I väntan

2011-03-31 @ 15:40:59


Fixad och klar antar att man klär upp sig lite extra när man ska iväg och vanligtvis bara går hemma.
Fixade håret med volym tången, sminkad och klädd i vit skjorta, svarta leggins och ljusgrå knästrumpor, Blir allt svårare att klä sig när man bara har ett begränsat byxval att välja mellan med tanke på ryggen (om jag har jeans trycker de på såret där bak tillexempel) Redo att sticka på lång runda, shoppa eller något men ska bara ner till banken med mamma och bland annat fixa så studie bidraget kommer direkt till mitt konto nu när man fyllt 18 för ett tag sedan.

En tub sommar

2011-03-31 @ 13:37:25



Gult är trots allt den närmaste färgen till sommar så färgade naglarna efter längtan, längtan efter sommar och riktig vår btw dags att göra sig i ordning...


Klackarna i taket...

2011-03-30 @ 22:34:16


Var ute på en liten tripp med mamma. Först till flädie där jag hittade galet snygga kl ridbyxor meeen fick inte prova eftersom mamma tyckte de skulle va överansträngning är trotsallt fortfarande nyopererad, efter de bar de av till morfar och hälsapå sen var man lagom trött både i huvudet och ryggen speciellt axlarna. Btw var på jackt efter sporremmar i tyg som extra men de hade dem inte utan endast i läder vilket är extremt osmidigt att ha som extra om man ska byta och skifta "inställningar" ofta då lädret formar sig, kollade även efter ridstrumpor utan något vidare resultat till bror eftersom han lånar mina och ja dem är väll i minsta laget, tycker väll att man kan se till att sakerna finns där som behövs om han ställer upp så pass... Härligt att komma iväg lite utan för dessa fyra väggar... så snart vi kan måste vi alltså iväg till hööks istället på jackt efter de vi inte hittade idag.
Åhh irriterande att jag inte kunde prova dem, sista paret dessutom grymt snygga inte en aning om dem hade passat eller inte just därför..


Fram med vårkläderna!

2011-03-30 @ 15:39:42


Har börjat rota fram vårkläderna och ta ner vinterplaggen speciellt så som päls plagg, stickat osv. Hittade dessa härliga linnena som jag köpte massvis av förra våren, var mycket för baslinnen i härliga färger då får väll se hur denna våren blir... Tar de bitvis så idag började jag med lådan med toppar (linnen, t-shirts osv)

Leka med klackarna på

2011-03-30 @ 12:29:14


Softar runt i min jumpsuit från ginatricot och snyggar till de med farligt orangea naglar och fotar med klackarna på för de blir så mycket roligare då (bega klackar från dinsko)



Gårdagens:↓


Tisdag

2011-03-29 @ 13:07:25


Dagarna går och skolan hamnar allt mer bak orkar bara inte ta tag i de vet egentligen inte riktigt hur jag ska ta tag i de för att inte komma back för jag menar jag kan inte göra samma hemma som dem gör i skolan. Allting lät så himmla bra på mötet innan op att jag skulle kolla online och göra samma hemma men de funkar ju inte så enkelt, funkar inte att bara kolla där och se vad jag ska göra. Orkar inte tänka hur långt back jag ligger eller hur mycket allt detta sänker mina betyg, vad ska jag göra lixom får väll börja med apu upg som jag misstänker att mina bilder inte räcker... Nej men ska iallfall välja ut några bilder till ppn sen kanske vi får höra av oss till coach om hemundervisning för detta funkar verkligen inte :(

Dagarna går så mycke fortare än man tror bara för att jag måste vila så mycke och undertiden inte kan göra annat än titta på tv och ligga i soffan... (suck)

Outfit

2011-03-28 @ 13:21:33




Skjorta - H&M
Djur mönstrade leggins - Bik Bok
Orange naglar & rosa lepstift - Isadora

Super kassa bilder tagna hemma hos pappa i lördags har ännu inte gjort mig i ordning ännu för dagens...
I know super dålig på att uppdatera er med mina outfits men ska försöka bli bättre...


Måndag

2011-03-28 @ 12:41:19


När våren kikar fram och bilder tas inser man hur vit hyn blivit speciellt ansiktet efter en trist vinter utan sol gömd i tjocka kläder. Shoppingbegär försöks ersätts med fönstershopping via nätet men lyckas inget vidare, vill ut i butiker, kolla, prova och köpa, fylla ärmarna med kassar, ta en fika och småprata om allt och inget. Att förtränga vad man vill blir allt vanligare för insikten i att inte kunna göra vad man brukar eller vill är trots allt en kännsla av evighet som vara ett halvår. Fast besluten om att detta är de rätta blir de en kamp mot viljan, psykiska och vardagen men ett halvår är inte evighet, right?!

Söndag

2011-03-27 @ 12:32:54
NI har väll inte glömt ställa fram klockan?! Lite jobbigt faktist speciellt när de är en massa tider man ska passa med medicin osv men så skönt med våår nu gick till och med en sväng i går i ballerina och tunna nylon strumpor. Shoppingsugen så de skriker om de så fort jag kan och får ska jag och mamma iväg och handla nya vårskor + jacka ett måste varje vår att förnya sig. Men först ska vi till hööks i slutet av nästa vecka mest för att prova på en sväng men ska se vad man hittar...

Visar nya fina bilder senare när jag kommit hem som tagits med kameran men just nu sitter jag vid pappas laptop vilket återigen betyder inga bilder ;)


Hemma hos pappa

2011-03-26 @ 12:06:23
Pappas helg så är just nu hemma hos pappa och surfar på hans laptop i soffan har därför inga bilder som jag kan lägga up ska alldeles strax käka lunch sen gå ut en sväng efter de inga särskilda planer bara ta de lungt och återhemta allt mer ev ta tag i skol upg och kolla vad jag kan göra redan idag men men allmänt lugn helg.



Fredag

2011-03-25 @ 11:12:42

Japp då vart de snart helg säkert många som är taggade inför helgen som ska festa eller bara ta de lungt som jag har visserligen inget val men endån. Ska till pappa ikväll så håller så smått på att packa i min nya gucci väska som jag fick igår utav släktingar :) Coach ringde precis och checkade hur de gick med skolan som jag ska försöka ta tag i helgen med pappa kanske visserligen endast dem lättare delarna men dock. Myser runder i mina cute rosa pj byxor innan jag fräcshar till mig och hoppar in i duschen visserligen inte förens mamma kommit hem ut i fall de skulle hända något..

Känner just nu bara för att sätta mig i en lyxig frisör salong och fräscha till håret, bleka och behandla och lyxa till naglarna med manikyr tycker jag förtjänar de efter allt detta så åtminstånde de sist nämnda ska jag fixa när jag är bra nog att åka bil och sitta i en sån stol i drygt en timme utan problem. Aja pappsen ställer väll upp hihi..




Woho!!

2011-03-24 @ 10:53:10
Yehe vaknade bara tre gånger i natt vid halv 3, halv 6 och sen gick upp 8 för medicin. Utvilad och fräsch, sprallig i sinnet men väck i huvudet för morfinet i pillerna men va f*n glad iallafall bara lite trist att va shopping sugen och vill ut i vårvädret men "instängd" hemma. Skulle bara vilja följa med bror till stallet och bara vara men de kommer väll snart som jag får de får väll se hur de blir till helgen då jag ska till pappa med tanke på att mamma måste komma på kvällen för sprutan osv och ja btw sprutan är för att jag inte ska få blodproppar pga alla mediciner och inte får röra mig & va igång fullt ut. (här har ni mina "fina" små hål/stick i maagen)
Woho btw har en "riktig" mage nu med normala höfter och inte en med jätte djup och en typ utan och revben som sticker ut yey :)


 

Dagens outfit med favorit byxorna i djurmönster och tjocktröjan med ärmlappar som ej syns på bilden.

Visar även en bild på bandaget som även visar hur långt & stort snittet är (den lilla bandage lappen är efter drenaget som var som en slang innanför såret och rensade såret på blod som samlades...)

Gäsp

2011-03-23 @ 13:22:10
Nu sitter väll alla i skolan right?! Mycke jag skulle vilja göra men måste lyssna på kroppen, konsentretionen finns heller inte i ögonen av morfinet i tabletterna och sitta några längre stunder är svårt näää jobbigt att nästan av instängd i sitt eget hem och dessutom inte ens kunna sova på nätterna så dagarna blir helt kassa. Buhu vad jag klagar men skönt att klaga haha nej de är fult att klaga ää skit samma, jag bara skriver om egentligen inget...



Trötter

2011-03-23 @ 10:20:32

(bjuder på denna fina bild som är tagen med min kamera gillar focusen och suddiga bakrunden)

Blev en lång natt med endast två timmars sömn resten med värk, stirra i taket försöka vända och vrida uppe och gå osv eftersom jag inte lyckades svälja dem mega stora snabbverkande pillerna är därför mega dunder trött och ska inte mycke annat än att vila måste trots allt lyssna på kroppen.

Btw tusen tack för fina krya på dig presenter, sms, mejl, meddelande på bloggen osv önskar bara de skulle göra mindre ont så jag kunde sova ordentligt och orka göra mer på dagarna men ja kroppen tar ut sin rätt har väll inte riktigt insett hur fruktansvärt stor operationen är alla muskler, nerver och skelett ska ju trots allt hitta tillbaka igen och kroppen ska acceptera stagen och skruvarna som befinner sig i kroppen, blodvärdet ska upp i normalvärde. Bara en sån sak som att äta är fruktansvärt jobbigt för jag får bara inte plats med mer mat nästan som magsäcken krympt men jag måste kämpa...

Från en sak till en annan har bestämt mig för att sälja mina fina pikeur ridbyxor (vita) har envisats med att använda dem trots att dem är något försmå men nu när jag inte kan rida på ett bra tag har jag bestämt mig för att sälja dem och köpa ett par nya fast rätt storlek för finns verkligen inga bekvämare och mer perfeckt sittande ridbyxor. Så är ni intresserade så skriv en liten kommentar men i vilket fall som så lägger jag ut dem på blocket. Sålde tidigare annat på tradera men gillar inte riktigt deras betalnings metod så blocket är betydligt smidigare.

Dagens

2011-03-22 @ 12:00:15


Harremsbyxor - Gina
linne - H&M + silverhalsband som jag ej har på bilden..



Packat upp och ställt att i ordning på rummet, fixa lite i garderoben så kläderna skulle få plats och ställt allt till rätta efter att de blivit städat och därefter inte står som jag vill, blev två omgångar för att orka har även gjort mig i ordning och ska alldeles strax käka lunch...

Godmorgon

2011-03-22 @ 08:25:49
Klockan är 8 och morgon tabletterna är tagna, haft en jobbig natt med lite sömn med soffan och sängen om vart annat. Haha saknar faktist redan vissa sköteskor bland annat nattpersonalen som vart så himmla snälla, en som alltid fick en på bra humör och kunde hur lätt som helst prata med om man hade ont och väntade på tabletten skulle verka osv sen andra allmänt uppigande men ja sen fans de då också motsatten xD

En dag utan planer bara komma in sig mer, träna sjukgymnastik öka suksesivt hur länge jag sitter osv...



Happy!!!

2011-03-21 @ 16:39:31


Heeeema ÄNTLIGEN!

Hade återhemtat mig förvånandsvärt bra så klockan 14,30 kom de en liggande sjuktaxi från sjukhuset direkt hem.
Aj aj har ont i nyggen nu och tagit piller precis men fy vad invecklat allt är bara att sätta sig i soffan funkar inte ens så de blir att ligga ner. Sitter förtilfället i köket med datorn, snacka om skönt att va hemma! :) Tänk för bara en vecka sedan låg jag på uppvaket nu totalt nerdrogad...

Dagens vill ha...

2011-03-20 @ 20:57:34


Precis tagit sprutan í maagen och uppdaterar mig i modeväg massvis med villha men bland annat denna goding måste jag bara hitta...

Sjukhus

2011-03-20 @ 19:55:53


Ligger fortfarande inna på sjukhus, bilderna vill sig inte riktigt laddas upp men massor har tagits visserligen ser man ut som sju svåra år och ett vrak på majoritet men nu med egna kläder, piggare, duscha mm känner man sig åtminstånde fräschare visserligen fortfarande jobbiga saker kvar bland annat spruta i maagen som gjorde såå ont.. aj ;( Inte en dag med mjukisar nej man kan faktist klä sig moderiktigt hehe med byxdress, långklänningar osv. Shopping sugen faktist btw ute och gick en sväng idag, käka glass, målat naglrana, duschat btw riktigt lördags mys igår kväll med närmaste kunde inte blivit bättre en lördag här på sjukan. Känner fortfarande mig lite off i huvudet emellanåt och mediciner osv. Håller tummarna till tusen att jag får åka heeema i morgon! :)

Skulle kunna skriva så mkt men orkar verklgen inte.
Ja föresten alla ni som inte är som jag och är ett fan utav fotboll och vet väll att de va HIF mot MFF igår kväll då skott avlossades vid start osv, helokopter som körde över sjukhusomrodet och filmade och väktare som kollade avdelningarna haha men vi som inte gillar fotboll minstssagt var total förvirrade och hade noll koll på vad som föresig gick för jag menar inte är fotboll almänbildning (haha)

Usch redan en tjej som kommit in och ska opereras i morgon rundvinsning osv hemsk och jobbig kännsla när man tänker tillbaka och hade operationen framför sig ;/




Btw saknar min lilla peppe vet att han gör också och driver med att verka slö haha xD

Finns bättre ställen...

2011-03-13 @ 23:04:55


Ligger i sängen just nu på sjukhuset har varit här sedan 18 och har redan hunnit ta några blodprov i armen, duschat med speciellt medel som gör att mitt hår nu är som svinto. Rullas ner i morgon redan 8 och innan dess ska jag ha hunnit duscha ytterligare en gång, sätta kanyl, ta tablett och två sprutor i ärmen. Skrämmande och obehagt att om bara 24 timmar ligger jag här och mår sk*t och kan inte göra något för fem öre. Rädsla och oro på sammagång. Mamma sover över som sällskap dock får hon inte stanna hela veckan utan endast någon dag :( usch just nu vill jag bara springa här ifrån och aldrig mer komma hit...

Btw red min fina prins idag blev några skutt på¨mini kryss hihi som han i början hoppade av en halv meter innan men han börjar komma back in game så även jag... (vad gäller hoppningen) fast i slutet var de riktigt fina språng





Söndag

2011-03-13 @ 10:00:45
Och så kom den dagen jag inte ville skulle komma, vaken så länge de bara gick i lördags, sov extra och försökte tänka på annat men flera gånger vaknade jag hastigt av mardrömmar, tankarna skenade. Magen helt knäpp och smått skakande av oro. Redan idag, ikväll klockan 18,00 ska jag läggas in och nej jag ska inte bara sova där tills i morgon utan kanyl sprutor osv ska sättas redan idag, duscha i speciellt medel för extremt ren och bakteriedödande osv. Sista "normala" dagen för vem vet hur de blir sen, tänk om nej nu funkar de inte längre att tänka att de är länge tills dess och lugna ner sig med den tanken nej idag redan idag. Jag vill men samtidigt inte, tänk tänk om något blir snett pch jag blir förlamad tänk då om detta är min sista normala dag... Att rida är en självklarhet just idag men kanske detta är sista gången på Peppe för sen har jag andra som hjälper mig när jag inte längre kan eller får, ett litet skutt ska de iallafall bli han som börjat gå så fruktansvärt bra på sistonde så ska allt detta ske. Nä nu måste jag bege mig till stallet för att hinna rida innan allt, ska som sagt duscha två gånger innan sjukhuset...

Struntar i stavningen, samanhanget, struntar i vad folk ska tro eller tycka och allt annat bara skriva...



This is freedom & happyness!

Spa

2011-03-11 @ 19:50:15

Håller på att packa, 20.00 ska jag och mamma på spa alldeles här intill med ansiktsmask, hårinpackning, bad och en massa annat kan nämligen inte allt utan till. Perfa nu till strax innan op men efter de blir de spa igen fast "lyx spa" denna gången med övernattning, en bra bit härifrån nämligen men men packa vidare ni... :)


"regn"

2011-03-10 @ 22:24:04


Regn bara regn och ett evigt blåsande. Såhär med stil skulle jag vilja klä mig dessa dagar då himlen är öppen och vädret allmänt trist.

Hunters som jag länge sagt inhandlas men svårt att välja vilka hihi, svarta glansiga, orginal, ormskin, skinnyta osv ja alla tusen alternativ som finns på Hunters egen sida. Kanske blanka som sticker ut lite iallfall snyggt till jeans och ger klass i hela looken.

Stort paraply som är ett måste visserligen måste handla ett själv men inte hittat de "perfeckta" (enligt mig själv..)

Skinnvantar gärna herrinspirerade våga prova annat istället för följa vad alla andra säger.

Tubhalsduk att inte snurra runt halsen utan ha som luva nästan fast snett bak alltså inte som en slöja utan mer bara bak vid öronen...

Klassiska varianter som kan bytas ut till andra färger, skinnvantar med ex kjedjor, annat material eller färg på halsduk ja ní vet.

Såhär skulla jag vilja va klädd i dag och alla andra regniga dagar, fast får väll se tilL att inhandla de.. :)

Onsdag & bilder på shoppingen

2011-03-09 @ 22:45:15


  

Allt till sjukan, pj som jag var uteefter och inneskor men vänta.. inte kan jag gå i hemska inneskor med korksula neej så de blev ett par ursöta men stilrena ballerina (enkla att hoppa i och faktist stabila)

Och ja i vanliga fall brukar jag inte ha pjs (pyjamas) men när man ska ligga på sjukhuset kan man lixom inte gå i t-shirt bara. Dessutom kan de va skönt att kanske slippa byta om till vanliga kläder dem dagar man mår sk*t som dessävrre antagligen kommer va majoriteten och nej nattlinnen funkar inte med tanke på sömmarna och materialet kommer ju ha kraffrar i ryggen som liknar häftstift två veckor ca. Men visst vart dem söta pjs?! även om det inte är världens hottie haha xD . Fina pjs som är okej för besök mm. 

Ögonbinde/sömnlapp ja vad de nu kallas... somna lättare kanske med så man slipper ljuset & miljön på sätt och vis ja prova iallfall...

Nipples cover för dagar utan bh, färgstarka nagellack att måla med på sjukhuset men även använda över vår & sommar....+ hårborste.

Flanell pjs byxor - Cubus
Snobben nattlinne - Cubus
Mimmi t-shirt - H&M¨
"ögonbinde" - H&M
Hårborste - Ica Maxi
Nipples cover - Lindex
Nagellack - Cubus
Skor - dinsko




PRAKTIK

2011-03-09 @ 09:31:41

Åker med bror till praktiken nu hörs senare med massor av bilder på allt som inhandlades i går med mamma. Uppdatering mm sker senare ikväll! Ha en bra dag alla läsare!


Praktik look nr 3

2011-03-07 @ 23:27:28


Fick bland annat denna udda transparenta skjorta i lördags.
Btw halv långa ärmar ner till armbågarna från början men om stylad med säkerhetsnålar (som Elin i stylisterna "girl bra")

Slutade 12,15 för att efter de ytterligare en gång åka till sjukhuset för besök utav narkosläkare, min första tanke var när jag såg henne "är de verkligen de sista jag ska se innan jag somnar.." men som tur var blir de inte henne jag ska ha (förhoppningsvis någon bättre) Inte dömma hunden efter håren jag vet men jag kan inte låta bli dessutom ska man helst försöka ha en godnatts sömn i hela 6 timmar som op tar.
Men men i morgon blir en tidig morgon redan 08;00 prata med coach angående studierna och hemundervisning osv.

Har iallafall bjudit på en "dagens prakitk look" dessväre tog jag ingen hel body foto på min outfit i lördags...

Godnatt!

Pepps

2011-03-06 @ 20:28:39









Släkten

2011-03-06 @ 14:07:15



Kvällen i bilder.
Drygt 25 personer, bjöd på buffe bland annat matpaj och efteråt bageri tårta ätandes på silverfat. Dukningen i tre varianter på tre bord med temat, rosa, silver och elegans. Minsta kussinen ville spela twister så resten fick offra sig. Pengar, flytta hem i från prylar och massiv med blommor fick man som 18 år fyllda ta emot utav släkten.
En lyckad kväll med andra ord.

Chalala

2011-03-04 @ 22:17:11


Red åtta på kvällen på ridbanan med bommar i gallop & trav. Kollar förtillfället på debatt.
Btw mamma sjuk och släktträff i morgon eftersom jag fyllt 18, undrar HUR de ska bli/funka... dessutom smitta som sprids och jag som absolut inte får eller kan bli sjuk... ;/

full rulle

2011-03-03 @ 23:14:19
Hela dagen på sjukhuset idag. Började med två olika röntgen på drygt 30 vardera en med massa rörelser och en in rullandes i en tvättmaskin liknande sak. Sen vart de lång paus så vi drog ner till triangeln och käka lunch + kolla i affärer (köpte visserligen till släkt firandet i helgen..)

Efter "pausen" var de dags att träffa sjuksyster som visade alla tusen saker som skulle ske typ som att duscha tre gånger dagen innan + på morgonen som op md speciellt tvål. Operationen tar drygt 6 timmar allt som allt, tre kanyler kommer användas, drän i ryggen, klammrar i ryggen, illamående, yrsel, kraftiga verktabletter som måste sväljas kontinuerligt, sprutor som ska tas dagligen ett bra tag efter, stol piller, kateter, smärtlindrarnde pump. Förklarat hur stavarna fästes osv i ryggen. Skrämmande allt ihop men värst rundturen på avdelningen att  se sig framför liggandes där med ett helvete i drygt en vecka men psykist kommer nog absolut va värst. Att dölja skräcken & tårarna bakom ett skratt kom ofta till hjälp... Dessutom visade sig ett viktigt blodprov kommit fel vilket måste tas om i morgon tiiidig morgon ); Inte nog med de tydligen kommer man må dåligt, kass mage osv pga all medicin... ;(

Alla tankar och energi går åt till detta skulle helst av allt bara vilja stoppa allt... dock har hela skoliousen skenat i väg och ligger nu på en drygt 62 grader vilket tidigare började vid ca 40 för inte allt för länge sedan.

Humöret svänger tusen gånger om okontrollerbart på grund av all rädsla, skräck ja fruktansvärt jobbigt psykist utomstående behöver trots allt bara stå "utanför" och titta på...




Tisdag & Onsdag

2011-03-02 @ 20:10:48


Apu till 4 igår (tisdag) - hemma halv 6 sen stallet sen på kvällen

Idag slutade halv 2 (apu) direkt till malmö med pappa.
Lungfunktions test och ekg. Lungfunktions testet tog sjukt lång tid och jobbigt, mest obehagligt när dem ströpluften & när dem "skickade ner" ljudvågor till lungorna men efter dem "fått" vad dem skulle vart de klart och redan då kurrade magen ekande tom och huvudvärk på g efter maximala ansträngningen så drog och käkade på en resturang med pappa och därefter strosade i affärer, mataffär där efter och sen heeem. Trött men börjar piggna till igen, tillbaka till sjukhuset heldag i morgon = ingen apu alls. 2 röntgen, träffa läkare, narkos mm.
Märkte idag att jag alltid blir fruktansvärt nervös & skakis okontrolerbart när jag är på sjukhus, jobbigt men finns mkt som skrämmer mig på sjukhus...

Dagens outfit är inte ens värd att nämna eller visa bara så booring/vardaglig men här är iallfall tisdagens:
 
(kassa bilder & skitig spegel)

Minimalistiskt blev looken = less is more
Svarta harrems, oranget linne, stål halsbandet & bekväma kängor + då kofta & väska osv.