy me

Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: lackväska kanske...

Höstens köp: "Perfeckta" jeans i mööörk blått

Höstens behåll: skjorta, fjäder smycke

Höstens släng: Ingenting.. allt kommer tbx ;)

En ideal höstoutfit: Tighta välsittande jeans, silvrig topp med looss fit, svart poncho & ridskomodell på fötterna.
Eller vrål tischa, slokhatt, låga converse och jeans...


Just another small town girl...

2011-08-08 @ 14:12:58Slänger av mig klackarna och trallar såhär hemma, bakar muffins och sjunger, funderar på allt och inget, lyssnar på vart enda ord i låten som stämmer in i detalj...

Detta är alltså dagens outfit, minimalismen i all ära ner klätt med herrinspirerat kvinnomode (den myysiga tjocktröjan) Sminket är som vanligt på "semester"


Söndag

2011-08-07 @ 18:55:45
Suck och åter suck ibland blir jag bara inte klok på någonting... 

Elin har varit här, besökt inom gammelmormor och kört in om en outlet.. visar meaby senare sist men inte minst blev de stallet. Nu pisse tråkigt, uttråkad och slööö.. :(

Inget värt att läsa om men what ever.. Stronger than you...

2011-08-06 @ 20:03:23


Idag har jag bara älskat dagen precis som den är. Började med att sticka till stallet och fixa till en kompis i godanro. Kom hem, slänga sig i duschen, käkade middag - Elin & morfar & co... 
Så fort har dagen gått med en mör kropp men dagen är ännu inte slut... ;)  


Lördag

2011-08-06 @ 11:56:40
Baah trött så jag kan sova en heldag, ögonlock tunga som bly och en mör kropp. Nu kommer allt över en som en kall dusch när man väl tar de lungt...

Btw livet börjar igen, tillbaks i sadeln får jag nu! ;) Lääängtar!Här började allt en gång i tiden, på morfars gård med hästen vi själva fött upp. Jag & bror hade honom tillsammans. 1998 när fotot togs...


Today it´s friday!

2011-08-06 @ 02:24:41The day after tomorrow...

2011-08-03 @ 22:37:07

...you know, FRIDAY! Hörs & syns då flitiga bloggläsare! ;)


3/8

2011-08-03 @ 14:20:43

Underbart?

Stressa iväg i all hast för att hinna och fixa mina satans fula inlägg i "morse" med pappa sen drog vi och käkade, kunde inte hålla mig för skratt när en man inne på Max däckade samtidigt som han åt.. wierd. Och gud vad jag fick kramp i magen av skratt när pappa stolt visade upp sina gammla solbrillor som han lagat och jag knäckte andra sidan istället, klantigt, klantig får skylla på dålig kvalite... Överskottsenergi så de heter duga och humöret pendlandes i hundrannittio... that´s life to be a woman. Blir inget badande för min del om man säger så, ut i soOolen och njuta av livet hur man nu gör de x)Btw drar till Helsingör i morgon, först läkaren så lär inte bli någon uppdatering då eftersom jag sen stannar i Lomma... ;)


Today

2011-08-02 @ 12:41:15

 

Look like this!
Snabb knut & no make up som vanligt thats it!

Btw
Puh hittade en tischa som täckte hela ärret ;)


Tisdag

2011-08-02 @ 12:12:08


Yes box, sticker & träffar Lina senare när hon slutat...
Den cheyen har humor om man säger så, ingen risk att man har tråkigt ;)
Nej men om man skulle börja fixa sig, korkat nog är de solsken och jag har ingen tejp.. Oopsi har inte precis ögon i nacken får se hur de löser sig!¨


Hola!

2011-08-01 @ 20:54:13


Sen igår kväll/natt när jag hittade ett hav av underbart roliga klipp att bara vika sig dubbel av, började jag min dag efter sovmorgon med att få kramp av skratt men shitt skadeglädje är verkligen den sanna glädjen minst sagt. Massa låtar som bara fassnat på huvudet så har spelat dem i repris till oändligheter bland annat en som är i varje ord skrämmande lik en person...

I morgon ska jag iallfall inte sovabort halvadagen haha för då är de andra planer... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=eL_ALEpaY3M

Augusti

2011-08-01 @ 08:23:35

Random bild bara...

Fattar inte varför jag plötsligt börjat vakna vid halv åtta tiden, haha lite deprimerande att skola börjar denna månad, hösten och mörkret...

Noll blogginspiration... suck :/

Titta!

2011-08-01 @ 07:41:56
http://video.se.msn.com/watch/video/plankning-i-koket/1jskiqwd9?cpkey=8c0481aa-636d-41a6-9873-710ef2ec6cad%7C%7C%7C%7C

Jag säger bara titta på detta roliga klipp!!!