minimalistiskt

2011-02-28 @ 21:29:15


Minimalistiskt som gäller ett bra tag framöver och inte bara i halsband utan hela outfits och plagg.

Under lunchen kunde jag bara inte undivka detta hasband när jag engång hittat de, Panduro klappat och klart för 44kr.

Praktik look nr 1

2011-02-28 @ 20:26:00



Första praktikdagen på Benetton (ingen butik jag precis går och shoppar i utan mer för dam och barn men var som sagt ett sista minuten val som trots allt nog kommer bli riktigt bra)

Outfiten valdes med eftertanke till butiken och dess "målgrupp" ...

Polotröja - oversize H&M (lite hår instoppat för en mer kreativ look och min lilla signatur instoppad tröja på ett ställe..)
Jeans - gina
Skor / kängor - gammla typ mammas
som en liten deltalj raggsockar... + stål ring som ej syns på bild.
(vissa detaljer syns dessvärre inte på dessa bilder)

Håret känns mer och mer passande lite framåt klippt alltså inte så simpelt kort och booring som bilderna kan ge sken av...

Yey nu när man är 18 får man stå i kassan också och ta betalt osv super kul men invecklat ser dock mkt lättare ut. :) de ni..

Pistage

2011-02-27 @ 18:12:24

Ser ut som en säck potatis när man tvingas gå klädd såhär i varma kläder...

Kläder i stallet blev:
linne
underställströja
fleece
stor halsduk
jacka
skinnridvantar i 3 finger modell
leggins
ridbyxor
fleece ridstrumpor
termostövlar (dock ett par storlekar förstora har ännu inte hittat ett par passande att lägga pengarna på)
+ ridtäcket snurrat runt benen + att jag då dessutom drar ner håret på öronen för att inte frysa om dem heller
Buhu hatar kyla speciellt när de blåser...





Låta tiden gå

2011-02-26 @ 17:21:11


Hemma hos pappa och bara väntar, väntar på att kameran ska bli färdig laddad, väntar på att pappa ska bli piggare och mindre bakis och väntar på att veta vad jag ska göra undertiden. Egentligen hatar jag att bara vänta men ibland blir de så iallfall på tal om vänta snacka om att dagarna går fort redan två veckor sedan jag fick veta operations datumet men känns som igår.. ;( (nästan som sällskräck ju..)

18års presenterna

2011-02-26 @ 14:21:27




Kvällen firades med familjen välldigt lyckad hemma hos pappa. Spela spel, käka god middag, snacka, livat i slutet och tusen foton...

Fick dessa super fina presenter, kamera från alla & kamera väska + kortet längst ner. Super fina märkes vinglas, maskott (står "happy birthday") och servetter från mamma. Kortet & armband från Joanna.

Btw tusen tack för alla gratulations sms, facebook meddelanden, alla som ringde osv.

Yey då är man 18, vuxen och fattar sina beslut själv (dock ingen större skillnad än)

1993 25 Februari 16;16

2011-02-26 @ 02:27:33


Japp nu är man myndig och allt vad de innebär... Firades med familjen på kvällen resterande nästa helg då bror kommit hem...


18 and look like a boy

2011-02-25 @ 12:34:43


!?!

2011-02-24 @ 22:55:31


Som sagt sa att jag skulle klippa mig men.. skulle dock inte bett om uppklippt då de blev mkt kortare och lockar sig i nacken dessutom känns inte alls som mig btw känns mkt fräschare att få bort slitna toppar och sprött hår och inte så tunt längre... Köpa en ny plattång och platta ut allt som korvar upp sig så blir de mkt bättre, yeye! Mestadels ovant med så kort och "uppklippt"
 

Torsdag eftermiddag

2011-02-24 @ 13:08:16

Schemat för dagen är stallet (+rida) som jag alldeles strax ska cykla till sen åka ner och klippa mig och till sist simma ikväll med mamma. Utöver de blir de lite små saker att göra.

Torsdag idag vilket betyder stylisterna som jag såg i morse. L'Oréal Paris lookbook ska fotograferas och stylas utav deltagarna. Personligen tycker jag att de blir en allt mer tightare "grupp" men fortfarande är där några som inte alls passar in som en Sofis mode tjej eller inspirerande med sin egen stil somliga tycks kritisera andra för sin egen svaga länk. Jag har absolut ingen invändnig mot dem som åkte det är trots allt juryn som vet bäst och resterande deltagare finns faktist kvar utav en anledning... Kolla avsnitten häääär.

Btw kommer en hissar och dissar lista lite senare och faktum ett tips till killar...!






Life

2011-02-23 @ 23:33:56
¨

Yes resultatet på mitt högra öga (vänster från datorn..) är efter att ha kliay sig med pytte lite mascara.. oopsi.
Lyckad dag trots allt, eftermiddagen spenderades med en gammal klasskompis och föredetta granne. Strosa i affärer och fika på espresso house blev de. Btw måste se till att klippa mig i morgon har bara inte blivit av...

Personligen känns de faktist ingen större skillnad att snart bli myndig eller inte, inte direkt att jag springer ner till affären och köper cigg eller äger en lägenhet eller planer på att flytta ut för den delen nej med högskola i siktet stannar jag tills de är klart och jag tänker heller inte offra hästarna för att kunna flytta hemifrån och studera på en jäkla massa csn lån samtidigt. Nej inte ens körkort har jag nära xD fast de beror faktist på ett och annat nej de är helt sjukt att man är myndig om bara två dagar. Flytta hemifrån hade varit härligt skulle jag absolut vilja göra med stuts de kan jag inte neka, men vissa saker offrar jag bara inte... Leva med csn lån upp över öronen, plugga och jobba häcken av sig och dessutom inte ha tid eller råd till mitt intresse nej vad är det då för vits?! Fast och andra sidan är jag oavsett illatvungen att stanna åtminstånde ett år efter op eftersom jag kommer mer eller mindre va stort behov utav hjälp från andra. Men runt 30 års ålder kan jag lova att jag skaffat eget... haha xD

Helt ärligt kan jag inte se mig själv arbetandes, villa, barn, livsstil som går ut på äta, städa, tvätta osv utan faktist ett liv med hästarna som daglig syssla på ett eller annat vis... får väll se vart de bär hän.?!



Pink lips

2011-02-23 @ 10:57:40



Hemkommen för några timmar sedan efter att tagit sprutorna, btw personligt rekord.
Fikade nybakta bullar med mamma efteråt blev inte mycket till frukost tidigare. Trött som bara den utan riktig sömn och extra tidigt bara för de. Ska som sagt fika med en kompis sen i stan så håller på fixa mig så smått, går runt i mönstrade harrems, pösigt linne och en flece så hade tänkt byta till snyggare kofta och klackar (de funkar väll att gå i trots snön..?!) Aja tänkt köpa ett mörk rosa läppstift att färgsätta läpparna med men tillsvidare hittade jag ett ljusrosa i glansig färg här hemma, kanske kör på de idag?!


Tisdag

2011-02-22 @ 23:12:32
Helt plötsligt känndes de som veckan gick fort, med kort besked blir de "sjukhuset" för att ta tre sprutor i morgon, armvecket ska de tas och inte lite blod :(. Om bara några få dagar knappt veckor är de dags för operation och tydligen vart de en massa som ska kollas med blod och grejer först. Bland annat blodgrupp eftersom operationen är så pass stor att donation kommer att behövas. Men nu väntas en fruktansvärt jobbig morgon med en enrom sprut & nål rädsla och kontroll behov brukar de ta timmar om inte ge upp. Jag fixar de bara inte men denna gången har jag bara inget val... Dessutom ska vi va däär 8 på morgonen usch känner mig inte alls bra...

Efter de blir de fika med en tjejkompis på stan

Mitt sportlov:

Onsdag: sprutor, fika med kompis i stan + hemta rikskoponger på skolan

Torsdag: Stallet & Rida Peppe

Fredag: 18 och myndig! :D Hitta på något med Joanna sen på kvällen middag hos pappa med familjen

Lördag: Kussinerna kommer för tjejtime och sova över + rida Peppe

Söndag: Kussinerna, rida Peppe



Fashion

2011-02-22 @ 15:29:26
Snart beger jag mig cyklandes till stallet men innan dess tänkte jag skriva av mig lite angående mode.
Somliga bryr sig inte alls medans somliga lever för de, en del tror dem är helt rätt när dem i själva verket är helt ute och cyklar men de visste vi redan så de är inte de jag tänkte babbla om..

Har ni hörtalas om att ett utav vårens "måsten" är utsvängda jeans. Antingen hatar man dem eller så älskar man dem (sägs de) och jag tillhör helt klart den gruppen som hatar dem, att ge benen mer form, svängda och se ut att visa mer former i typ av lår och rumpa Nää säger jag bara. Personligen är jag inget fan utav former tilltalar inte mig för fem öre. Gillar mer att markera olika "områden" med hjälp utav kläder däremot tycker jag bättre om en "snygg" midja och tycker benen ska förbli långa och smala på ett naturligt sätt inte addera formade byxor som får en att visa såkallade former. Ett absolut nej från min sida dessutom är man kort ser man bara ÄNNU kortare ut i utsvängda jeans!

Min tid med utsvängda jeans är över hade det när man var liten och gick i mellanstadiet men jag säger bara släng dem och rota aldrig fram dem, skämmer dessutom skorna!

   

Gäsp...

2011-02-22 @ 13:37:42



Fattar verkligen inte varför jag är så fruktansvärt trött idag, somnade visserligen sent men vaknade strax efter 9, kanske för jag råkat vända dygnet. Gäspar ständigt och noll orka att göra något, snöar dessutom ute kanske ta en promenad ut och piggna till för cykla blir väll något svårt i detta väder... Visserligen duschade jag direkt när jag gick upp i vanliga fall gör jag alltid de på kvällen eftersom jag konstigt nog alltid blir trött efter.. kanske duschar för varmt?! Ää ingen aning men irriterande värre aja ska fundera ut vad man kan hitta på för kul på sin 18års dag som är på freedag..

Ps något konstigt med blogg.se som gör att menyn osv hamnar konstigt..


Godmorgon

2011-02-21 @ 12:04:12
Godmorgon alla bloggläsare!

Började min morgon med att käka frukost framför stylisterna och fram tills nu har jag "redan" hunnit checka av 7 saker att göra på min check lista. Usch snöar ute vilket betyder att de säkert är kallt som tusan och jag som ska cykla och allt till stallet.. :(

För er som missat stylisterna klicka då på denna länk och kolla på alla avsnitt..


Sportlov

2011-02-20 @ 21:50:11

Nästa vecka är de äntligen sportlov eller ja känns väll lite sisårdär med de eftersom då kommer allt mycket snabbare fram och ja då syftar jag nackdelen med operation.. Men en annan sak är att jag hatar verkligen att inte göra någon nytta eller bara fördriva dagen och bli fruktansvärt rastlös och uttråkad så har precis skrivit en lista på vad jag bestämt mig för att göra, måste göra. Saker som att kontackta uttänkta medryttare (som vi känner) till hitta skolfoton som "försvunnit", städa rummet osv och vardagligt som att cykla till stallet och rida.

Har förövrigt inga större planer på lovet mer än passa på att rida varje dag jag bara kan, göra saker jag vill för att jag kan, bli myndig, kussinen kanske kommer hit, och sen lite måsten då som allt inför operation med Peppe osv. Tar dagarna som dem kommer och försöker ta vara på dem utan för mycket tankar på annat håll som dessvärre är svåra att styra.

 


Heminredning - Åhlens

2011-02-20 @ 16:21:27



Snygg heminrednigng från Åhlens som ska införskaffas till mitt rum som krokar till kläder, smycke mm.
Gillar starkt stål, silver och kliniskt och dessutom dessa fina djur huvuden kommer passa super!


Söndag

2011-02-20 @ 12:06:35

Hatar söndagar eftersom dem alltid blir så slödrivna, händer iget och alltmänt uttråkad.
Drygt 10 minus i morse så väntar tills senare på att de kanske ska bli något värmare och kunna rida ut.¨

Livet suger verkligen ibland, har inte haft en sommar på ett bra tag jag kunnat rida Peppe och ja nu blir denna även likadan, att inte kunna rida eller cykla till stallet kommer få mig så fruktansvärt uttråkad så har bestämt mig för att söka jobb. Sommarjobba som jag aldrig tidigare haft tid eller möjlighet till tidigare eftersom hästarna, dels har jag velat ta en break från skolan och va med kompisar och sen dels velat spendera största delen med hästar men nu finns inte den möjligheten. Har därför planer på att hitta ett sommarjobb och spara lite pengar som ska sättas undan till ridsport, när man kommer igång mer vill man ha mer och dessutom behöver mer men även en sporre. Givetvis går inte allt dit men att spendera allt på shopping hade varit att slösa extre penger i onödan fast än att jag egentligen söker jobb som nyttigt tidsfördriv... Visserligen behöver jag inte spara pengar till ridsport :)



Ett inlägg om ingenting men men nu ska de skrivas CV & personligtbrev...


My day

2011-02-19 @ 20:39:53

Somnade super tidigt occh vaknade i normal tid. Dagarna knaprar på och för att underlätta var mamma så gullig att vi körde till köpcenter för att köpa kläder som underlättar dem närmaste dagarna men endån falla i smak och mode eftersom inte tight för såret som kommer va svullet i början och sticka ut något + att i början har man några konstiga karaffer som håller ihop såret så kläderna lixom inte fasnar i de och bekvämt...

Sorry orkade inte fota allt...


Leggins & "BH" (måste köpa fler BH som jag kan ha då även tubtoppar..)
Bik Bok

Basic tröja med snygga ärmlappar

Fick även en byxdress från gina, hihi stod och velade i evigheter inne på Bik Bok med mamma vilken storlek eftersom jag blir drygt 5 cm längre så de ska passa då. Istället fyndade jag en liknande fast endån inte för ett kap pris så slod till på vinst och förlust men tror den kommer passa utmärkt eftersom materialt är som de är...
Plockade även åt mig ett par knee socks.. 

Provade på en nya fika lunch, italienskt... mumms.. tusen tack för all shopping visserligen behövs de lite pj också men tiden den sprang i väg så allt hans inte med meen på fredag fyller man år ;P

Snällt nog ställde mamma upp att köra mig till stallet direkt efter så jag kunde rida fast än planerade att inte har därför inte käkat kvälls middag än men man får helt enkelt passa på att rida sålänge man kan även om de bara blev skritt på ridbanan :) Känner mig dum som bara kräver en massa :( ...

Måendet har gått upp och ner men överlag bra fast rädslan och nervositeten får en att må dåligt psykist. Måste se de ur den ljusa sidan och leva i nuet inte helatiden tänka på de och hur jobbigt, ont, frustrerande mm de kommer bli.


Ett rop av rädsla varje andetag jag tar...

2011-02-17 @ 22:22:10
Kännde mig inte alls någon vidare i morse kravlade mig mest ur sängen bara för att vi hade prov båda lektionerna så mamma var snäll och ställde upp att köra mig till skolan (<3) Första lektionen, prov andra lektionen likaså men 10 gr svårare än första...

Drog in till stan med Joanna för fika men slutade med att "när endån är här.." tittade inom gina där jag gick ut med ett fynd, transparent linne med drappering ned till, flygit fri kännde att de fanns tusen möjligheter med detta härliga plagg så för ynka 49 kr slog jag till trots att plånboken börjar (observera börjar...) eka tom efter vårat galna shoppande precis när pengarna rullade in.. x)

Sen blev de ett litet snabbt ärende då praktik plats fortfarande inte var funnen...
Hela dagen har de gnagat i bakhuvudet operationen och hela processen, när jag gick hem från bussen kom de som en kall dusch men tankar och kännslor nej inte för en sekund kan jag släppa de. Vad jag än gör finns de där den dära oron, ångesten, skriket på rädsla och panik. Prata med min coach imorgon hur de blir med allt, läxor, prov, hemundervisning osv.

Tankarna grubblar allt i från panik till vad f*n ska jag göra under dagarna utan häst eller skola och inte minst när jag ligger inne vad ska jag ta mig till när familjen åkt hem och vad ska jag göra för att bärga mig från mitt liv... stallet, min fina pålle som får mig må bra vem ska nu göra de i drygt ett halvår. Kläder ska inhandlas som kan underlätta inte minst paniken och rädsla som skriker inombords...


Dagens vill ha...

2011-02-17 @ 21:57:26


Ur coola leggins med leopard mönster från Bik Bok 199 kr

Ser mig denna med en transparent vit blus som är något lång...

Filt

2011-02-16 @ 18:37:18


In virad i mysigaste filten ever, fryser lite mindre då. Måste dra mig till skolan resten av veckan också pga prov...
Dessutom är operationen spikad så de väntas mängder med undersökningar kommande veckor, skräck och nervös blandad glädje med tillförliten att dem gör sitt jobb korrekt utan komplikationer...

Frusen

2011-02-16 @ 16:30:56


Förkylning på g vilket betyder tjock hals och frusen som bara den

Hem kommen och bytat om till varma sköna kläder och dricker nyponsoppa, en hel hög med skolsaker att göra bland annat två prov i morgon och en redovisning på fredag + teori upg i idrott i kväll.

Praktiken går åt skogen inte ett enda på g :@

"Outfit"

2011-02-15 @ 16:24:56


Liten konstig bild i alla hast en blandning av ytterkläder och outfiten i sig..
Fram med dunjackan igen numera det enda som funkar dessa kalla dagar eller ja mest blåsten, sugen på pälsjacka att variera dunjackan med men hur trist känns de inte att köpa vinterkläder? "enda" man köper i klädväg är till våren eller ja som kan funka till våren & sommaren.

Ganska enkel men bekväm outfit med favorit plagget från gina (harrems) till de svart linne & munktröja.
Buhu enda mössan som funkade har försvunnit putsväck, hade varit välbehövlig nu men hittar den ingenstans.

Ps raggsockar utan på byxorna nertill alltså inte som dem är försmå...

Tisdag

2011-02-15 @ 13:05:00


8,15 - 12,05 kort dag med två lektioner, hemma nu igen och har planer på att fixa klart de "sista" i engelskan som vi för övrigt har redovisning i morgon muntligt. Där emellan ska de ringas på praktik platser väntar en timme eller två så de inte finns en chans att folk är på lunch...

Lallar runder i mina mysiga duntofflor som jag fick av mamma igår, cyklade ner till affären i går, handlade bär & choklad till stoora muffins som bakades och bjöds på igår typ som alla hjärtansdag bak...

Onsdag: Engelska redovisning
Torsdag: Matte B prov
Fredag: Svenska prov (ev)

Kväll

2011-02-13 @ 18:56:04
Spendera nästintill heladagen i stallet. Kopplade transporten och körde till ridhus (hårt i marken) började rida och värma upp, mjuka upp i båda sidor, jobba ner och ihop, ökningar, minskningar, små hjälper osv. Sen var de hennes tur att hoppa upp och känna på honom i alla dess gångarter. Att se sin lilla polle från en annan synvinkel och uppskatta hur fruktansvärt fin han faktist är, mörk, ljus man, högrest och smecker, en riktig guldklimp ;) Gäller bara att komma igång mer och mer hade tänkt börja träna på bommar, anridningar och vägarna men även vanliga kavaletti bommar kanske om de är bra underlag i veckan kan man prova lite ;)

 

Pistage/Peppe/Pepps

2011-02-13 @ 11:28:56




 

Sunday

2011-02-13 @ 11:16:34



Ombytt och klar i ridkläder i vänta på att klockan ska bli dags, dags att ta sig till stallet. Dagens planer är att träffa en eventuell medryttare som kanske ska börja hjälpa till i veckan beroende på hur de funkar mellan min söta ponny och henne. Aldrig haft tanken på de tidigare heller inte i stort behov men nu när tipset kom så medföljde tanken att de skulle va en bra ide. Ponnyn bli riden mycket mer ofta och inte glömma med variation utav ryttare vilkat är super och dessutom själv få vila någon gång i veckan för den delen kommer dem dagarna allt oftare jag inte kan rida hur mycket kan än vill pga min rygg. Och sist nämnt när jag inte kan rida alls måste jag trots allt ha en ryttare till honom (efter operation) Men inga vidare planer är satta helt enkelt se hur de funkar, kanske, kanske inte...


En dag

2011-02-12 @ 16:42:36

Jag trodde vi var som vänner, vänner som stöttar och förstår. Någon som välkomnade med en stor öppen kram, någon som man kunde vila sitt huvud emot och släppa ut tankar och bekymmer. Skadar man sig fysiskt läker man men om man skadas psykist läks aldrig. Jag raderar dig från telefonlistan samtidgt som du försvinner ur mitt hjärta... att återvända är inget alternativ. Jag hoppades att du skulle förstå, som från barndomsminnen.

Kan inte längre hindra mina tårar liksom att hindra dig från att bli såhär





Min dag

2011-02-09 @ 12:38:11

Dagen:

09,15 MT

Svenska

Lunch

Engelska

Lång rast

Idrott - slut 15,30

Buss hem - hemma drygt 15,50 (kan inte va med på idroten så får en teori upg istället)

Göra teori upg

Jobba lite med arbetsmiljö & säkerhets Power Point (redovisning fredag)

Matte läxan

Ev stallet annars innan

Sist men inte minst ta de lungt och små fixa bara... (blogga, Tv program?, duscha, packa om väskan, göra sig iordning mm)



Har engelska förtillfället nu men hittar dock inte vad jag letar efter..., ungefär såhär ser min dag ut (frågan är om den kommer följas?!)



Självstudier

2011-02-08 @ 16:15:33
Självstudie var de på engelska arbetet med valfri plats så den tidigaste bussen tog man hem och mötta Mathilda som man inte träffar allt för ofta längre (synd att de blir så sällan..) Gah vad mycket man missar när man inte längre går i samma klass, saknade tider de ja :)

Dagens enkla bjuds de på idag.. 



Kass bild men kameran dog :(

Svart polotröja - H&M
Stålarmband - nelly
jeans - gina + mönstrad jacka från Topshop

Valde väldigt basic med jeans till de polotröja som gjorde de mer speciellt och ursnygga armbanden som gör precis allt... Tummen upp för att man kan använda dem lite snyggare jackorna och inte bara dunjacka ständigt visserligen något kallat idag med tunn jacka och bara långärmat får väll ta lite varmare i morgon.. Men åhh vad irrterande att de ska blåsa så fruktansvärt mkt blir så mycke kallare då.. ;(

 

High heels

2011-02-07 @ 23:06:11


Knatar runder i nattlinne/sovtröja, strumpbyxor och klackar...
Looove heels, istället för att hoppa i mjukisar och fårskinnstofflorna tar jag underbara klackar, hihi älskar upp på tå och knatar runder medans man fixar massa saker bland annat göra sig i ordning har dessutom gjort en liten makover på en föredetta suuuper tråkig t-shirts som nästintill skulle slängas. Som numera blev lite kreativ och "rockig"... kommer visas i bloggen!


Monday morning

2011-02-07 @ 20:54:11
Som ett stopp ljus i pannan har jag lyst hela dagen trots att jag aldrig brukar få finnar men dock. Fruktansvärt dryg, seg och trött skoldag efteråt var helt okej men absolut inte innan. Började med matte som jag börjar fatta allt mindre och mindre av med en lärare värdelös att lära ut blir de inte mycke bättre och dessutom prov i nästa vecka känns de kris ärligttalat och om jag ska klara de tror jag absolut inte. Efter de en jäkla massa vikarier och sist men inte minst en lektion där vi har ett arbete som vi frånbörjan jobbar två och två MEN korkat nog lyckades den andra personen få med den korkaste personen i hela j*vla klassen, inte ett enda mål eller ämne har hon klarat inte heller fattar särskillt och inte minst sänker resterandes betyg så nej jag tänker absolut inte ge henne några upg ska jag verkligen sänka mig till IG nivå NEEEJ, känns redan att ta med henne bara sänker mitt betyg och ja de kan inte bli de målet jag tänkt. Givetvis tror den andra verkligen vi kan få de iallafall men så gör hon typ alltid satsar högst och blir precis godkäns eller under, nej inte lyckat och glad är jag inte heller för de ska abslut snacka med rektorn som vi har i de om gruppen osv...

För övrigt var jag hemma en timme tidigare pga intervju sen stallet och efter de lite skolfix så nu ligger jag nog på banan igen om jag inte glömmer fixa saker osv efterhand...


Ärligttalat lyssnar jag inte särskillt mycket på musik men rätt ur luften har jag bara fått denna låten på huvudet...

 

Måndagens

2011-02-07 @ 10:31:31



Liten smygtitt på dagens som bestod av långklänning och stålarmband

Långklänning-cubus, tröja - veromoda, armband - nelly till de hade jag faktist tänkt kängor...


Söndag

2011-02-06 @ 19:02:59
Denna söndag har spenderat första halvan till allt i allo fix och fram tills nu har de varit i stallet då en vän till famijen provade Peppe (hon har själv häst) Dressyrpass blev de med några fjantigheter och utvärdering efter de blev tusen saker att jobba på framförallt mjuka upp honom + ställa igenom hela honom men även lite allmänt grund sedan vi började från botten igen. Ganska less på de nu för känns som allt blir mer bekräftat på hur fruktansvärt mycke vi har kvar och att de inte finns den chans i livet att jag någonsin kan tävla honom igen och kommer vi ens hitta en köpare?! För varken han eller jag funkar att inte rida på allvar typ bara rida hemma lite dagligen nej ska man rida så ska man också komma någonstans...



Perfeckt söndag för mig som hatar dagar att dra benen efter sig och bara dega men endån en lugn söndag att hemta sig till veckan och göra vad som faller en in...

Ska fortsätta med mitt allt i allo fix nu som är allt i från sätta in papper i pärmar, plocka i ordning, skriva massa postit komihåg lappar, fortsätta med referatet, packa skolväskan och blabla, bla...

Inspiration från annat håll

2011-02-06 @ 00:48:14
Ja denna gången handlar inte inspiration om mode nej om livet...

Faktum är att varje gång jag klickar in på blondinbellas blogg blir jag inspirerad till ett liv utanför ramarna, kännslan av att inte leva ett vanligt svensson liv blir allt starkare. Inte för att jag gillar bella personligen eller gilar hennes stil eller något åt de hållet utan för att hon verkligen lever de livet hon drömt om, kämpat sig dit sedan unga år, inte riktat sig efter normerna och allt vad de poppar upp mer bloggar desto mer folk hamnar utanför normerna. Men de är heller inte de att jag vill driva eget företag, föreläsa osv utan just leva ett liv precis som man vill ha de för mig ett liv utan för ramarna, ett liv så olikt svensson livet som möjligt.

Men hur ska man som ung kunna veta vad de livet är, hur ska man kunna börja redan i unga år om man inte vet vad man vill och både tankar och vilja är spridda. Om jag hade önskat hade jag haft en stark dröm hur jag velat ha mitt liv, visst har man en eventuell delar av de men inte alls så klart som jag velat. Jag vet att jag inte ska stanna i butiks banorna eller något liknande den låga "nivån" utan vidare, något högre upp utan att slava till andra folk. Plugga vidare men förtillfället pluggar jag bara på utan mål eller siktan efter något bara så bra betyg som möjligt men som sagt hur ska man kunna veta vad man ska göra om man inte vet vad man vill?!

Lixom varje gång jag läser ett litet inlägg har jag bara lust att bestämma mig nu och redan nu börja jobba för de men HUR?!


Sneak peek på lördagens...

2011-02-05 @ 23:42:49
Gäster var hembjudna till oss, käkat gott och snackat hela kvällen (var ju tvungen att ta en paus för att uppdatera..)

Bjuder på en liten sneak peek!!



Läs

2011-02-05 @ 00:02:19
Finns flera tusentals bloggar nu mera, utav en slump hamnade jag i en annan bloggkommenteras fält där någon hade kommenterat i stil med: "spring inte och trilla annars kan de sluta som jag 24 år och rullator" (något i den stilen) nyfiken som man är klickar man in och kollar tills jag hittar inlägget då hon berättar om händelsen som inte var ett fall utan rån men det är inte de som är grejen..

Läste hela texten nogrannt, stannade upp & tänkte i helt andra banor... Inte bara hur fruktansvärt utan även att de faktist kan drabba mig eller dig, hur allt bara kan förändras sådär över någon timme, hur orehört skör livslinan är just då.. Ja läs bara den kort sammanfattade texten om handlingen och se...


Länk till inlägget

Shoppa (igen)

2011-02-04 @ 20:51:44


 

Som jag nämnde blev de ännu en tur med Joanna idag (frågar mig själv nästan hur man kan hitta så "mycke" trots att man gick dagen innan..) Körde på stilrent och simpelt är i en liten perriod med enkla plagg som bilder en uppklägg kombo och ja inte på tal om organe...

Enkla basic linnen från
H&M
Harrems md färgspratt från gina
Dedorant (undrar om reklamen stämmer?!) - H&M
Stålarmbanden i brevlådan från Nelly
Metall ring - Kicks

Två dagars härlig shopping med skratt och nyfikenhet som lockade fram ett nytt beroende utav.. smoothies (mumms..)

Ps trött som f*n orkar inte skriva men uppdatera är ett måste nu säger jag hej för idag..!

FREDAGENS

2011-02-04 @ 20:28:28
 



"Lät plaggen i enkelhet tala för sig"

Päls
-Bik Bok, Linne - H&M, Harrems - H&M (online). Örhänge - H&M + kängor

Härligt snövita pälsen fick åka fram tillsammans med harremsbyxorna för att liva till en passande fredags klädsel i både skola och shopping sväng.


Shoppaholic

2011-02-03 @ 21:06:47
Sedan skolan slutade 20 över 12 har jag & Joanna shoppat i malmö ända till stängning då dem nästintill tvingade ut oss xD. Åkte framförallt till malmö eftersom Elin Kling släppte sin kollektion där idag dessvärre var de inget som föll i smak, lite för slarvig look för min del men hittade lite andra nödvändigheter...


Kommer köra stenhårt på beget i vår & sommar även de gällande skorna då klackarna kommer slitas mot hälsan
(Pumpsen från dinsko)


Grovstickad tröja, hade en vission om att ha skinnshort & tröjan med svart BH eller tuptopp under endast men på bild liknar den mer ett fisknät ?! (är något osäker om den ska behållas)

Rakhyvlar inhandlades även, jackt efter färg på läpparna då rött jag är ute efter dessutom organe nagellack för att skillja ut basic... och letar sjukligt efter mocka shortsen som finns på Bik Boks hemsida och nya skinnshorts som jag tidigare haft men blivit av med.. ja ibland är allt bara ett enda letande. Föresten shoppaholic som man är gick vi i två köpcenter + stan och han endån inte med allt så fortsättning följer i morgon på Nova (hihi)

Underverk

2011-02-02 @ 22:55:59


Denna härliga sak ska göras underverk med i morgon har en liten vission redan nu..

Några storlekar förstor och lite killklikande i halsen & armarna men den sitter faktist snyggt på med sånna ärmar och några storlekar upp, gillar de grymt att den är lite sisådär ful snygg i modellen.

Ljus silver är den som inte ser och som ni ser från B-young så den är inte funnen ur min egen garderob ;) (hihi)

Älskar att man kan bära gammla plagg på nytt, helt annat sätt dessutom och för den delen känns plaggen nästan som nya när man använder dem bara en gång, ja variation är de som gäller!


SKOLA

2011-02-02 @ 12:42:53
Eget ansvar kallas de... kan tolkas på olika sätt, jag tolkar de väll lite sidådär genom att pausa med lite annat så som blogg uppdatering osv. Arbetet är om författare William Wodswort senare ska man redovisas muntligt vilket typ är sjukt tråkigt jag som hatar allt vad heter läsa och författare xD

Slutar halv fyra innandess idrott kanske faktist ska va med beroende på vad vi ska göra, blir ju aldrig helt 100 men försöka kan man alltid och man lär sig som sagt allt mer att leva med lite smärta. Vill som sagt bara göra operationen NU men vänte köer är vad det är...

Blir varken ridning eller annt kul efter skolan bara hem och slappa eller nej måste ju fixa referatet som sagt...

Skriver och låter orden flöda, orka tänka eller arbeta nej skriva bara skriva, rakt in i bloggen...


gammal bild ur arkivet bara för jag vet hur tråkigt det är utan bild..

Ruggigt

2011-02-01 @ 13:31:17


Ruggigt väder ut och fryser gör man så här sitter man i fleece och börjar få värme äntligen. Blir tyvärr ingen outfit bild 1. bytade om direkt eftersom jag frös 2. jeansen är heelt förstörda och liknar värsta emo jeansen vilket jag inte såg förens påväg hem (tog bara på mig något i morse) så nej de blir ingen sån bild men men. Ska faktist börja på min sammanställning/referat som skulle varit klar innan jul men aldrig blivit och är sjukt trött på att ha de över mig nu så när jag skrivit klart ska jag faktist fixa de. Har lite andra läxor på g och redan fått några dessutom så ska försöka iallfall se till att fixa dem i hyffsat tid runt inlämning så blir de inte så extremt eller jobbigt. Right!