Peppe

}
2010-07-14 @ ${EntryTime
smaskar på isglass.. kallt och gott

lite mer än 1 vecka till vi ska rida islandshästar och ca 3 veckor till vi ska på hästkliniken och kolla peppe (minns inte vilket datum vi skulle kolla peppe) håll tummarna får att de går framåt för så ska jag börja skritta honom.
DOCK blir de svårt att bara skritta han kommer nog trippa lite och fjönta sig han blir ju som sagt VÄLLDIGT fjöntig när han har överskotts energi haha xD Fast det är ju de som är roligt, de får ju va lite liv i dem med lite egen vilja..

Taggad att sätta igång honom igen, dock vet vi inte vad vi ska inrikta honom på hoppning, dressyr eller bara vardags ridning fast i vilket fall som så får vi se hur de blir och allt börjar i samma ände med att träna upp honom i kondition och bara sätta igång musklerna. Alla veterinärer, hovslagare osv har påpekat att man verkligen kan se hur vältränad han har varit, lite deprimerande med tanke på hur super bra han gick och vilken bra kondis han var i innan allt detta.. tar som sagt längre tid att bygga muskler än man tappar (har föresten ett ludd där de står vältränad på..) Man har allt mer vant sig vid allt detta och vet att de inte kommer bli som förr men vi har nog aldrig sett honom trivas så bra som han gör nu det är ju trotsa allt de som är viktigaste...







Kommentarer

Skriv gärna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)
"
URL/Bloggadress:
"
Kommentar:

Trackback