Soft

2011-01-31 @ 14:11:04



Naturligt hår utan konstigheter med adderat knalligt rosa läppar för att locka fram färg i ansiktet och något tjejig look.



Måndagens kläder med ett ord: soft..

Harremsbyxorna ihop med ett simpelt linne och till de fleecetröja för värme skulle men även tjockt, fluffigt intryck utav outfiten. (extra stor puffig fleece)

Byxor - H&M, linne - gina, fleece - sytt på syslöjden.. xD till de klackarna såklart för att höja helheten och inte få ett "luffar intryck"...

Uppdaterar mer senare för nu ska jag se stylisterna!


Dancing around

2011-01-30 @ 23:22:42

kameran blekar allt..

Trallat runder hela kvällen från de att jag kom hem till mamma, dansat runder, sjungit med musik i bakrunden och undertiden testing en massa outfits, snygga som udda och speciella. Haha energi i överflöd eller bara på sånt humör... trots all testing har jag inte haft en tanke på morgondagens klädsel... woopsi

Hördetalas om att man kan ta hårinpackning i superslitet löshår när det är tort alltså utan att skölja igenom först så testade såklart på mitt eget (riktiga hår) vilket visade sig funka tusen gånger bättre än när man gör de "vanligt" yey! Dagens tips till er ALLA ;) visserligen topparna går aldrig att reparera men dem ska snaart klippas och dessutom färga håret blooont yeee! Måste ju hinna med boka tid denna veckan...

Lördag

2011-01-29 @ 15:23:58

Varit i stallet & inom mamma några svängar, broddade och red på ängen ett skritt pass visserligen stenhårt undertill men något mjukare med gräs så tog en långsida i ökad trav att sträcka ut. Peppe stormtriveds även fast de inte blev mycke mer än så har även luskat ut en halvbra outfit visserligen mer vardags aktig men de fick duga dessvärre inte haft tillfället att köpa nytt.

Bara om någon timme ska man va klar och sticka hem till mamma... frågan är om man kommer med pappa hem eller stannar hemma hos mamma (pappa kan bli rätt odräglig ibland när han blir allt för full)



Antagligen sista inlägget för idag.


Fredag

2011-01-28 @ 14:55:24
Sedan fyra i morse har jag bara legat, vridit och vänt mig fram till 8 då jag steg upp. Musklerna drar på ena sidan och har ständigt ont, fortare trött i ryggen än vanligt och när jag sitter eller står på samma sätt förlänge vrider sig ryggen ännu mer i ett läge som vanligt vis avbelastar men icke idag, de blir bara värre. Trött och ont i ryggen är ingen bra kombo. Åka till skolan känndes som en omöjlighet, vänta på bussen, sitta i på en stol i skolan nej att sitta eller stå på samma sätt hade bara varit ett rent outhärdligt helvete. Så nu vet ni alla varför jag stannat hemma...

Ingen vidare roligt att skriva idag

Dags att klippa mitt fjuniga hår då topparna börjar klyva sig och kanske förhoppningsvis färgahåret, bort med utväxt.

Packa väskorna och dra hem till pappa visserligen slutar han om några timmar dock ska man hem i morgon igen då vi ska fira Johan... hmm vad ska man då ha för kläder.. funderade ett tag på att shoppa nya idag innan skolan vilket inte gick som tänkt. Har verkligen inget lite finare och roligare som inte är allt för använt...

Nej jag ska inte babbla mer om mina dilemman


Summer time= evigheter sedan, andra kläder, annan stil...


Torsdag

2011-01-27 @ 18:25:14
Veckan knatar på, i morgon är de fredag och sen helg. Skol upg att göra, duschen lockar och tusen saker man vill göra men inte blir av. Ständigt saker jag glömmer så som aktiv på gratis presentkort, fixa praktik plats, uppdatera, outfti bilder som jag tyvärr inte bjuder på idag för kameran inte är hemma. Men slutresultatet blev all black, tröja med vanlig hals och skuren snett och längre bak, tunna leggins och stövlar med fårskinnsludd som syns något även på utsidan. Hela låter helt knäppt jag vet men tro mig de blev de inte...

Helgen kommer bara försvinna förbi, rida hela helgen och fira Johan på lördag sen söndagen är väll resterande förutom jag helt väck då jag oftast drar till stallet och ägnar hela dagen. Dagen togs med ett leende trots inga höjdar lektioner eller ja visserligen har vi inget roligt ämne denna terminen. Här sitter jag och skrver i flytande text när jag ska gå och äta middag.. hej svejs dags för annat.

Springa till bussen nu..

2011-01-27 @ 11:34:59


Bjuder snabbt på en bild innan jag måste springa till bussen igår blev de ingen uppdatering eftersom bror fyllde år, firade honom lite smått hela kvällen i går men mer på lördag. 

Knappt med tid

2011-01-25 @ 18:50:55


Efter skolan känns de som dagen slut och innan gör man inte mycke mer än lata om man inte är i stallet innan vilket de inte blev idag, inte heller efter. Alla skulle på varsitt håll så fick be stallägaren i sista stund om hon kunde fixa för övrigt sitter jag och pillar i håret och funderar vad jag ska göra med de, slitet som f*n, växer gör de heller inte. Ska man våga boka en tid till frissören för att klippa bort allt slitet trots att de säkerligen kommer bli fruktansvärt kort.

Buhu gegigt & kleggit vägen till skolan och runt skolan, tog ett utav min klackar idag och gissa hur dem såg ut efter... geggiga fläckar i äckligt bruunt, suger verkligen att ha skolan där borta! Ska man verkligen tvingas gå i tråkigt platta skor?!

Nej vet ni vad nu ska jag faktist packa idrottsväskan för i morgon ska jag försöka va med vilket jag inte gjort på eevigheter... Men då kommer frågorna, ska man ha skor, mjukisar eller träningsbyxor (är dock lite allergisk mot mjukisar), långärmat eller linne.. osv haha xD märks kanske att man inte varit med på ett tag.

25/1

2011-01-25 @ 17:35:21


Utan kamera eller tanke att fota egentligen kan bilderna resultera såhär när man lånar mammas mobil och skitig ridhus spegel (tappade min mobil som sagt i havet där efter slutade kameran att fungera)


Olika material

2011-01-25 @ 10:52:23


Kassa bilder och skitig spegel men körde svart på svart MEN med olika material...

Stickad kofta - gina
vanligt linne - H&M
skinnbyxor - esprite
skor - scorett

Skinn möter stickat, ormskinn och bomull, tummen upp att blanda olika material!

24/1-11

2011-01-24 @ 23:13:04
Hemkommen för en stund sedan efter att ha firat farfar, klädde mig i söt outfit något som inte är min stil direkt.
Självklart har man precis gett sig tid att kolla på stylisterna som går på kanal 5 play.

Med sovmorgon i morgon /eftermiddag känner man ingen särskilld stress att ha allt fixat till i morgon men varenda kväll kommer dessvärre bli sen, shopping suget är på besök, kanske ska man ta en sväng i veckan?!

Peppe var förövrigt på testhumör och rent förjävlig mellanåt, denna vecka planeras fler vilodagar än träningspass, dels för eftermiddagarna, dels för underlaget och dels för att jag kan behöva lite hjälp vid nästa pass. Men träningen ska ökas suksesivt och målet med antalet ridpass i veckan uppnås iallafall...



Har börjat inse hur många fina bilder jag har på Peppe och att dem faktist går att återanvända, han fyller ut en tråkig text så bra ;)


Måndag

2011-01-24 @ 14:16:39
Japp då var en stor upg fixad, blev sådär två sidor har hållt på med den inklusive pauser nu ett bra tag, klockan springer iväg så cyklar till stallet nu, rider och fixar dem andra två små upg senare. Mycke bättre att plugga hemma gemfört med om vi hade haft vanlig skola..

Verkar tyvärr inte va mjukt i marken än så troligen blir de rida ut en sväng på grusvägarna aja, ta något att käka först innan jag cyklar.

 

Veckans

2011-01-23 @ 21:03:01

Ridpasset gick fruktansvärt bra då han fick utlopp för att ösa på, sträcka ut men även jobba ihop och träna på dem svåra bitarna. Fruktansvärt kul tyckte både han och jag och den lilla personligheten kom fram när jag nästan tappade tålamodet med ena fattningen... Bilder och mer text kommer senare.

Veckans bästa:


Nya silverpärlörhängena som användes flitigt blev en favorit... (snyggare i verklighet)

Favorit outfiten..

Peppe gick super bra på vartenda träningspass

Efterlängtat H&M paket kom


Gott skratt

2011-01-23 @ 11:14:15
Precis käkat frukost och ska strax till stallet efter de blir de ridhuset om inga hinder stöter på men mamma skulle fixa några saker hemma först innan vi körde så tänkte passa på att börja på måndagens upg eftersom vi är "lediga" då eller ja lärarna ska på utbildning om det nya betygssystemet. Så jag klickade in på online men kom inte långt som tänkt... såg att mitt ena slutbetyg var endrat till de högre. Haha envis är det som gäller och de lönade sig för jag visste egentligen vilket betyg jag förtjänade och skulle ha. MVG slutade småföretagande A kursen i.

Kanske hinner börja på Arbetsmiljö och säkerhet upg innen vi kör till stallet så slipper man göra allt i morgon..


Ni som kanske inte tycker jag är envis känner helt enkelt inte mig...

Lördag

2011-01-22 @ 19:00:31


Klänning: Cubus
College: mammas
Kängor: dinsko (ej på bild)
Jacka: Cubus (ej på bild)

Slutade med att jag klädde ner nyårsklänningen till vardags med denna collegetröja och ännu bättre med jackan som var kort svart + kängor till. Fortfarande sjuk men mina mjukisar är inget alternativ då är denna outfiten perfeckt dock även när man inte är sjuk..

Åkte med mamma ner till ridsportaffären var på jackt efter bättre vinterstövlar eller vinterridskor men inget som föll i smak eller storlek, blev lite svampar till att putsa läder och annat med. Åkte även inom morfar och fika sen blev de handla smått behövligt i livsmedel.

Håller tummarna för att vi kör till ridhuset i morgon och tar ett rejält pass...
Snart ska de hållas lördag, käka middag och senare godis och snacks.

Klädproblem..

2011-01-22 @ 11:43:03
Vad kan man ha på sig en såhär lördag då inte händer något särskillt eller nja ska ju ner till ridsportaffären...

Funderar på om man kanske ha långklänning och grå munkajacka så klänningen blir nerklädd och till de grova kängor, svart jacka osv eller blir de to much en sånhär dag?! Aja får väll se vad jag kommer fram till...

 This dress..

För mycket tanker är inte bra...

2011-01-21 @ 20:33:08
Usch känner mig nere och inte alls glad tänker för mycket förtillfället, snart fyller man 18 bara en måndag och några fjuttiga dagar kvar. Då är man vuxen, räknas som vuxen iallfall och allt de däre vuxna. Folk super sig fulla och är överlyckliga på sin 18:års dag men jag tänker mer åhnej... Fira med släkten är väll inte särskillt kul egentligen, typ bara det vanliga sen blir man typ med dragen av alla småttingar att "leka", så ta med kompis känns lite svårt och ha fest senare är jag väll inte särskillt pigg på. För feg och rädd att alla tycker det blir tråkigt, för blyg för att festa hejdlöst med alla vänner som kanske inte ens funka ihop. Nej ärligttalat vill jag inte han något alls eller att allt bara ska ordna sig och bli bästa kvällen någonsin men känns mer som vilken kväll som fast man är vuxen efteråt...



Ibland känns de nästan som jag isolerat mig i hästar och stall för mycke att de inte blivit att umgås med vänner alls, men det är här jag lever känns de iallfall som...

Feeling sick

2011-01-21 @ 13:17:50


Dagens outfit:
Gick på några kvicka minuter, rotade lite i mammas garderob och tillsist slutade de såhär...

Härlig ulletröja i nude färg med snygg hals (som inte syns på bilden) - mammas
Strumpbyxor - H&M
Shoes - Scorett
+ ett långt linne som knappt ska synas.

Kläderna återspeglar åtminstonde inte hur sjuk jag känner mig, några få timmar gick att stå ut i skolan men de var knappt.

SKÅL! Driker te för fullt super bra för halsen, ska strax ta något att äta

Sitter förtillfället i soffan och myser under filt, hopp om att åter få värmen..

Kort dag

2011-01-20 @ 13:10:59
Mellan halv nio och elva var de skola så nu är man hemma igen! ;) har precis käkat kom hem för bara drygt en halv timme sedan, tänkte ta de lungt vid datorn en stund innan jag cyklar vidare till stallet (hålla tummarna för att de går att rida) Känns som fredag = extra glad utan anledning..

Kanske fixar lite läxor har bland annat en som skulle varit klar innan jullovet.. :(



Gah solen skiner och jag vill rida!


Beach 2011

2011-01-19 @ 21:47:48
Januari och svinkallt men har ni börjat tänka på Beachen 2011?! You know komma i toppform med slimmad kropp inför sommaren och stranden eller bara plaggen...

Personligen är inte jag någon som frossar över vintern och gömmer mig i stora plagg MEN hade faktist tänkt försöka sluta småäta, käka hälsosammare och komma i form. Men ingen banting, ingen diet bara hälsosam och träningen sker genom att cykla till och från stallet (är ju ett par kilometer fram och tillbaka) och förstås rida och dagliga stallsysslor... Ut och springa, gymma eller liknande håller inte för min del och att äta hälsosammare menar jag heller inte med att bara käka sallad, knäckebröd och vatten nej, nej utan normalt heller inte bort med gotterna helt...

Nej inte ska man fega att gå i magtröja, bikini, shorts osv..

Och ja för den delen måste jag börja tahand om mitt eksem eller hudsjukdom som vissa kallar de men låter till överdrift. Smörja med speciella smörjor osv..

Visserligen vet jag inte hur de blir om jag kommer kunna bada och sol som vanligt eftersom operation osv med tanke på ärret osv som de blir.. men att bli mer hälsosam är aldrig fel dessutom mår man bättre.





Optimala skorna?

2011-01-19 @ 16:21:05


Grisigt överallt, kängorna ser numera ut som lortklumpar eftersom hela skolan står de vatten runtom vilket betyder där vi måste gå är fruktansvärt gegigt. De optimala skorna är nog gummistövlar när vädret är såhära slaskigt, dock har jag ännu inte införskaffat mig några Hunters som jag länge tänkt (och ska) hade varit perfeckt just nu visserligen vet man inte när de blir kallt igen.. Steeds stövlarna som ni ser på bilden används numera i stallet. Ska man vänta till nästa månadspeng och beställa ett par kanske?!

Tralala

2011-01-18 @ 20:46:50

Hemma efter stallet, blev ett rejält konditionspass eller ja förhållande vis till hans kondis och underlag osv. Magen börjar sakta men säkert minska, kondisen öka och antyda mycke mer muskler. Yey äntligen börjar man se resultat trots att de bara är en början. Underbar kanonkula idag med, skulle bara vilja rejsa honom i full galopp men slirigt värre och risk att gå om kull skippar jag de iallfall utomhus. Precis pratat med Emelie i telefon, börjar inte förens 10 i morgon och går till halv fyra... heldag för vår de :)

Inte särskillt mycke att säga måste rensa skrivbordet lite på papper och grejer och in med nya kläderna i garderoben. Kolla om vi har läxa och sen kanske luska ut morgondagens klädval. 

Första veckan med Peppe då jag träna mycket att han skulle bli vändbar och smidig..


Hemtat ut paket..

2011-01-18 @ 14:45:45

Beställningen från H&M kom i går dock han jag aldrig dit då utan hemtade de efter skolan idag istället (slutade 12)

Hihi gjorde om beställningen massvis med gånger och slutade med ett par harremsbyxor och 6 pack örhängen. Orkade för de delen inte vänta ända till februari på beställningen fastän att allt är till våren..

  
Provades direkt hop med den tänkta outfiten som bestod av nytt linne från gina och klackar med platå från MQ
Dock är jag något osäker på storleken om jag eventuellt ska ta en mindre. Materialet var för de delen silkes lent och tunnt. Perfekt vidd på ben och utan blöjhäng...

  6 pack örhänge. Såg så söta ut på nätet dock var bara 3 av dem fina och resten helt okej. Visserligen snyggare i verklighet... Haha visserligen köpte jag dem mestadels eftersom de känndes onödigt med så dyr frakt för bara en sak x). Fast nu i efterhand ångrar jag att jag inte tog fransväskan också som numera är på rea i denna beställningen. 

Blev du sugen att köpa detta, just nu helt gratis när du blir medlem här..!


Helvete

2011-01-17 @ 20:37:18
I vanliga fall brukar jag bli glad när jag växer och blir längre för jag hatar verkligen att va kort dock har jag börjat aceptera de men f*n inte denna gången. Har haft sjukt ont och trött i ryggen de senaste dagarna så kikade i spegelen och så att de helvetet växt mer vilket betyder mer sne, helvetes ont och ännu mer vriden. Hatar de när man väl börjat vänja sig vid en viss smärtgräns och slutat märka av de ska de f*n växa mer. Kom underfull med idag att jag inte kan sitta normalt med ryggen bak och rakt fram i från på en vanlig stol i skolan för ryggen eller att jag lägger olika tyng på benen som också märks av när jag sitter. Idrotten kan jag så gott som aldrig va med på men endån kämpar man sig till skolan dagligen. F*n säger jag bara, ja jag är helvetes rädd för operationen men operationsbordet nu tack! Hatar allt va de begränsar mig ska inte behöva ta tabletter dagligen lixom...

Skriva av sig lite här ja..

Peppe gick fruktanskvärt bra, underbar att rida ;)


Dagen & tips

2011-01-17 @ 14:51:35
Japp då har vårterminen börjat även för mig. Alla lektioner idag var "nya" märkte redan nu att Matte B blir nog jobbigast men de ska nog gå de med. Slutade halv ett idag så var hemma vid halv två, fixa lunch som blev pannkakor så tog extra lång tid och nu ska jag byta om och sen cykla till stallet. Mamma kommer senare till stallet så blir de ett pass att prova martingal om de funkar. Får väll se aja nu ska jag byta om till något bekvämt att cykla i för att sen byta om till ridkläder igen xD..

Lat nog och orkar inte ta outfit bild men såhär såg jag ut...

Svarta jeans
T-shirt med örn (svart med text osv)
Kofta ljus med pälskrage
Uggs
+ svart och vita jackan
Har inte använt mina uggs på länge och kännde för att göra en mix med snyggt vs fult/snyggt vs bekvämt alltså skorna ihop med jackan och basic svarta jeans.

Föresten ett tips till ALLA:
ställ klockan några minuter fram så hinner man lättare med buss, tåg, lektioner mm för jag är en sån som helst väntar i sista minuten vilket kan vara lite vääl sent ibland därför har jag tre minuter fram på min klockan vilket har hjälpt välldigt mycket, bland annat i morse när jag skulle till bussen..



Bjuder väll på denna hemska bild, orkade inte ta mer än en xD..

Snygga huvudbonader i svart

2011-01-16 @ 17:10:25


Jag är asbolut inget fan av huvudbonader men faktist börja tycka en del är snygga på senaste tid. Gillar skarpt denna hatten som ska falla snyggt i ansiktet för att få till de helt rätt, även detta pannband är snyggt att smycka till outfiten.

Inspirationen har jag denna gången fått från Victoria.
Två bilder på hur hon bär de:  

Hatten är från Indiskan (199kr) och pannbandet från Bik Bok (49kr)

Vission

2011-01-16 @ 12:13:35
Beställde hem H&M katalogen här om dagen och kikade igenom den så sent som i går och fick en vission om hur snyggt denna kjolen skulle kunna matchas ihop med en skinnjacka. Tuffa till stilen upptill, vet precis hur jag ska göra och vilka plagg för att få denna tråkiga kjolen så snygg till vardags. Kanske åker den med hem snart...
(finns annars en annan rak variant men gillar denna, snyggt när de blåser till eller när man går eftersom den är så vid nertill)

Långklänningar och långkjolar så perfeckt till vardags



Söta skor från Topshop. Ballerina blir förmodligen sommarens och vårens variation från klackarna. Frågan är vilka skor man ska sattsa på i vår?

Galet många snygga vissioner om snygga outfits till våren och en del är faktist redan inhandlade eller påväga dessvärre värkar de som man blir tvungen att vänta läänge till pga denna förbaskade vinter.. buhu!

Blev du sugen att köpa?, just nu kan du shoppa helt gratis på bland annat H&M, Åhlens, Kick mm när du blir medlem här!

Lördag

2011-01-15 @ 19:03:21
Ja denna helgen och alla andra varannan veckas helger framöver blir riktigt dålig bloggningen. Har nästan aldrig blogglust eller ideer osv att blogga på pappas helger.. konstigt. Men givetvis ger jag uppdetringa i vanlig ordning!

Bloggat länge nu drygt två år så nu förtiden går de bara på rutin och kul att skriva av sig såklart. Tycker fortfarande det är kul att skriva om en jädra massa, dela med sig av sin vardag och sig själv för den delen men i början var jag verkligen mycket mer för publicering och öka läsare helatiden medans nu kollar jag knappt statistiken varje månad senast var i dag då jag såg mitt nya rekord på 124 läsare i tisdags (tusen tack till alla läsare som hittat hit och läser) Fast jag kan knappast förstå vad som är så kul att läsa men iallfall kul att ni läser så man blir mer peppad att skriva mer, oftare och intressantare. Personligen läser jag aldrig liknande bloggar dessutom inte sånhär liten men alla är väll olika tur är väll de!

Nog om de har typ varit i stallet heladagen och ridit ett rejält pass med en jobbig ponny tog faktist med cykeln och cyklade hem förengånsskull för att senare bli hemtad av pappa.



Och för den delen bara gammla bilder fördemesta på Pepps.


Fredag

2011-01-14 @ 19:05:26

Äntligen fredag eller ja hela veckan har faktist gått fort, fick nya schemat och betygen, inte ett enda betyg jag är nöjd med och de värsta är att jag egentligen uppnåt dem..  Har stört mig på de mestadels av veckan men men . Super bra schema väntar nästa vecka och ny start med nya ämne så nu kör vi! Dock känns de för tilfället hopplöst och lönlöst eftersom jag verligen gjort allt för att uppnå mina höga mål men landade på målsnöret så är väll smått irriterad och trött på skolan. Men från en sak till en annan efter skolan blev de stallet där dagen inte fortsatte särskillt bra med att han blev livrädd för en motorsåg ljud och ljuset där och sen testa (antar att hantestade som f*n) men slutade bra iallfall med att jag lyckades till sist, Men i morgon då j*vlar ska jag rida ordentliget så han svettas,ridstövlar och sporrar så man kan rida ordentligt med skänklar osv vilket är så jädrans svårt i mina varma klumpedunsar till stövlar visserligen förstora.. 


"skolkläder"

2011-01-13 @ 19:32:28
Folk nämner ofta att dem går ner klätt och inte fixat i skolan och så fort man kommer som sin egen stil eller vad dem kallar "uppiffat" frågar dem om man ska på fest. Finns inget som heter skolkläder snarare vardagskläder som man helt enkelt använder till vardags och man ska självklart använda sin stil fullt ut men folk tycks inte fatta att man egentligen i själva verket klär upp sig för sig själv. Detta är jag lixom, vilket intryck man ska gör och då finns de inget undan tag att detta bara är skolkläder dessutom när man går såhär i gymnasiet som ligger centralt där man träffar massa folk, bussen, stan eller tåg osv tycker jag de är extra viktigt hur man klär sig. Du klär dig för dig själv egentligen inte för andra även om man lätt kan tro de. Du klär tex upp dig när du träffar någon ny, för att du inte vill ha den personen ska bilda fel uppfattninge kanske. Klär upp dig när du ska bort för där är andra men i själva verket för att du tycker att de "behövs", inte för att någon annan säger de utan du själv.

Folk nämner ofta att dem inte bryr sig och myser i mjukisar när dem bara är hemma men kolla själv i spegelen hur roligt ser de ut, hur trashig ser man inte ut. Vill man verklgen ha den dära bilden av sig själv?? Varför tror ni de kommit andra typer av hemmamys, jo för att de ska va snyggt även hemma. Men ska anstränga sig i alla länge de är vi skyldiga oss själva! Vi klär upp oss för oss själva inte någon annan, varför va lat nog att skylla på anat när de finns minst lika bekväma kläder!




Torsdagens

2011-01-13 @ 19:12:00

Bussen kom aldrig så fick åka med till veterinären för en ny skoning. Skulle egentligen hem direkt eftersom jag slutade så sent att jag inte skulle hunnit med men gjorde de endån...

Look like this..
Skjorta - gina
jeans - gina
linne - H&M

Lets go volym/livfullt hår (som endel inte tycks förstå sig på.. xD)
Volymtång som användes kvällen innan för att sen bara lägga de rätt på morgonen


Kort uppdatering

2011-01-12 @ 17:10:50
Har egentligen inte någon som helst tid att blogga men en lite uppdatering är väll klart ni ska få..
Fick nämligen en upg jag ska göra i kväll och lämmna in osv eftersom jag låg mellan två betyg och läreren var inte riktigt säker på vilket och föreslog denna upg givetvis ger jag inget till hoppet utan gör vad jag kan, hoppas bara de räcker för på fredag får vi nämligen de avslutade kurserna i "handen"..

I övrigt har denna onsdagen varit lika dryga som alla andra onsdagar då vi har heldag. Kännde bara för att gå i sköna "hemmakläder" i morse så blev den koftan jag oftast myser i hemma ihop med jeans men men inte ofta de händer..



uppdaterar mer när upg är fixad!

"Som ett fritt fall utan att se marken"

2011-01-11 @ 21:06:49
Jag har aldrig valt en linje eller skola (eller sport för den delen) pga kompisar eller på något sätt låtit de påverka mitt val för ska jag va ärlig trivdes jag mycket bättre i förra klassen där alla tjejerna hade som en tight sammanhållning, alla var lixom speciella på sitt sätt, att prata högt eller inför klassen var heller inga problem. Men sen bytade jag linje och skola utan att känna någon. Som ett frittfall utan att se marken vilket och andra sidan fick möjligheten att börja om på nytt men man är ju trots allt ensam man måste va självständig. Det är ens eget liv inte en tid man tillbringar med vänner i skolan, det är en själv de handlar om egentligen. Förr eller senare står man utan räcke utan något att luta sig mot, då måste man va självständig och klara de själv.

Men varför är de då så många som inte "kan" åka tåg eller buss själva, fixa ärenden, gå i skolan utan att ständigt skifta vänner, gå på sporter som kompisen gör osv. Folk har förutfattade meningar om blyga men i själva verket är vi trots allt starkare mentalt åtminstånde dem som inte lutar sig mot en vän.

Jag går till skolan för att lära mig, för att kunna bli de jag vill, jag håller på med hästar för att jag tycker de är kul på ett speciellt sätt som inte går att beskriva men INTE pga kompisar. Jag kanske är blyg och folk har förutfattade meningar men jag hänger inte med någon eller behagar någon för att inte gå själv, jag är stark nog mentalt att göra som jag vill men är du?




Efter stallet blev de "plötsligt" kväll..

2011-01-11 @ 17:27:28



Älskar denna bilden, en kännsla av frihet och lycka på samma gång.

Bror lämmnade mig i stallet så där stannade jag i ett par timmar, blev ridtur och en massa pysslande med underbara Pepps. Han var verkligen underbar i dag på alla sätt och vis kort sagt.

Tiden springer iväg när man har kul, inte sant?!


Hemma efter skolan + outfits

2011-01-11 @ 13:30:48



Såhär basic gick jag klädd i skolan första dagen. Lösa linnet och halsbandet som gör grejen ihop med en ljus kofta (trött på vinter så smygstartar med vår..) Ja här ser ni föresten min nya väska :)

Löst linne - ginatricot
Ljus kofta -
Bik Bok
Massivt halsband -
Glitter
Blå slitna jeans -
ginatricot
Skinn väska - gina
Jacka - Topshop
Tub halsduk - Bik Bok




oförberedd bild i alla hast ↑


Flyttat benan något mer åt mitten nästintill much better!

Näsintill onödig skoldag men de lilla vart tydligen lönt aja slutade kvart över 11, tåget hem strax efter och sen åkte med brossan hem nice.

En upg att fixa sen blir de stallet dock tveksam om jag ska rida eftersom magen fortfarande inte riktigt är helt 100 men får se hur de slutar.


Skola...

2011-01-11 @ 08:26:02



Ajdå skola idag :(( precis gjort mig i ordning klart, kläder, smink och håret.
Sovmorgon egentligen men varit uppe sedan 20 i sju för att va säker på att hinna xD man kommer lite av sig... fast och andra sidan sitter jag alltid i soffan och käkar frukost minst en halvtimme i detta fallet längre.
Strax går bussen men tänkte hinna ett inlägg först hoppas bara inte bussen är full.. Har lyssnat på musik hela morgonen sällan man hinner med sånt sitter och nynnar lite nu innan jag går till bussen.. aja uppdatering sker senare slutar tidigt idag :)


Packa "skolväskan"

2011-01-10 @ 22:43:23
Då var tyvärr jullovet över och skola i morgon. Usch orka, tråkigt som f*n och kämpigt var typ första tanken..

Största frågan är om jag ska hinna komma upp i morgon, hinna fixa sig eller blir de springa till bussen i första bästa plagg (typ)

Intalar mig själv att jag är trött och måste packa min skolväska (eller ja snarare handväska anväder inte en sportväska som nästan alla har i skolan) fast så är de verkligheten som säger att jag inte är ett dugg trött eller viljan för den delen...

Nej tillbaka till verkligheten som somliga säger...





Måndag

2011-01-10 @ 20:06:21

Yey jag överlevde haha nej men fruktansvärt jobbigt att bara ligga sådär fastspänd i en tunnel i 50 minuter med fruktansvärt högt buller och ljud från magnet röntgen. Men utan att behöva pausa eller tvingas gå ut tog dem långa minutrarna slut, vet inte när en minut känts så lång sist?!

I lurarna lyssnade jag på Jays skiva dock hörde man ingenting emellan åt då maskinen lät överdrivet..

Efter de var skolan så gott som slut så var inte så lönt att åka dit dessutom behövdes de roligare saker att göra och annat att göra efter en så jobbig morgon. Så de blev Nova lund där meningen var att hitta en ny skolväska men som vanligt när man går med mamma blir de så mycket annat också, tur är väll de.. ;)

Slutade med detta..: ↓


Jätte sött linne (mycke finare i verklighet) md snurrade ärmar, ljus rosa bege till vår/ sommar
Ginatricot



Jack liknande.. till vår & sommar - H&M (hänger snett på galge)



Tunna svarta tights, väska och BH (allt utom väskna från H&M)

Lite nytt vårfräscht såhär i vinterkylan men någon gång ska de väll vända?!

 


Tycka till..

2011-01-09 @ 14:31:43

Denim trenden verkar komma vart år och inte bara i byxor numera utan även i skjortor däremot tycker jag att ska man våga sig på den trenden ska man köra fullt ut! Kör fullt ut med denim topp till tå (givetvis kan man bära jeans byxor som "vanligt") Jenas skjortorna menar jag då.. (jeans jacka eller väst kan man matcha hej vilt.)

Hittade denna mocka skjorta, gillar att det är annorlunda material frågan är hur man ska bära den för såhär till jeans tycker jag ser tråkigt ut..

 



Vart hittar man dessa armbanden..
Såg denna blusen men framförallt armbanden dock kan jag inte hitta dem på H&M hemsida alls, någon som vet annan affär??




Hiss eller diss i verklighet?!
Dessa harremsbyxor ser ut som förstora leggins utan passform däremot ser dem snygga ut på bilder och många bloggare har faktist tipsat om dem men är dem verkligen så snygga i verklighet? Återstår att se..


"Let´s study fashion"

2011-01-07 @ 19:50:25

Denna tidning fick slinka ner bland ärendena till den fick man en Versace kalender.
Föredrar liknande tidningar med bilder från catwalks, designer plagg osv då man istället gör en tolkning av modet och inte köper plaggen rakt av..

Planering

2011-01-06 @ 22:26:37

Anser mig själv vara sämst på att planera har lixom haft ett helt jullov på mig att fixa fem skolsaker men inte ens börjat med en enda såhär bara några dagar innan skolan börjar ska allt de fixas frågan är hur de slutar.. Var ju tänkt att ta lite allt eftersom men antar att man är bra på att förskjuta tråkiga saker. På tal om planering ska hitta på något med Pappa i morgon eftersom de var hans helg på nyår men mammas nyår så blev hos mamma endån. Frågan är vad vi ska göra, hihi mitt förslag var att han bjöd mig på en nagelförlängning.. undrar vad han säger..:P

Och ja om ni undrar så håller jag på göra om bloggen lite tänkte bland annat göra inläggen större men lyckas desvärre inte, resten är väll sådär halvfärdigt.

Sitter här i Svelandtröja och leggins efter att ha varit i stallet halvadagen. Saknar faktist att gå i ridkläder heladagarna visserligen stirrar folk när man handlar eller så men ää och föresten hur kommer de sig att dem spydigaste folken oftast är sjukligt rädda för hästar..?


Meningen med detta inlägg är de nog ingen som förstår..haha



Länge sedan men känns som i går man var sånhär liten knatte galet söt liten ponny undrar vem som köper henne nu när kussinen har henne till salu..


Ridtur i snödriverna

2011-01-06 @ 15:30:48






Haha jag vet ser jätte liten ut i dessa kläderna men är de kallt så är de. Täckbyxor, termostövlar, haldsuk och täckjacka vilkat jag aldrig annars använder vanliga fall men snö överallt lixom och frös gjorde man inte direkt. Någon av de få gånger man uppskattar snö är när man faktist rider och de går bra de vill säga, hästen får verkligen jobba genom hela kroppen och steget blir helt annorlunda. Peppe bara älskar snö och är hur nöjd som helst kruksett är bara att man ska ta sig ut till stallet när vädret är som de är har vi tur kan jag komma ut och rida i morgon också.

Bilderna är tagna med mammas mobil haha halva Peppe försvinner i snön så han ser så liiten ut...

Broddade utifall de var is undersnön, den där kötbullen till mage ska nog försvinna om han rids lite mer i dessa snödriverna..

Länge sedan han gick såhär bra :)

Dagens tips

2011-01-06 @ 01:07:45
Var inne och röstade på finest awards (de har ni väll inte glömmt... årets modeblogg, personliga blogg, nykomling osv) Så blev jag nyfiken att kika på dem andra modebloggarna som jag inte kände till sedan tidigare bland annat Victoria Törnegren. "Bäddrade" lite och läste sen vart jag fast, ännu en modeblogg jag vet men inspiration kan man icke få för mycke av, den ena är inte lik. Gillade starkt hur seriös hon va i bloggen alltså hur mycke tid de syns att hon lägger ner på varje inlägg med bilder, filmer, tips osv.

    


(Gå in på hennes blogg genom att klicka på bilderna)




Hem klickat...

2011-01-05 @ 22:26:55

Ja de blev som sagt ingen shopping så jag tänkte kika lite på nätet, såkallat ögonshopping men slutade med att jag klickade hem lite till våren ;) (hihi shoppingsugen..)

Frakten var dyr jag vet eftersom jag var tvungen att ta postförskott men typ allt var redan slutsålt (kommer en till leverans) så de verkade gå åt som smör dessutom har vissa saker inte ens "släppts" + att allt inte kommer ut i alla butiker.

Detta kommer i börja på februari hem till mig..↓



(från vänster)

Linne med bohemisk/afrika inspirerad kännsla. Gillar starkt att den är så udda och nästan "säger" något...
Vitt extra stort linne, längre fram & bak. Bas linne till alla byxor, kjolar som man vill ha slapp men stilrent
Massivt stål halsband, snyggt ihop med en outfit nästan alla outfits
Färgklicken på handen till dåliga kläddagar att piffa till allt eller mer genomtänkta outfits..

Som sagt allt välldigt enkelt att matcha och fritt att mixtra dessutom allt till våren.


Inspiration från H&M

2011-01-05 @ 17:40:14




Nyårsbilder

2011-01-05 @ 14:56:25






Några få bilder.. och nej inga "tanter" eller "gubbar" får följe med till bloggen..

Dressad och klar..

2011-01-05 @ 14:38:48
Ja då var man fixad och klar utan anledning längre... från början var de tänkt att träffa Joanna , shoppa, ta en fika osv men de ändrades igen och så här sitter jag och funderar ut vad jag ska göra. Kansk ut med Dezzie en sväng, börja på skolasakerna.., plocka iordning mitt rum, käka, plocka i ordning lite typ tvättade hästsaker mm..

Showroom: 
T-shirt (ny) Jc
Kofta Veromoda
Ormimitationsleggins Jc (minns inte vart jag fått dem men finns på Jc)

  

Ps dåliga bilder och fläckig spegel men de får duga..

Tröttsamt väder

2011-01-04 @ 13:12:22

Händer absolut inget särskillt har ännu inte gjort mig iordning funderar på om jag ska bruka allvar och bli kvar med åtminstånde en uppgift till skolan idag isåfall rättskunskapen har ju x antal som hänger över en och måste vara inlämnade när vi börjar igen.. Ja för er som inte vet har vi en vecka hösttermin efter jullovet eftersom vi har intensivkurser och höstterminen är så mycke kortare + att man ska kunna höja sig under lovet.

Blir kanske att dra till simbassängen och träna lite, länge sedan sist så de är dags att sätta igång igen. Frusterrande detta j*vla vädret kan inte köra till ridhus eftersom den sista lilla vägen in till gården är istäckt, tveksamt om vi ens ska till veterinären nästa torsdag för som de ser ut nu går de inte att köra släp in..

Okej nu blev detta ett långt klago inlägg inte meningen men är så uttråkad att jag inte har lust att göra något (hur de nu går ihop) eller jo de jag har lust att göra går såklart inte.. suck 





Ge mig sommar, sol, gröna ängar och en pålle att gallopera med...


Förlänga naglarna?!

2011-01-04 @ 00:04:02


Har fått för mig att förlänga naglarna på riktigt vis igen (för er som inte vet har jag gjort de tidigare)
Naturligt snyggt nu när allt är så grå trist, vår kläderna halv påväg in, håret torrt och livlöst utan en gnutta solsken eller värme så kanske spendera de pengarna på att fräscha upp naglarna istället på salong. Gillar verkligen inte lösnaglar, lossnar och håller knappt ens en dag, förstör vanliga naglarna, fult, syns i sidorna att de inte riktigt passar framförallt kvaliten och plastiga utseendet jag inte gillar. Dessutom håller ju riktigt förlängda naglar även i stallet och i några veckor. Sist jag gjorde de var i malmö i stan dessvärre har jag varken namn eller nummer kvar så får isåfall leta upp nytt..

Spara vs slösa

2011-01-03 @ 21:05:01
Den kalla vintern är här för att stanna länge dessvärre börjar vårmodet komma igång och vinterplaggen ut dock känns de som att man borde vänta tills vårinspirationen kommer för i nuläget har jag inte särskillda ideer visst har man ett hum om kommande trender men tror endån jag väntar med den riktiga vår shoppingen när man verkligen vet och fått den dära inspirationen. Fram tills dess blir de basic shopping sånt som alltid stannar vartenda år... Sparar så smått pengarna till mellandagsrean är slut och vårkläderna verkligen kommit ut i butik (helt kan man inte sluta shoppa..) Hatar när allt är så här mitt mellan vinter och vår..

Vad väljer ni, slösa pengarna på rean och få mycke eller spara till den verkliga vårkläderna?



Vinter, vinter, vinter, kallt, snö, is...


Simple Smile! Sveriges bästa tandblekning

Beställ Sembo katalogen gratis och se alla vackra resmål

Nyårs outfit

2011-01-03 @ 19:50:39


Här ser ni nästan hela outfiten dock syns smyckena knappt men men ett trä armband lite bohemiskt inspirerat och guld glimmrande ring..


Happy Socks – Unika strumpor för män och kvinnor. 

Julklapparna

2011-01-03 @ 19:41:52
Japp nu är de såhär att jag är för lat för att lägga ihop alla julklapparna och visa i ett foto eller flera, gjorde ett försök där jag glömde en heldel och bilderna blev bara konstiga istället skriver jag upp dem..



På bilden visas..:
Avril lavings nya parfym Black star med parfym, lotion och "partyväska"
Volume master tång
Spa sett som inehöll tre olika flasker, badsten i form av snöflinga och en svamp + en necessär ask att ha de i..
Body scrub och facial scrub i oliv vitaminer och doft
Presentkort på skivlagret som jag köpte Jays nya skiva

Resterande som alltså inte finns med på bilden:
Leopard leggins
Lång svart mysig kofta
Rosa stickad halsduk
Isa Dora röd nagellack (torkar extra snabbt och täcker bättre än "vanligt")
Söta pj shorts
Choklad ask
och peengar...

Helt okej nöjd med alla julklappar men storhäst stod endån högst upp hihi (även om jag visste att de inte skulle va smart att köpa de nu..) och ja sen ville jag egentligen ha en kamera men men..

Tror detta va första året allting faktist var till mig själv, inte något till ridsporten överhuvudtaget..
Haha inte som första julen när jag precis fått Peppe då var allt inom ridsport, allting som jag sålänge velat ha men inte haft någon häst eller varit lönt att köpa till förra...


Söndag

2011-01-02 @ 21:56:18
Japp ännu en seg dag som inte blev något särskillt mer än bakat pannkakor, stallet, handla mat och kollat på film och ja hemma spa som jag nämde i går..

Ridsugen trots allt att han är så dum, opålitlig och tappat allt men nu kan de bara bli bättre för fler muskler kan han inte tappa och jag måste bli mer bestämd och inte tro han ska sticka. Blir en sväng i morgon åtminstånde en skritttur..

Inget vettigt att skriva hatar dessa seg dagar som inte är något annat än dryga...

Men men nätshoppa kanske & lägga upp några tips, behöver något bättre inlägg än detta haha för tro mig någon outfit bild vill ni inte ha ..

 

Dagen efter

2011-01-01 @ 22:35:04
 

Natten blev lång trots allt i går, utan smink, ofräscht kännsla har man degat hela dagen i mysiga kläder som leggins och kofta. Utan att ens bry mig över någon särskilld outfit eller look har jag bara tagit de lungt här hemma och en sväng till stallet förstås..

Nej i morgon får de bli lite hemma spa, uppfräschning efter dessa dagar kan behövas speciellt hårinpackning till mitt trista slitna hår..

Hoppas alla haft en bra nyår och en riktigt bra start på de nya året ;)

Vinn presentkort värt 10.000:- på Ikea

Time to sleeep

2011-01-01 @ 04:35:06


Efter en massa nyårsfirande med champagne, raketer, Joanna och mammas galna vänninor (+ Philip och hundar såklart..) Är de dags att försöka soova, inte så lätt när man istället blivit pigg men klockan visar mycke.. aja sova länge i morgon :) Gott nytt år på er iallafall!

Massvis med bilder på annan kamera...

Gott nytt år!

2011-01-01 @ 01:10:27





Firas med Joanna...