Ledig på en tisdag

2011-05-31 @ 15:26:15
Tjo, då var man ledig på en tisdag håller just nu på ett skriva CV och personligtbrev har dock fasnat i mitt personliga brev och vet inte riktigt hur jag ska fortsätta men letade precis fram lite merit papper från praktikställen. Hade tänkt prova söka sommarjobb såfort Cv & personligtbrev är klart, vet att jag är sent ute men en sista lilla chans kan man väll ge de och om inte nu så kanske i slutet av sommarlovet eller nått i varje fall har man försökt iallafall. Visste som sagt inte vad jag skulle klara av efter operationen och sen var det fullt upp att ta igen skolan...


Måndagen

2011-05-30 @ 18:05:03Dagens outfit i ord:
Classy vardags look.
Ljusa jeans md lappar, svarta kilklackarna, transparent flygit svart linne och grå "skinnjacka"

Fruktansvärt trött på min plastiga skinnjacka från H&M och har länge funderat på att invesetera en äkta skinn, svart och har stora funderingar på en från JC. Precis en sån utan ärmmudd eller midjemudd lite mc stuk och välldigt tidlös dock kostar den 1500kr. Men den är då också dessutom betydligt värmare och tål mer kyla = mer användning vilket bara är possitivt såklart men får se isåfall när de blir... ;)

BTW fick reda på betygen i två ämne först då kommunikationen som jag tyvärr missat för mycket för att nå mitt mål men slutade på ett VG och Arbetsmiljö och säkerhet som jag haft MVG rakt i igenom förutom en där de var VG slutade alltså med ett starkt MVG ;)

Yey ytterligare ett steg närmare advokat! :)

Ps leeedig i morgon eftersom man inte skulle gå på engelskan om man klarat kursen och Sv om man gick på teatern.


Vit bikini topp

2011-05-30 @ 09:29:03


Från New yorker 139 kr inte de näramste året jag köpte något där men hittar man så hittar man ;)
Den perfeckta bikiniöverdelen som jag länge letat efter vit och tvistad i mitten så galet snyggt när man är brun, kör på less is more i bikiniväg, fattas bara att hitta ett par matchande trosor. Dock är den något stor vid ryggen/omfånget så ska försöka sy in den...

Ps banden upptill vid nacken går att ta av lätt.

No sleep...

2011-05-29 @ 23:42:50

F*n somnade på soffan,skulle bara gå upp och kolla när buss & tåg gick i morgon, lägga mig direkt men brast totalt kan inte sova tänker bara på kommande, hur ska jag klara detta helve att lämna honom, hans som är så underbar just nu, travar i form brevid staketet när jag går på andrasidan, hur ska jag klara mig med alla dessa minnen som upprepas om och om igen i mitt huvud. Hur ska jag göra och inte göra..
Mest förtvivlad, ledsen och totalt förkrossad...


Barnasinne

2011-05-29 @ 16:36:22
Bättre helg får man leta efter som ni kanske märkt har jag haft för kul, för fullt upp och inte en minut ledig inte ens ett foto har jag hunnit med...

Kort & gott i snabba drag:

Hjälpte henne att fixa Amadeus inför tävlingen idag (i lördags)
Lina stannade kvar här och vi umgicks med gästerna igår kväll innan vi drog vidare hem till henne...
Sovde över hos henne & kollade på film tills vi sommnade
Klockan ringde 0430 och Lina tjatade på mig som en galning för att jag inte skulle somna om xD
Fixade och klar sen vidra till stallet 0530 för att fixa... (gav hästarna mat också)
Lastning 0630 som endast tog 20 minuter :)
Sen körde vi en sväng, hem igen, lastade av och ut i hagen
Hem till Lina och sen byta om, fixade oss och drog senare vidare till Centersyd med hennes mamma.
Satt med pensionärerna i bilarna och väntade på öppning
In och kolla, hittade bland annat morsdagpresent som blev en sommrig topp och viiit bikiniöverdel
Fikade på donken och vi beställde hapymeal med leksak som denna gången var barbie ring (dock inte hennes mamma..)
Kort därefter när shoppingen var klar gick vi över till Willys där en clown bjöd alla barn på glass inklusive oss och Linas mamma bröt ut i skratt och stortjöt liksom vi dock inte gråtandes.

Barnasinnet dagen ut och jag som trodde man räknades som vuxen när man fyllt 18, oj oj oj en riktigt bra helg tillslut med många goda skratt nästan som på den gammla goda tiden ;)

Snacka om att man kommer däcka när man lägger sig ikväll om inte tidigare..
Dunder trött men har hållt oss vakna genom att aldrig pausa eller vila xDVem har sagt det är OK?

2011-05-28 @ 11:48:42

Läste precis Paulinas inlägg om tjocka & smala kort sagt lääääs de här så förstår ni...

Som hon skriver vem har sagt att det är ok att klaga på någon som är "för" smal, kommentarer som ta lite mer va, ska du inte ha mer eller ät upp dig lite va medans man aldrig skulle kunna tänka sig säga rakt till en överviktig du tycker inte du borde ta mindre eller ska du verkligen äta de där också. Jag vet själv hur det är för folk klagar jämt bara som ska du inte äta upp är så jäkla irreterande att jämt höra, vem har sagt att det är Ok att klanka ner på en smal bara för att överviktiga är utsatta i media. OCH hur kommer det sig att folk ofta säger curvy is the shit när dem bakom ljuset mår skit för sina kroppar!?

Jag om någon är emot fettma och övervikt men absolut inte kroppsbyggnad och har miljontals åsikter om idealet och tjock vs smal men de orkar jag inte ta upp just nu men som sagt läs hennes inlägg också!


Gammla tider

2011-05-28 @ 11:05:19


Ska iväg och träffa denna saknade brud snart och hjälpa henne förbereda inför inför tävling i morgon.
Yes gammalt foto som säger mycket om den tiden BTW hade nästan precis fått Peppe på detta fotot (köpt)
Minst sagt mycket har hänt sedan dess inte minst att man blivit äldre haha och nya som äger gården nu.

Såhär galna var vi och red ut när de var bäckmörkt med bara reflexer och hoppade över anvlånga jordkullar nära tågbanan, ja uteritter var de inte lite av då... Och hela dagar i stallet ;)

Dagens simpla outfit..

2011-05-27 @ 13:39:12


Ginatricot rakt igenom förutom armbandet som är frå Nelly. (nya linnet)

Efter skolan blev de en snabbis för att köpa ↓

2011-05-27 @ 13:32:50


Tog bussen snabbt bort till Nova för att kolla på plattänger (och morsdagpresent) slutade med att jag köpte denna borta vid elgiganten. En Björn Axén extra smal blev de dels för att det är smidigare och man kan frissera håret på många olika sätt och sen märket just för att de finns i hårvård också och ganska erkänt märke som jag förövrigt har på min volymtång som jag är nöjd med. Meeen de faktiska resultatet återstår att se... Åkte med Philip hem sedan så här sitter man vid datorn och ska strax börja på en reflektion...

It all comes to a end

2011-05-27 @ 08:56:24

No good feeling anymore fucking shitt döden skrämmer mig, än mer att underbara Pepps har drygt mindre än en vecka kvar to live ♥ Tänk själva vad hade ni gjort om ni hade endast mindre än en vecka kvar att leva han är dessutom ovetande. I hate this dam hard life. Tänker på de jämt, kan inte hindra mig från de heller fucking hard right now. Nej och till er som aldrig haft en häst som dött eller blivit utdömd lär heller aldrig förstå än mindre ni som inte håller på med hästar... Btw sitter i skolan nu. Lovely people som stöttar och förstår <3


Hey there, I drink Loka and take it easy, let´s see what I bought!

2011-05-26 @ 18:39:21


Nogat färgat linne over size modell fick inspiration från ett kollage och den kommer bli perfa..! ;)

Hemma nu efter skola och ja..↓

2011-05-26 @ 16:15:02


Byter bloggportal

2011-05-26 @ 09:57:12

Sitter just nu i skolan då jag såg ett erbjudande om att flytta över min blogg till next in fashion som jag precis öppnat nytt blogg konto men eftersom det är wordpress så får jag fortsätta blogga här tills jag fixat bloggen, flyttat över och lärt mig de klart men fram tills dess sker bloggningen hääär!

Ps me like alla som har en egen åsikt haha vissa blir tydligen så inspirerade ett dem är tvungna att skriva egna "likadana" inlägg men de är väll bara bra fortsätt ha åsikter, tankar och argumentation det är så vi växer inte genom att hålla med. ;)


Night

2011-05-25 @ 23:36:01

Klickar hysteriskt runder efter en ny plattång för att förhindra att lockarna kryper fram och håret kryper upp långt i ansiktet eller snarare mer rädd att de ska hända... samtidigt klickar jag förtjust in på ett spa som öppnat i närheten där jag bor (lovely) som jag nyligen blev tipsad av, skarpa funderingar på att färga fransarna innerst inne ljuger jag för mig själv och sätter mig i rörelse jämt för att förinta jobbiga tankar och tacklas med grubblingar. Nej men va f*n jag förtjänar lite lyx i detta helvetes jobbiga dagar som varit och kommer (och så alla dem dagarna då man inte lyckas förinta tankarna)


Hey I´ve been down here I think I deserve some things...
Längtar till jag och mamma ska på sparesa i sommar ;)


Allting har ett slut

2011-05-25 @ 19:07:23
F*n att bestämma ett dödsdatum är lika onaturligt som jag vet inte vad går inte ens att jämföra. Har ju fått försäkringspapperna och vi har en månad på oss från den 22 maj. Vill inte dra på de förlänge men vem man f*n har mage att bestämma när någon ska dö, när allt ska ha ett slut och endast minnena ska leva kvar?!

Eftersom vi ska ha något som heter trokänare som ska komma till stallet och göra de måste man boka ett datum och dessutom åka dit och visa vilken häst... Kostar betydligt mer MEN han ska inte en chans hamna på slakt eller annat hemskt nej lika helig som en människa ska han tas om hand.
Dancing all around...

2011-05-25 @ 17:14:06
Walking In Memphis har jag just nu på huvudet, känns som jag gått runt och sjungit & dansat hela dagen även när jag tränade och pluggade in min PP dock "bara" fram tills nu då när mamma kom hem...Smack!

2011-05-25 @ 14:07:42


Icke fixat håret eller ögonbrynen (än) idag men sprallar runder i denna stört sköna jumpsuit, pluggar, packar upp efter helgen och plocka iordning på mitt rum som var gömt av kläääder har även tagit ett nätt täningspass och nu back to work!

Fick som sagt studiedag denna dag istället eftersom hela skolan skulle iväg och ha typ idrottsdag som jag inte får vara med på + att jag behövde denna dagen att pluuugga (får som sagt varken hoppa eller springa än)

Hey look this is why...

2011-05-25 @ 12:16:44


Detta är varför mitt hår varit så skadat och fruktasnvärt slitet där bak, ingen vacker syn precis att gå ut såhär men ibland måste man bara strunta i vissa saker...

Ligger man i sängen så mycket och dessutom använder de medlet man hade innan operationen blir alltså detta resultatet. Nästan allt de är avklippt nu och fräscht igen. Visste faktist inte att de va så slitet baktill speciellt jämfört med sidorna inte förens när frissören sa de igår...

Känns ärligttalar välldigt ovant och onaturligt att se sig i spegel med hår inte ens till axlarna men välbehövligt var de och jag har velat/skullat de läänge... Dock är de inte så lätt att styla så de blir så perfa jag vill ha de med framåtlutningen. Och allt de där med hemmafärg jag säger bara aldrig mer, visste inte riktigt hur fruktansvärt man förstör håret med hemmafärg förens igår och ja de är förklarligen anledningen till olika nyanser i håret, skadat och slitet hår på nolltid och de farliga är att de märks inte alls lika tydligt i mörkt hår endån har jag bara färgat de ca en gr per halvår men dock...  Kosta vad de kosta vill men ett fräscht hår förhöjer allt alltså aldrig mer hemmafärgning för mindel, hellre vardagslyx som varar än ja hemmafärgning. Unna sig att sitta i frissörstolen förtjänar alla ibland!


I LOVE IT!

2011-05-24 @ 17:48:35
Frissören idag & klippte av 15 centimeter + färgning.

Precis så vasst, fräscht och lite längre på höger sidan som jag önskade
En helt ny frissyr, yey! ;)

Nu ska det noppas ögonbryn & vårda naglarna...


Before I cut it of...

2011-05-23 @ 17:11:03


Såhär ser alltså mitt hår ut just nu, välldigt tråkigt och fult med håret som lockar upp sig och mörkare på vissa ställen.. antar att den som färgade mitt hår sist har missat en del eller slarvat därför blir de frissören framöver som får göra de. Hatar självlockarna som göra att håret baktill står ut och är fluffigare. Ska helt enkelt bli motsatt frissyr och inte längre i nacken och kortare fram, ingen utväxt eller anndra färgskillnader (om håret blivit tillräckligt bra efter medicinerna då så kan jag färga de..)

I morgon alltså som gäller, ska klippa mig hos en frissör vi känner väl, våra familjer har blandannat har åkt skidor i Sälen tillsammans och umgåts med dock mer förr  ;) Helt enkelt någon man litar på och slipper va nervös

BTW måndag igen och mer plugg en någonsin... suck

Yes, äntligen!

2011-05-22 @ 17:28:46
Tjoho hur lycklig som helst att jag ÄNTLIGEN är klar med litteratur analysen i engelska har tagit mig hela helgen sammanlagt ca 12 timmar, sista texten var jobbigast men nu äntligen är det klart och allt känns så mycket lättare nu... x)

I morgon väntas redovisning i kommunikation, excell prov och svenska nationella skriftliga...

Btw har varit hos pappa hela helgen som hjälpt mig med analysen, haha har ont i huvudet nu men ska belöna mig själv med lite nätshopping nu ;)

Hey buddy I love you!

2011-05-22 @ 13:52:26


Livet & pluggandet...

2011-05-21 @ 16:52:41
Sedan 11 i eftermiddags har jag hållt på med shortstores, läsa & sen göra analysen punktvis klar med första nu vid halv fem och har "bara" en lite längre novell kvar att läsa & fixa med... hoppas på bli klar med hela i helgen hade varit riktigt skönt att bli av med den som jag sålänge haft hängandes över mig...

Men vilket liv att plugga ihjäl sig en lördag, suck jobbigt den sista veckan innan deadline (visserligen beror allt på att jag hamna så mycket back efter operationen och skolan inte ställde upp som dem lovat under sjuktiden...)Btw tog 450 bilder igår på underbara Pepps som jag bara läängtar att få se men vet att de kommer bli minst en favorit som ska framkallas stort!

Look like this

2011-05-20 @ 10:40:05


 Munkjacka - Soc / vitt linne - Topshop / Jeans - Ginatricot / Heels - MQ

Boring

2011-05-19 @ 22:52:06


Är bara så fruktansvärt trött på mitt "långa" tråkiga, halvvågaiga hår just nu som förtillfället är mörkt av någon konstig anledning..! Har äntligen hittat den eksakta frissyren jag letat efter, inte bara i mitt huvud längre utan även hos en annan bloggare... Spikrakt ska de va så antar att jag får köpa ny plattång också. BTW hittade en från Björn Axen för 750kr som man kunde forma håret med också... (finns ju billigare men den känns pålitlig och bra märke)

Vuxen stuff

2011-05-19 @ 19:52:47Längtar tills jag ska inreda mitt eget hus eller ja till en början med lägenhet, älskar allt som har med mode och inredning att göra alltså inte bara klädes ögonshopping utan även heminredning...
Gillar stilrent och estetiskt och sen lägga till färg och charm med små saker därför har jag sagt absolut inget i plast, metall eller trä som gäller!

På att önska mig listan står:
Fyra stycken till vinglas som jag redan har
Stilrena vita fyrkantiga lite mindre tallrikar (hur snyggt som helst till dukningar eller lyxa till med)
Bega stora runda tallrikar (vardags tallrikar kan inte vara vadsomhelst...)
Glansiga lakan (enfärgade och glansiga är det som gäller)

Sen tycker jag martiniglas bara är så snyggt, djurhuvud i silver, karamellskål till hårband osv i badrummet, mysig fillt att krypa upp i dock med mysigt foder osv massa småsaker som förhöjer allt. Vissa saker får man sammla och andra kan man köpa när man plötsligt hittar.. ;)

Fick bland annat 6st sånna här fina små skålar av mamma när vi var på bolagret. Perfekta till frukost flingor, nudlar mm. Btw bolagret har super mycket rolig, snygg och speciell inredning. ↓


I go 4 this!

2011-05-19 @ 10:51:41


Sprallig idag, väljer dessa mysiga kläder. Underbart skön collegetröja med ärmlappar från ginatricot ihop med ett par djurmönstrade leggins från bik bok + ballerina och skinnjacka = lets go 4 school!

Slutar halv, 20 i fem idag!

Det kallas ställa upp!

2011-05-19 @ 09:52:58
Har tänkt på de innan och frågat mig de själv många gånger, är det verkligen så ovanligt att umgås med sina föräldrar eller snarare förälder. Är det meningen att man inte längre ska ha något gemensamt och skämmas för att umgås med sin ex mamma och bara vara totalt beroende av sina vänner bara för att man nu är vuxen (eller ja räknas som vuxen)

Åtsminstånde vad jag hört är det sjukt vanligt att man bara ser sin mamma knappt på morgonen sen vid middagen och sen resten är man med vänner. Inte för att jag är så, långt i från. Jag och mamma är nära varandra och inte bara en mamma som jag knappt ser och ersätter med vänner som de flesta i min ålder gör utan som en vän i många fall, givetvis mamma rollen också. Men jag menar hon kommer alltid in till mig på morgonen och frågar om mascaran ser bra ut, jag följer alltid med och shoppar när hon är på jackt efter något, kan shoppa timma tal tillsammans särskillt nu när jag samlar på heminredning för fullt, föreslår frissyr, snacka skit när hon kommit hem efter jobbet, kan prata om framtidsdrömmar och hon är alltid den givna som ska med mig när jag letar häst eller till träningar och tävlingar. Både mamma och pappa ställer gärna upp på att köra om de skulle funka osv. Eller bara för att jag fyllt 18 är de så konstigt att mamma följer med på utveckligssamtal. De kallas ställa upp inte att vara bortskämd eller inte självständig.

Självständighet är att kunna stå på sig, stå på egna ben, tala för sin egendel och inte gömma sig, kunna klara sig själv utan beroende av en vän (eller annan) att jämt hänga över en.

Hur kommer de sig att de sticker i ögonen för att man har förälder som ställer upp eller ett dyrt intresse varför inte bara vara glad för den istället, nej avundsjuka ska direkt riktas neggativt till personen. Varför jämt försöka vara bättre och skryta om hur mycket pengar man har på banken eller i fonder, skryta visar bara på avundsjuka och svaghet och något man döljer! Nej för dem som i självaverket har något att skryta om skryter inte!

Tänk på de!Onsdag

2011-05-18 @ 17:40:56

(ringen från kicks & nagellack från Isadora)

Två "stora" saker avbockade, yeye!
Mt muntlig redovisning (gick helt ok dock är det svårt att få fram ett budskap på så kort tid)
Hålla idrottslektion (svårt att hålla koll på allt och fruktansvärt dålig inställning på några)

Dagens to do:
Göra klart svenska minoritetsspråk
Sista excell uppgiften
Skriva mt reflektion
Skriva idrott reflektion
Plugga inför läxförhör i morgon
ev planera på när resterande efterblivna saker ska göras...

Kvällen är dränkt i plugg där emellan ska jag hinna duscha med hårinpackning och hemma fotspa.

Casual...

2011-05-17 @ 15:00:00Slängde på mig något i morse och skulle bara stanna på provet, regningt väder och värk i ryggen.
Såhär fruktansvärt casual blev det.. varken smink eller fixat hår. Hatar verkligen när man bara har jeans och en långärmad, t-shirt & sneakers så trist och oinspirerande allt kläderna säger är BOOORING!
Att mixa ihop en klädstil med ett casual inslag är tummen upp, ex munkjacka & skinnjacka men icke såhär rakt igenom...

Inte min stil/smak, kanske din men inte min...

Btw har iallafall målat mina naglar i en av sommarens härliga färger roosa (stark rosa) blir underbart till vita kläder.. ;)

Ps tidsinställt inlägg!


Måndag morgon & veckans planering...

2011-05-16 @ 09:55:47
Hatar verkligen måndag morgon när man går eftermiddag i skolan, fasar för en hel vecka med eftermiddag att sluta sent och inte få ut något av dagen oavsett hur tidigt man går upp...

Veckan ser ut följande:Mestadels läxor & prov men i stora drag:

Redovisning idag
Nationella matte B prov på tisdag samt utveckklingssamtal
mt redovisning & hålla i idrottslektion på onsdag & ja läsa till en viss sida i sv boken..
kanske ett missat prov på tosdagen i sv eller arb..
kommer evetuellt en fotograf till stallet på fredag kväll för att ta fina bilder på mig och Peppe♥
Pappas helg.. får se vad vi hittar på!

Annat allmänt utöver skolan är inte planerat ännu förutom då träna + då läxor som jag inte nämde...
På skolbiten är det ganska fullt upp och stor del av tiden blir till att plugga... (usch låter inte alls kul med plugg, plugg & plugg..)


Dagen efter...

2011-05-15 @ 16:19:16

En riktig dagen efter, snacka om att vi båda var sjukt trötta denna söndag så gick ut en sväng, snackade, spela kort, lyssna på musik, baka muffins och annat smått... Ännu en dag på ett köpcenter denna gången bara en snabb runda med Philip som var på jackt efter en present. Nej men nu har jag massa små stuff att fixa. Ska bara lyssna på musik och små fixa nu.. mysigt med sånna här dagar ibland ;)
Nice looking

2011-05-14 @ 19:49:13


Kussinen här spa time. Shoppat för & eftermiddag & Eurovision i kväll...

Täcken

2011-05-13 @ 17:57:11

När allt måste tas hem (all peppes utrustning) är frågan vad man ska göra med allt..
Men nästan alla täcken iallafall ska säljas alltså: ett silvrigt paddock täcke (vår/sommar)
                                                      ett brunt täcke med flece insida & lite foder (mild vinter)
                                                      ett brun grönt täcke med flece foder, övergånstäcke 
                                                      ett blått ridtäcke med flece foder & vatten avstötande utsida
                                                      möjligtvis ett ljusblått Mark Todd vintertäcke med halskrage

Allt i storlek 125, bilder kommer förmodligen ut senare när det är dags men om det är någon intresserad så skriv ett mejl eller kommentar! (kommentaren kommer ej visas i bloggen.)
Bland annat täcket på bilden ska säljas (brun grönt) köptes strax innnan vintern.
                                                


This...

2011-05-13 @ 14:22:14


Detta kom jag alltså hem med. Har varit på jackt efter svart BH ett tag som ska funka snyggt till transparenta eller vita toppar även med linnen som har djupa ärmuringningar som jag förövrigt såg snygga hos Bik Bok. Lagom söt & lagom neutral... Rosa, vitt, orange och gult som gäller klart man ska ha de på naglarna också..! (speciellt till vita outfits)

Bh - H&M
Nagellack - Kicks

Titta vad jag hittade i brevlådan!

2011-05-13 @ 14:14:27


Woho blir alltid lika glad när jag hittar ELLE tidningen i brevlådan, inspiration & mode till max, sprudlande glad ;)

Ps omslaget för premureranter är annorlunda så även vissa sidor & erbjudanden gämfört med dem man köper ute i butik.

Olala

2011-05-13 @ 14:00:27


Stannade kvar på Nova efter undersökningen och ögonshoppade massor och hade det allmänt lovely.
Kollade bland annat på Acne klänningar (kanske till skolavslutningen?) fasnade & prata med en underbar anställd som insesterade i Acnes fina underverk och gillade min klädstil hihi bara att tacka och ta emot ;) Och hur underbara är dem inte inne på Topshop!, kollade på ett par grymma jeansshort som jag fick massvis med hjälp storlekar och dem kommer gärna in och kollar hur de gick. Älskar verkligen hur man alltid känner sig så välkommen i en dyrare butik :)

Var bara tvungen att ta en smoothie innan jag åkte hem (planerade nämligen precis in så jag åkte bil med Philip hem när han körde hem från jobbet) Såå gott & fräscht med frukt & bär Mmmm

Skrock... …

2011-05-13 @ 09:06:44

Whoopsi fredagen den trettonde otur frågan är om man tror på de eller ej... och om man kommer få otur...?!


Relax

2011-05-12 @ 22:01:37


Ofräsh bild för att jag var ofräsch när bilden togs eftersom de var bara några dagar efter operationen men dagens relax kläder består av detta + skinnjacka, tunna mönstrade strumpor & ballerina...

Nya planer..

2011-05-12 @ 21:50:14Pratade precis med kussinen i telefon, blir ändrade planer!
Äldsta kussinen kommer hit & de blir tjejhelg med spontana ideer & tjej kvällar... Lovely


Skolavslutnings klänning...

2011-05-12 @ 20:44:26


Är totalt insnöad på vitt, orange och gult (mest vitt) men på skolavslutning tycker jag dock det blir förmycket med vitt tycker de mer hör till dem som tar studenten tänker därför köra på sprakande gult. Sommrigt, fräscht precis som man vill ha när man går på långt och härligt sommarlov.

Har hittat dessa två läckra klänningar (den högre såg jag idag men den är betydligt mer illgul/grön i IRL)
Den vänstar är betydligt mer classy och den högra lite chic & simpel frågan är vilken, den högre är betydligt billigare men strunt i vilket huvudsaken är vilken som blir bäst...

BTW kikade/ ögonshoppade på ett köpcenter i kväll med mamma och åt middag ute. Har äntligen hittat bikini som jag är ute eftre precis rätt modell & färg hoppas bara den finns kvar ett tag till!, ska klippa mig först som sagt eftersom jag inte vet vad det kommer kosta.

Inspiration

2011-05-12 @ 15:16:32

Efter skolan hade jag bokat tid till studievägledaren eftersom jag spånat både på egenföretagare men även advokat. Läsa vidare ska jag helt klart göra frågan är bara eksakt till vad och vad jag verkligen vill bli. Brinner för att ha en egenåsikt och framföra ett budskap men även självstyrd gå sin egen väg. Fick en helt annan inblick och ska spåna mer på de fick dessutom en adress som ni också skulle kunna prova om vilket yrke som skulle passa er.. (klicka på denna länk för att komma dit!)

Vägrar att gå ut gymnasiet och jobba i butik resten av mitt liv, vill känna att jag verkligen gör något jag vill och aldrig ångra de. Känna att jag kämpat mig dit och det var värt de inte bara tagit mig igenom för att kunna få jobb och leva, nej om det så krävs hårt slit så ska jag f*n dit jag vill och har jag bestämmt mig till hundra för något så vet jag med all säkerhet att jag kan, det går om man vill!Vi får se hur framtiden ser ut men vi formar den själva...


Breakfast

2011-05-12 @ 07:04:00

Killer heels

2011-05-11 @ 19:10:58


   
(klicka på bilderna för tydligare)

Lyckades inte riktigt få en bild med klädernas rättvisa, så mycket snyggare IRL...

Favoriterna samlade dock var inte skoskaven en utav dem, hur sköna kilklackar som att gå i men skoskaven pga att dem är nya... Bröt av de hela med en munkjacka istället för skinnjacka eller liknande. Känns som jag kommer gå såhär ganska ofta i sommar (hihi)

munjacka/kofta/tjocktröja - soc / linne - topshop (nytt) / shorts - topshop (nytt) / heels - dinsko (nytt)

Ps dålig kvalite pga fel inställning i kameran..

En sista födelsedag...

2011-05-10 @ 21:36:08


Födelsedagarna dem gick och dem kom men ingen så speciell som denna, vetskapen om att sista dagen han passerar sin födelsedag, sista som han finns kvar. Pysslade om honom och gav honom massa extra gottor.
Aldrig har han varit så go som nu :)En doft av sommar...

2011-05-10 @ 15:26:00


Sommaren lockar verkligen alla glassigheter, blev bara så sugen på bär när jag var på väg hem så åkte inom affären med baktanke om att baka sommarmuffins.. Mmmm

Lets go..!

Tips: Varför inte göra en god smoothie eller blanda i lite bär i morgon yoghurten såhär på sommrarna?!

Soooool

2011-05-10 @ 13:48:00Ligger just nu och jäser i solen med en bok i högsta hugg... hmm låter inte likt mig jag vet men har bara sådär 30 sidor kvar som jag måste ha läst till i morgon :/ suck men att sola är bara perfa...


Ljusa pasteller

2011-05-10 @ 13:07:31

 

(klicka på bilderna för att se tydligare)

Tisdagens look fortsatte på samma tema som igår fast i ljusa pasteller (sommrigt fräscht)
Slutade tidigt så tog en fika med Emelie innan jag begav mig hem, läxhögen den hänger över mig dock är jag inte lika ivrig...

Topp - ginatricot / jeans - vila / + skinnjacka, ballerina & solglasögon.

Ps
jag vet passar verkligen inte i solglasögon men är på jackt efter ett par "vassa" och större... på tal om vasst längtar till jag klipper av mitt hår och slipper den "pretty" looken/känslan, istället mer vass och attityd..


Sommar fräscht

2011-05-09 @ 14:43:03  
(klicka på bilderna för att se tydligare...)

Måndagens lediga och sommar fräscha look var i själva verket en sista minuten outfit men de funkade de med..

Vågigt benvitt linne - topshop (nytt) / byxor - H&M / Skinnjacka + ballerina


I might be back!

2011-05-09 @ 14:24:27Livet är tuff, mycket plugg och tusen en saker som händer i livet runt om kring men saknar när man inte bloggar att inte uppdatera eller dokumentera de man gör och dela med mig av saker. Provar och ser. ser numera varje dag och njuter av min fina ponny för den han är just nu & just då, inte att han en dag snart inte finns mer...♥

Ska dessutom göra ett drastiskt försök att förbättra bloggen genom att inte skriva i ett inlägg precis allt om min dag, inga ego pix med skitig spegel dock bara outfits isåfall... Inget stökigt rum i bakrunden, mer bilder och bättre kvalite, ja alltså inge halvtaskiga bilder. Och tusen gånger mer inspiration & outfits men som vanligt skriva av mig och andra långa texter...


Uppdatering 8/5 2011

2011-05-08 @ 11:21:43
Kommer endast ske uppdateringar ett tag framöver, för jobbigt att jämt släppa fram tankarna och bli påmind även om dem kommer ifatt mig varje dag försöker jag gömma mig bakom ett skratt och tar nya andetag när det blir för jobbigt. Finns inget mer vi kan göra mer än minnas den fina ponny han var...♥


Fredag: Nationellt prov i engelska (uppsats) och allmänt skoltrött...
Gick en liiten runda i stan och hittade ett par fräcka kilklackar, klumpigt snyggt som jag sedan fick av pappa efter skolan när han skulle till nova för att hämta nummer lapp mm till ett lopp.
Fot & nagelspa på kvällen efter skolan   (bild lånad från google, tog inga bilder)


Lördag: Firade Elin som fyller 20 på fredag
Åkte inom Peppe och klappade om honom (hemskt jobbigt faktist..)
Åkte hem till pappa, tränade, kollade film och var allmänt dunder förkylld... (är hemma hos honom nu)

Now just memories...

2011-05-05 @ 18:01:13
Idag den 5 maj 2011 min Prins Sturevallens Pistage III utdömd.
De som man skulle va så förbered på men endån inte, skadan som kom tillbaks och inte längre finns ett hopp om att läka eller någonsin bli bra, att lida är det sista han ska. He´s going to heaven! Vet inte vad jag ska göra eller säga är bara så fruktansvärt ledsen att det gör ont, min vän finns snart inte mer.. );

Seg onsdag

2011-05-04 @ 12:52:03
En heldag i skolan, minns inte ens när det var de sist men idag är en sådan dag eftersom jag ska med till idrotten och prata med idrottsläraren men idrott får jag inte va med på resten av terminen. Sitter på engelska lektion just nu egentligen men orkar eller kan knappast koncentrera mig, sjukhus bilder och ständigt pip ljud upprepas i mitt huvud gång på gång, sjukhuset ringde nämligen hem igår och berättade något som gick fel men lyckades rättas till i sista minuten... (tack och lov för de), men vad följden skulle blivit är det ingen som vågar säga. Vill inte prata om sjukhustiden för vill inte minnas eller känna hur de känndes just då men endån, endån så upprepas bilder i mitt huvud och maskinerna hör jag helatiden dem dära pip ljuden, efter de att sjukhuset ringde igår svävar tankarna någon helt annanstans därför gäller de bara att ta sig igenom denna dag...

Nej tänka på annat var de ja, teater i kväll med klassen...Tisdag

2011-05-03 @ 18:39:21
Det regnar och jag är sugen att rida, hoppa i ridkläderna och åka bil till stallet, skula i stallet innan man rider och bli lite sådär blöt när man rider myysigt väder att rida i faktist men jag får nöja mig med att slippa regnet genom att åka bil hem och gå eftermiddag i skolan...

Muntlig nationella svenska redovisning i dag, för självkritisk för att säga att de gick bra men ännu en mindre sak efter mig nu.. yeye!

Dagens to do är:

• Läsa tom sidan 59 (svenska bok)
• Läsa 3 st noveller (engelska)
• Förbereda eventuellt mt fördjupning (tror visserligen inte jag hinner med denna...)
Btw gå en lång promenad i vanlig ordning också (dem dagar jag inte tränar)

Yehey känner redan av resultat av träningen i axlar och skulderblad btw gick även på pp som jag inte tidigare orkat visserligen tar jag bara de dem gångerna jag orkar men idag var en av dem.

Sist men inte minst har äntligen bokat klipptid om tre veckor eventuellt färgning beroende på hur frissören tycker håret ser ut efter alla mediciner som håret tagit skada av.

 
Dagens klädsel var ganska casual med jeans, college tröja under skinnjackan + ballerina skor.

Kör en hiss och diss såhär på "morgonen"

2011-05-03 @ 10:23:36
Japp kör en snabb hiss och diss lista här på morgonen innan skolan...
Sjukt länge sedan jag gjorde de sist men men...Taxi: slippa vänta på bussar & tåg som inte passar tider, trängsel och stressandet nej bil är det ultimata!

Korta och ljusa frisyrer (inte killkort dock) nu till sommaren känns helt rätt och så fräscht, långt hårsvall känns bara gammalt, trist och stillöst
 

Knalliga läppar: lyfter hela outfiten

Vita kläder: Vad kan kännas mer fräscht..!

Att komma i form till beachen 2011!¨Att jag växt och kommer bli någon centimeter till: hatar att va kort, hellre lång och smidig än att va kort och klumpig dessutom passar kläder så mycket bättre ;)Bus bränna: ni vet dessa krämer som man blir suksesivt brun av som man smörjer in helakroppen med, lucktar äckligt och oftast lyckas folk alltid ösa på mer i ansikte och hals så de ser helt sjukt ut dessutom blir de fläckigt. Ett riktigt no,no!  Har nämligen den själv men blir absolut inte fint.
 

Pendla med buss & tåg: Hatar allt stressande, förseningar, fel på busskorten, trängsel osv.

Drunknar i plugg: Har hur mycket som helst att göra att man inte hinner med något annat effekten blir att man inte är särskillt effektiv och pausar med annat...

Alla onepice kopior 

En hel sommar utan hästar... 


Hemma!

2011-05-02 @ 15:42:05

Eftermiddag i skolan denna veckan slutade dock 1,5 lektion tidigare alltså 20 i 3 får dock en upg i morgon från sista lektionen eftersom läraren glömmde papprena osv hemma...

Tog tåg och buss idag, buhu får inte åka taxi längre eller ja betala kan man alltid göra

Igen vidare idag hittills började med att jag tog tåget en timme för tidigt så beställade äckliga nudlar och vårrullar att äta eftersom jag inte han äta lunch innan men innan dess när jag skulle gå av tåget missade jag en nerförs kant och tog ett steg rätt ut med en duns, till en början med mest pinsamt men sen kom smärtan i hela ryggen och höfter outhärdligt tur nog hade jag smärtstillande med mig, matten fattade jag verkligen ingenting merän något i slutet (hur ska lixom nationella gå då?!) utöver de så är konstigt nog mitt tåg & buss kort ogiltigt trots att mamma skickat in papperna om resersättning eller vad de heter... + att jag drunknar i läxor och prov denna veckanDagen efter

2011-05-01 @ 13:06:04
Hoppas alla haft en bra valborg precis som jag men nu när det är dagen efter är det inte lika kul...

Dagens to do list är:

Göra klart apu power pointen kommunikation, arbetsmijö och säkerhet samt, datorkunskap + lämna in
• Skriva svenska muntliga PM samt lämna in
• Förbereda inför svenska natiionella muntliga
Förbereda inför engelska nationella
• Läsa fram till en fjärdedel av svenska boken.. suck :/
• Tror även det var några excell upg i datorkunskap..

Samt blogga, åka till stallet och annat att variera med...

Minst sagt mycket att göra så sätter igång nu på stuts så man kan bli klar idag!