Blandat...

}
2010-08-26 @ ${EntryTime
Blev stallet efter maten istället.

Peppe var som en kanonkula, fjompade & tramsade mest i början men smått helatiden, jobbigare och jobbigare för varje träningspass eftersom han är mer laddad och bättre ork och kondis, skulle egntligen bara villja ösa honom lite i gallop istället måste jag hålla in honom och bara skritta,  ca 4 veckor kvar (27 dagar) tills nästa undersökning håller tummarna att de gått framåt tillsdess, för då ska han sättas igång på allvar.

Underbart väder att rida i så härligt att rida när solen börjar gå neråt. Ångrar till 1000 att jag inte tog med kamerna.. kanske i morgon.

Slutar fem i ett i morgon, tar tåget direkt och käkar hemma sen troligen direkt till stallet, hem igen och packa eftersom det är pappas helg.

Lördag: Funktionär Ponny derby dagstorp =)
Söndag: Ingen aninge riktigt, pappa kanske har några planer men för övrigt bara måste jag köpa nya grimmor, en slet han i sönder för ett tag sedan och en gick sönder i kabinhaken och den han har nu är alldeles för stor och uttöjd i nosen, har några fler men ska slänga någon.. Blir förmodligen 2 grimmor, gillar att variera + att jag brukar byta så fort den ena är blöt eller dags att tvättas (grimmor till hagen..)

  kanske dessa från hööks
Vänstra grimman 59 kr och den högra 69 kr
Ca 109 kr för båda (15 % rabatt)
Billiga och utmärkta till hagen men inte minst starkt material (har den vänstra i annan färg)

På tal om grimma hittade för ett tag sedan en sjuuuukt snygg lädergrimma som var på rea dock fortfarande dyr men endån, känner att jag bara måste ha den fast den är säkert slut och den affären har inte öppet på söndag...
:(, haha alla ni som inte har ridsport som intresse förstår säkert inget av detta.., hur man kan spendera så mycke pengar på fin utrustning och bry sig så mycke om märke, utseende, mode osv..

Nog om de bloggar mer i morgon...


Kommentarer

Skriv gärna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)
"
URL/Bloggadress:
"
Kommentar:

Trackback